Skip to Content
Ota meihin yhteyttä

SAP Digital Business Services

Sopeudu digitalisaation aikakauteen ja kukoista toimialallasi. Palvelusuunnitelmamme ja -pakettimme ohjaavat sinua digitaalisen muutoksen kaikissa vaiheissa – strategian luomisesta SAP:n ratkaisun käyttöönottoon, optimointiin ja ylläpitoon asti. Riippumatta IT:tä koskevista päämääristäsi varmistamme, että SAP-investointisi tuottavat jatkuvaa vertaansa vailla olevaa arvoa. Hyödy kokonaisvaltaisesta palvelusta ja tukisuunnitelmista, asiantuntevista konsulttipalveluista, toimiviksi osoitetuista parhaista käytännöistä, syvästä toimiala- ja teknologiatietämyksestä.
 

Yksinkertaista liiketoimintasi digitaalisessa taloudessa

Toimita henkilöstöllesi ja asiakkaillesi kaikki tarvittava juuri oikeaan aikaan. Opastamme yrityksiä maailmanlaajuisten palvelu- ja tukitoimintojemme kautta digitaalisen muutoksen jokaisessa vaiheessa. Tämä on uusi toimintamallimme, jossa yksi yksinkertaistettu palvelusalkku on hankittavissa yhdellä ainoalla sopimuksella.

Tee digitaalinen muutos mahdolliseksi

Digitaalinen talous vaikuttaa voimakkaasti asiakkaisiimme ja heidän odotuksiinsa meitä kohtaan. Meiltä odotetaan nykyään vähemmän tuotteita ja enemmän palveluja. Siksi missiomme on olla tässä uudessa palveluiden markkinatodellisuudessa johtaja – ja siten auttaa asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa.
 

SAP S/4HANAan siirtyminen

SAP ja sen kumppanit auttavat sinua siirtymään onnistuneesti SAP S/4HANAan riippumatta siitä, aloitatko nollasta vai oletko siirtämässä jo olemassa olevaa infrastruktuuria. Value Assurance -pakettimme tukevat koko prosessia lähtötilanteestasi riippumatta. Digitalisoi nopeasti ydinliiketoimintaprosessisi kuten hankinta, tuotanto, myynti ja käyttöomaisuuden hallinta. 

Lue, mitä asiakkaamme sanovat...

Back to top

Call me now