Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

Selaa SAP:n tuotevalikoimaa

Edistyksellisen liiketoimintaohjelmiston ei tarvitse olla monimutkainen. Me SAP:lla uskomme, että asiat täytyy pitää mutkattomina ja fiksuina. Se on yksi syy, miksi olemme yrityssovellusten markkinajohtaja.

Tutustu SAP-järjestelmiin, -ohjelmistoihin ja -teknologiaan liiketoiminta-alan, toimialan tai tuoteryhmän mukaan.

Previous

Ratkaisut liiketoiminta-alueen mukaan

Tutustu erityisesti oman liiketoiminta-alasi ratkaisuihin. Meillä on ratkaisuja kaupankäynnistä taloushallintoon sekä myynti- ja palvelusopimuksiin.

Ratkaisut toimialan mukaan

Etsi toimialakohtaisia ohjelmistoja, parhaita käytäntöjä ja malleja, joita voidaan räätälöidä yksilöllisiin prosesseihin ja vaatimuksiin.

Ratkaisuja tuoteryhmittäin

Etsi juuri oikeat tuotteet ja tukipalvelut vastaamaan oman liiketoimintasi vaatimuksia ja maksimoi tuotto sijoituksellesi.

Ratkaisuja lähemmässä tarkastelussa

Etsi uusimmat in-memory- ja mobiiliteknologiat, jotka auttavat yritystäsi innovoimaan, kasvamaan ja toimimaan tehokkaammin. 

Next

Ratkaisut liiketoiminta-alueen mukaan

Etsitkö uusia tapoja auttaa osastoasi toimimaan tehokkaammin? Tutustu erityisesti oman toimialasi ratkaisusalkkuun, mukaan lukien omaisuudenhallintaan ja talouahallintoon sekä markkinointiin ja valmistukseen. Löydä SAP-järjestelmä tai -ohjelmisto, joka vastaa oman liiketoimintasi vaatimuksia joka päivä.

Ratkaisut toimialan mukaan

Mikä erottaa tehokkaimmat yritykset keskivertoyrityksistä? Usein erottavana tekijänä ovat toimialakohtaiset ohjelmistot. Hyödynnä SAP:n ohjelmistojen parhaat käytännöt, prosessit ja mallit, jotka ovat valmiina omalle toimialallesi. Ne tarjoavat yrityksille juuri oikeat toiminnot, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. 

Ratkaisut tuoteryhmittäin

Onko sinulla jokin SAP-järjestelmä tai ohjelmisto jo käytössä? Etsi oma tuotteesi, oli se sitten analysointiin tai toiminnanohjauksen teknologia-alusta, niin saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi tiedot ja työkalut SAP-ohjelmistosi käyttöön ja optimointiin.

Alusta- ja teknologiaratkaisut

Edistä yrityksesi toimintaa ja suoritusta SAP:n alusta- ja teknologiaratkaisuilla. Määritä uusia mahdollisuuksia tehostamalla mutkikkaita prosesseja tosiaikaista reagointia varten, vaikuttamalla toimintaan oikeaan aikaan saatavilla tiedoilla ja uudistamalla yrityksen luomis-, suoritus- ja viestintätapoja vapaalla innovaatiolla.

Ratkaisuja lähemmässä tarkastelussa

Haluatko innovoida ilman keskeytyksiä? Kehitä liiketoimintaasi sovelluksilla, joissa käytetään viimeisintä mobiili-, in-memory- ja pilviteknologiaa ja paljon muuta. Tutustu ratkaisuihimme lähemmin niin näet, miten voimme auttaa sinua ylläpitämään kilpailuetusi veitsenterävänä.

SAP Digital Business Services

SAP:n tukipalveluiden avustuksella varmistat, että SAP-ratkaisusi vastaavat liiketoimintasi vaatimuksia. Yli 30 000 koulutetun ja sertifioidun konsulttimme tuotetuntemus, pilviosaaminen ja kattava asiantuntemus 25 eri toimialalla ovat vertaansa vailla. Halusitpa sitten nopeuttaa käyttöönottoa, siirtyä pilveen, muokata ratkaisuasi, optimoida IT-järjestelmiä tai tehdä jotain aivan erilaista SAP:n tukipalvelut ovat valmiina auttamaan sen toteuttamisessa.

Back to top