Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Sopeudu digitalisaation aikakauteen ja kukoista toimialallasi. Palvelusuunnitelmamme ja -pakettimme ohjaavat sinua digitaalisen muutoksen kaikissa vaiheissa – strategian luomisesta SAP:n ratkaisun käyttöönottoon, optimointiin ja ylläpitoon asti. IT-tavoitteistasi riippumatta pyrimme varmistamaan, että SAP-investointisi tuottavat jatkuvaa huippuarvoa. Hyödy kokonaisvaltaisista palvelu- ja tukisuunnitelmista, älykkäistä konsulttipalveluista, parhaista käytännöistä, vankasta toimiala- ja teknologiatietämyksestä jne.

Tee digitaalinen muutos mahdolliseksi

 

SAP Leonardo Innovation Services

Voimme auttaa sinua tunnistamaan, käsitteellistämään ja testaamaan digitaalisen liiketoimintamallisi hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa, kuten esineiden internetiä (IoT), koneoppimista, analytiikkaa, Big Dataa, lohkoketjua sekä tietojen hallintaa ja hyödyntämistä. SAP Leonardo Innovation Services ohjaa innovaatioiden löytämisessä, ja se on mahdollista ottaa käyttöön minimaalisen pienellä riskillä ja etukäteen tehtävällä investoinnilla.

SAP Model Company -palvelu

Nopeuta käyttöönottoa, lyhennä projektin aikatauluja ja alenna kokonaiskäyttökustannuksia SAP:n esikonfiguroiduilla kokonaisvaltaisilla toimiala- tai liiketoiminta-alueratkaisuilla ja hyödyntämällä SAP Best Practices -palveluja, joiden avulla uudet teknologiat saadaan käyttöön nopeasti.

Katso, mitä asiakkaamme sanovat

Back to top