Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Kasvata voittomarginaalia SAP:n pankkiohjelmistolla

Saat tarvittavaa joustavuutta ja pysyt ajan tasalla asiakkaiden odotusten, demografian ja tarpeiden muuttuessa, kun käytössä on SAP:n ohjelmisto pankki- ja rahoituspalvelujen toimialaa varten. Tehosta katetuoton muodostumista kaikissa palvelukanavissa ja päihitä käden käänteessä sellaiset haasteet kuten suuremman pääoman vaatimukset, tiukempi sääntely ja siirtyminen digitaalisissa pankkipalveluissa valikoimaan korkealuokkaisia pankkijärjestelmiä ja -teknologioita.

Miten mobiilikäyttö muuttaa vähittäispankkitoimintaa
Previous

Digitaalinen murros rahoituspalveluissa

Digitaalinen murros: Tässä kaksiosaisessa videosarjassa SAP:n rahoituspalvelutoimialan globaali johtaja Rob Hetherington puhuu vaikutuksesta, joka teknologialla tällä hetkellä on rahoituspalvelualaan.

Miten asiakaskeskeinen pankkisi on?

Yhdenmukaisen asiakaskokemuksen takaaminen ei ole helppoa. Mutta ne rahoituslaitokset, jotka epäonnistuvat asiakasvuorovaikutuksen koordinoinnissa ja yksilöllistämisessä kautta koko palvelukanavavalikoiman, ovat vaarassa menettää asiakkaita muille pankeille. Haluatko verrata itseäsi muihin alan toimijoihin?

Next

     

Muutu tulevaisuuden pankiksi jo tänään

Tulevaisuuden pankki näyttää hyvin erilaiselta kuin nykyään digitaalisten teknologioiden muuttaessa sen, millainen vähittäiskaupan ja kaupallisten palvelujen toimitus asiakkaille on ja kuka palvelut toimittaa. Miten rahoituspalvelujen toimiala pystyy valmistautumaan tähän perusteelliseen muutokseen? Nämä resurssit auttavat sinua suunnittelemaan liiketoimintasi ja liiketoimintamallisi uudenlaisiksi niin, että pysyt mukana ja kukoistat uudessa ympäristössä.

SAP:n rahoituspalvelujen foorumi, 4.–5.7. Lontoo

Tulee Lontooseen 4.–5.7. Kuulet, miten sinusta voi tulla digitaalinen voittaja ja opit tosielämän esimerkkien avulla, miten rahoituspalvelulaitokset siirtyvät digitaaliseen aikaan
Previous

Tulevaisuuden digitaalinen pankki

Miten pankit selviävät toimialalla vallitsevasta digitaalisesta sekasorrosta? Minkä liiketoimintamallien kehitykselle ne antavat tukensa? Ja mikä on niiden asenne teknologian käyttöön rahoitusalalla? Lue e-kirjasta, miten yli 500 johtajaa 250 pankissa ympäri maailmaa vastaavat IDC:n tutkimuksen kysymyksiin.

Finanssiala panostaa persoonallistamiseen

Pankit ympäri maailmaa ovat omaksuneet yhä persoonallisemman lähestymistavan palveluidensa toimittamiseen asiakkaalle. Lue kuinka he pystyvät näin vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja selättämään haasteet, joita yhä kiihkeämpi kilpailu markkinoilla aiheuttaa.

Next
Previous

Viisi tapaa siirtyä digitaalisuuteen ja voittaa

Uusi teknologia muuttaa asiakkaiden pankkipalvelujen käyttöä ja haastaa pankkitoiminnan perinteisen roolin perusteellisesti. Lue digitaalisen pankin viidestä ominaisuudesta – ja tutki, miten voit ottaa ne käyttöön tarttuaksesi digitaalisen ajan tarjoamiin tilaisuuksiin.

