Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Keskity asiakkaisiin vakuutusalan ohjelmistollamme

SAP:n ohjelmistolla vakuutusalalle voit vastata nykyaikaisten tosiverkottuneiden asiakkaiden tarpeisiin kaikissa kanavissa, mukaan lukien mobiilissa. Ratkaisumme käyttää uusinta teknologiaa, joka tehostaa korvaustoimintaa, yksinkertaistaa sopimusten hallinnointia ja ennakoivasti hallitsee riskejä ja vastuullisuutta. Nopeuta tuotekehitystä ja huippuluokan vakuutus-CRM tehostaa myyntiäsi ja markkinointiasi.

Lue lisää vakuutusohjelmistoistamme
Previous

SAP Claims Management

Katso, miten tällä joustavalla ratkaisulla voit ohjata korvausvaatimusten käsittelijöiden tehtäviä ja käsitellä resurssien muutoksia vähentääksesi riskeja ja pitää asiakkaat tyytyväisiä.

Kuinka asiakaskeskeinen olet?

Rahoituspalveluiden organisaatioista 11 %:lla* on 360 ° näkymä asiakkaistaan ja ne pystyvät tarjoamaan heille johdonmukaisen monikanavakokemuksen kaikille tuotteilleen. Kuinka oma organisaatiosi pärjää vertailussa?

Next

Lue mitä asiakkaamme kertovat...

Previous

Vakuutus asiakasläheisyyden aikana

Lue, miten vakuutusyhtiöt maailmanlaajuisesti hyödyntävät digitaaliteknologiaa esimerkiksi Big Data -analytiikassa ja esineiden internetissä, ja siirtyvät kuluttajakeskeiseen lähestymistapaan. Lue lisätietoja Economist Intelligence Unit (EIU) -raportista.

Riski-rahoitusyhteistyö

Progressiiviset vakuutusyhtiöt harjoittavat osastojen välistä yhteistyötä rahoituksessa. Lue, miten ne tekevät muutoksen tästä IDC Financial Insights -raporttista, joka perustuu vakuutus- ja rahoitusjohtajien maailmanlaajuiseen tutkimukseen. 

Next

Hanki tuoreita näkökulmia vakuutusalan asiantuntijoilta

Previous

Vakuutustoiminan tulevaisuus: Voita kilpailijat teknologian avulla

Vakuutusala muuttuu nopeasti. Muutokset markkinoilla ja toimialan haasteet saavat monet yritykset hakemaan vastauksia ongelmiinsa. Onko oma yrityksesi yksi niistä?

Vakuutusala, tuo teknoligianahjus, vihjaa muutoksesta

Tuleva vuosi ei todennäköisesti tuo suuria muutoksia vakuutusalalle, vaikka optimistisimmat asiantuntijat kertovat joidenkin yritysten kokeilevan teknologiainnovaatioita. Silti alan asiantuntijat Capgemininillä ovat varovaisia.

Vakuutusyhtiöt: Vakiinnuttakaa riskit ja rahoitus niin kannattavuus parantuu

Vakuutusyhtiöillä on nykyään monia haasteita, mukaan lukien asiakkaiden lisääntynyt hintaherkkyys ja suuremmat paineet kilpailijoilta.

Next
Previous

Valmistaudu mobiilivakuutuksenottajiin

Lue miten mobiiliteknologiat luovat uusia suhteita vakuutusyhtiöiden ja asiakkaiden kesken. Tämä infografiikka näyttää, miten vakuutusyhtiöt voivat mobiilisovelluksilla tarjota pyydettäessä yksilöllisiä palveluja, jotka auttavat vähentämään riskejä ja tappioita. 

Vakuutuksen uudelleenarviointi mobiilimaailmassa

Kahden maailmanlaajuisen Economist Intelligence Unitin tutkimuksen mukaan 64 % kuluttajista on vuorovaikutuksessa vakuutusyhtiöönsä vain noin kuuden kuukauden välein tai harvemmin. Lue tästä raportista miten mobiilikanava helpottaa vakuutusyhtiöiden ja asiakkaiden yhteydenpitoa.

Next
Back to top