Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP Digital Business Services

Sopeudu digitalisaation aikakauteen ja kukoista toimialallasi. Palvelusuunnitelmamme ja -pakettimme ohjaavat sinua digitaalisen muutoksen kaikissa vaiheissa – strategian luomisesta SAP:n ratkaisun käyttöönottoon, optimointiin ja ylläpitoon asti. Riippumatta IT:tä koskevista päämääristäsi näemme vaivaa varmistaaksemme, että SAP-investointisi tuottavat jatkuvaa vertaansa vailla olevaa arvoa. Hyödy kokonaisvaltaisesta palvelusta ja tukisuunnitelmista, asiantuntevista konsulttipalveluista, toimiviksi osoitteutuneista parhaista käytännöistä, syvästä toimiala- ja teknologiatietämyksestä jne.
 

Yksinkertaista liiketoimintasi digitaalisessa taloudessa

Toimita henkilöstöllesi ja asiakkaillesi kaikki tarvittava juuri oikeaan aikaan. Opastamme yrityksiä maailmanlaajuisten palvelu- ja tukitoimintojemme kautta digitaalisen muutoksen jokaisessa vaiheessa. Tämä on uusi kaupallinen malli, jossa yksi yksinkertaistettu palvelusalkku on hankittavissa yhdestä globaalista organisaatiosta yhdellä ainoalla sopimuksella.

Tee digitaalinen muutos mahdolliseksi

Digitaalinen talous vaikuttaa voimakkaasti asiakkaisiimme ja heidän odotuksiinsa meitä kohtaan. Toisin sanoen he odottavat meiltä vähemmän tuotteita ja enemmän palveluja. Siksi missiomme on olla tässä uudessa markkinatodellisuudessa johtaja "palvelullistumisessa" – ja siten auttaa asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa omilla ehdoillaan.
 

SAP S/4HANAan siirtyminen

SAP ja sen kumppanit auttavat sinua siirtymään onnistuneesti SAP S/4HANAan riippumatta siitä, aloitatko nollasta vai oletko siirtämässä jo olemassa olevaa infrastruktuuria. Arvonvarmistuspakettimme tukevat koko prosessia riippumatta siitä, mikä on lähtötilanteesi. Digitalisoi nopeasti ydinliiketoimintaprosessisi kuten hankinta, tuotanto, myynti ja käyttöomaisuuden hallinta. 

Lue, mitä asiakkaamme sanovat...

Back to top