Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Nopea, fiksu muoti

Tutustu, miten SAP:n ratkaisuilla muotiyritykset pitävät yhteyttä asiakkaisiinsa tavoilla, jotka eivät olleet ennen mahdollisia.

Tutustu Fashion Collection Hubiin
Previous

EKN: Tulevaisuus vähittäiskaupan analytiikassa?

Vähittäiskaupan analytiikka jakaa asiakasnäkemyksiä koko yrityksen laajuisesti jo lähitulevaisuudessa. Ne ovat niin laajakantoisia, että ne vaikuttavat päätöksentekoon kaikissa toiminnoissa.

24%
nopeammat maksuajat*

Vähittäismyyjillä, joiden taloushallinnolla on ajantasaiset, yhtenäiset tunnusluvut, maksuajat ovat 24 % nopeammat kuin niillä, joilla ei niitä ole. Kuinka oma yrityksesi pärjää vertailussa?

Next

Lue mitä asiakkaamme kertovat...

Previous

Yhdistä markkinointi ja tuotteistus

Vähittäiskauppojen täytyy sulkea kuilu markkinoinnin ja tuotteistuksen välissä. Se ei ole niin helppoa, koska digitaaliset kanavat leventävät kuilua. Lue tästä Retail Systems Researchin tutkimuksesta tiettyjä toimenpiteitä ongelman ratkaisemiseksi.

Asiakkaan toiveet kohtaavat vähittäiskaupan valmiudet

Tutustu, miten voit vastata asiakkaiden jatkuvasti muuttuviin toiveisiin ja vähittäiskaupan trendeihin ja huolehtia oman yrityksesi valmiuksista. Lataa tämä tutkimus, joka kertoo innovatiivisista markkinointistrategioista, jotka auttavat kohtaamaan muutokset.

Moniasiakas vähittäiskaupassa 101

Lue, mitä tarkoittaa moniasiakasvähittäiskauppa, joka tarjoaa asiakkailleen läheisen suhteen brändiinsä. Se tarjoaa personointia ja helppoa lähestymistä brändiin kuluttajille, jotka ovat tutustumassa tuotteeseen tai tekemässä ostoksia useissa laitteissa. 

Next

Pieni vähittäiskauppa? Laajenna näkymiäsi

SAP Anywhere tekee sen mahdolliseksi. Avaa oma verkkokauppasi minuuteissa ja myy digitaalisilla markkinoilla kuten Amazon ja eBay. Synkronoi inventaario automaattisesti ja katso kuinka liikevaihtosi kasvaa.

Hanki tuoreita näkökulmia vähittäiskaupan asiantuntijoilta

Previous

Ole yhteydessä vähittäiskaupan asiantuntijoihin  

Hyödynnä resursseja ja olennaisia tietoja, jotka auttavat yritystäsi toteuttamaan ja käyttämään SAP for Retail -ratkaisuja.

Myynti ja markkinointi: Viisi tapaa käyttää verkostoja

Yritysverkostojen hyödyntäminen ei ole haastavaa pelkästään hankintaosastoille, jotta he voivat hyödyntää nykypäivän verkostotaloutta...

Next

Vähittäiskauppaa uhkaava osaajakriisi

Miten henkilöstöjohtajat vastaavat ennennäkemättömiin, kasvaviin henkilöstöhaasteisiin vähittäiskaupassa? Oxford Economics selvitti asiaa sadoilta johtajilta ja työntekijöiltä.

Back to top