Tulevaisuuden pankin visiointia

Lue, miten jotkin globaaleista pankkiasiakkaistamme kasvavat vastaamaan digitaalisia palveluja käyttävien kuluttajien vaatimuksiin – omaksumalla näkökulmaksi “digitaalisesti kaikkea” ja huolehtimalla käytön saumattomuudesta rajapinnassa ja tukitoiminnoissa.
Next

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat

Previous

Gartner luokittelee SAP:n taas parhaaksi

Gartner on jo yhdeksänä peräkkäisenä vuonna arvioinut SAP:n alan parhaaksi Magic Quadrant for Global Retail Core Banking -luokituksessa. Tosiasiassa SAP luokiteltiin markkinajohtajaksi kaikissa kategorioissa.

Digitaalinen muutos pankkitoiminnassa

Industry Business Unit Bankingin johtaja Falk Rieker puhuu haasteista, joita pankit kohtaavat digitaalisen talouden aikana, ja siitä, mitä pankkien on tehtävä pysyäkseen kilpailukykyisinä.

Next

   

Previous

Uusia lähestymistapoja pankkitoiminnan digitalisaatioon

Tutustu IDC:n globaalin pankkitoimialatutkimuksen tärkeimpiin tuloksiin, jotka koskevat digitaalisen muutoksen toteutusta ja menestykseen tarvittavia avainstrategioita.

EIU: Miten digitaalinen teknologia vaikuttaa IT:hen?

The Economist Intelligence Unit kysyi rahoituspalvelujen ylemmältä johdolta digitaalisesta teknologiasta ja sen vaikutuksesta heidän toimialaansa. Heidän vastauksensa samoin kuin EIU:n tuottamat tarkat tiedot näyttävät, miten IT on veturina toimialan digitaalisessa kehityssuunnitelmassa.

Next

Lue pankkitoimialan asiantuntijoiden näkemyksistä

Previous

Aiheuttaako blockchain-teknologia pankkitoimialan vallankumouksen?

Viime vuosikymmenen aikana kaikki toimialat ovat kokeneet teknologisen vallankumouksen tsunamin kaltaisten voimien muokatessa digitaalista taloutta. Digitalisaation vaikutukset ovat johtaneet valtaviin muutoksiin liiketoimintamalleissa, hinnoittelussa ja kuluttajien käyttäytymisessä.

Taloudellisen osallistamisen haasteisiin vastaaminen Industry 4.0 -vaiheessa  

Taloudellinen osallistaminen on ensiarvoisen tärkeä globaali haaste. Uudet aloitteet pankkipalvelujen ulkopuolella olevien saamiseksi rahoituslaitosten asiakkaiksi – tarjoamalla käyttöön mobiiliteknologiaa ja pankkikortteja tai digitaalista lompakkoa (mWallet) – ovat hieno ensimmäinen askel tällä tiellä. Mutta nyt on aika tehdä enemmän asian hyväksi.

Digitalisaatio: Älä anna kiiltävän pinnan johtaa harhaan

Hyvin toteutetussa digitalisoinnissa ihmisen vuorovaikutusta tapahtumissa ei tarvita, tieto on reaaliaikaista ja riskejä on vähennetty. Kun näin tapahtuu, mikä vaikutus sillä on asiakkaiden ja asiakkuuspäälliköiden väliseen vuorovaikutukseen?

Next

Innovoi liiketoimintatapasi SAP Digital Business Servicesin kanssa

Yritykset siirtyvät kaikkialla digitaaliseen aikaan – se ei ole kuitenkaan aina helppoa. SAP Digital Business Services voi auttaa yritystäsi jokaisessa uudistumisvaiheessa strategiasta teknologian toteutukseen ja pidemmälle.

Asiantuntijamme auttavat sinua tunnistamaan ja toteuttamaan uusia prosesseja ja toimintoja sekä varmistamaan samalla liiketoiminnan jatkuvuuden. Pyrimme varmistamaan, että SAP-ohjelmistosi antaa jatkuvaa, ylittämätöntä arvoa keskittyessäsi digitaalisen talouden kasvaviin haasteisiin.  

SAP:n koulutuspalvelut

Syvennä tietojasi SAP-ohjelmistoista, opi uusia taitoja ja kasvata yrityksesi asiantuntemusta. Kattava valikoimamme ohjelmistokoulutuskursseja ja sertifiointeja auttaa sinua ottamaan kaiken irti SAP-ratkaisuista.

Back to top