Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Toimita kuluttajatuotteita, joita ostajat haluavat

SAP:n ratkaisuilla kulutustavarateollisuudelle voit  kohdistaa kaikki toiminnan osa-alueet tuotekehityksestä vähittäiskauppaan seuraavan sukupolven kuluttajien tarpeisiin. Ohjelmistomme avulla voit ennakoida, suunnitella ja hallita innovatiivisten kulutustavaroiden ja tuotteiden kysyntää, ja ylittää vaativimpienkin ostajien odotukset.

Yleiskuvaus SAP for Consumer Products -ratkaisusta
Previous

Tee kuluttajatiedoistasi oivalluksia

Mikä estää kuluttajatuotteiden valmistajia viemestä kysyntäpohjaisia oivalluksia uudelle tasolle? Tämä video näyttää, kuinka kulutustavarayritykset voivat tehdä todellisuutta asioista, jotka olivat joskus liian kalliita saavuttaa. 

14%
lyhyempi aika inventaariossa*

Kulutustavarayrityksillä, jotka tekevät inventaarioennusteita eri nimikeyhdistelmillä ja -paikoilla on 14 % nopeampi varastonkierto kuin niillä, jotka eivät tee niitä. Entä oma yrityksesi?

Next

Kuluttajatuotteet: Uudessa muodossa uuteen talouteen

Edistääkseen kestävää sitoutumista ja uskollisuutta digitaalisena aikana, yritykset  tarvitsevat kapasiteettia "live-brandien" kehittämiseen. Niiden on voitava saumattomasti toimittaa miljoonia erittäin yksilöllisiä kokemuksia milloin tahansa ja antaa kuluttajille, mitä he haluavat, miten ja milloin he haluavat sitä. Lue lisää digitaalisesta muutoksesta kuluttajatuoteteollisuudessa ja miten SAP voi hahmottaa liiketoimintaa ja liiketoimintamalleja uudestaan ja auttaa menestymään uudessa taloudessa. 
Previous

Kuluttajakeskeinen digitaalinen talous

Enemmän kuin koskaan aikaisemmin kuluttajat ovat vetovastuussa. Tutustu viiteen mullistavaan teknologiatrendiin ja miten ne muuttavat omia liiketoimintamallejasi, prosessejasi ja työpaikkaasi kohtaamaan nykyaikaisia elämys- ja kokemuskeskeisia kuluttajia. 

Kuluttakakeskeinen digitaalinen yritys

Ajattele ostoskärryn sijaan sydäntä. Kuluttajat eivät enää etsi vain tuotteita, vaan pikemminkin innoitusta, ohjausta ja koulutusta, ja tuloksia kuten iloa, mukavuutta, turvallisuutta ja valvontaa. Katso yhdellä silmäyksellä, miten kulutustavarateollisuus on muuttumassa. 

Next
Previous

Kysely: Arvioi digitaalinen valmiutesi

Oletko valmistautunut digitaalisen kuluttajan odotuksiin? Selvitä asia vastaamalla tämän lyhyeen kyselyyn, joka kattaa kaiken hankintatoimesta ja myynnistä markkinointiin ja valmistukseen. Lisäksi saat räätälöidyn raportin, jossa arvioidaan omaa digitaalista valmiuttasi. 

Esineiden internet ja digitaalinen muutos

Harva teknologia voi muuttaa asiakkaan sitoutumista enemmän kuin esineiden internet (IoT). Tämä IDC:n raportti kertoo esineiden internetin mullistuksesta kuluttajatuotteissa, vähittäiskaupassa, terveydenhuollossa ja erillisillä teollisuuden aloilla.

Next

Lue mitä asiakkaamme kertovat...

Previous

Tuota kysyntätuotteita nopeammin

Tuo tuotteita, joita kuluttajat haluavat nopeammin markkinoille, milloin ja miten he haluavat niitä. Lue, miten SAP:n kuluttajatuotteiden ratkaisut vastaavat nopeammin muuttuvaan kysyntään ja optimoivat investointeja myynninedistämiseen ja brändin hallintaan.

Asiakastiedoista käyttökelpoisia oivalluksia

Mikä estää kuluttajatuotteiden yrityksiä viemästä kysyntäpohjaisia oivalluksia uudelle tasolle? Tämä video näyttää, miten innovatiivisten analyysisovellusten myötä kulutustavarayritykset voivat lopultakin tehdä todellisuutta asioista, jotka joskus olivat liian visionäärisiä tai liian kalliita.

Next

Asiantuntijoiden tuoreita näkökulmia kuluttajatuotteista

Previous
 
IDC arvioi, että 20:stä markkinajohtajasta useimmilla toimialoilla kolmasosa tulee kokemaan "merkittäviä häiriöitä" uusista tai uusiutuneista kilpailijoista vuoteen 2018 mennessä.
 
Esineiden internet (IT) on hyvää vauhtia tulossa arviolta 50 miljardiin laitteeseen vuonna 2020. Se muuttaa elämää sellaisena kuin me sen tunnemme.
 
Yksi digitaalisessa taloudessa kukoistavien kulutustavarayrityksien tunnusmerkki on niiden kyky toimittaa kuluttajille hetkessä mukana -kokemuksia.
Next
Previous

Seuraa SAP for the CP Industry Twitterissä

Lue uusimmat alan uutiset, oivallukset ja CPG-ohjelmistoista tuotekehitykseen, valmistukseen, toimitusketjuun, markkinointiin ja paljon enemmän.

Liity SAP Consumer Products LinkedIn-ryhmään

Liity LinkedIn-ryhmäämme ja CPG-alan ammattilaisten joukkoon niin saat uusia oivalluksia ja mahdollisuuksia.

 

Tutustu Consumer Products -yhteisöömme

Liity keskusteluun CPG-teollisuuden sosiaalisessa verkostossamme. Lue asiantuntijakommentteja ja näkökulmia ja osallistu SAP:n foorumeille verkossa.

Next
Back to top