Skip to Content
Ota meihin yhteyttä
Kumppanuudessa on voimaa
Kumppanuudessa on voimaa

Jos olet asiakas, joka haluaa löytää yhteistyökumppanin, yritys, joka haluaa tutustua ja liittyä kumppaniekosysteemiimme tai SAP-kumppani, joka haluaa kirjautua suojattuun verkkosivustoomme – olet tullut oikeaan paikkaan!

Previous

Etsi kumppania

Kumppanimme voivat auttaa kaikkia yrityksiä ostamaan, rakentamaan, toteuttamaan, huoltamaan, tukemaan ja käyttämään omiin tarpeisiin sopivaa SAP-ratkaisua. Etsi luotettava ammattilainen kumppaniksi.

Tule kumppaniksi

SAP:n kattava valikoima alan johtavia ratkaisuja ja palkittu kumppaniohjelma auttavat sinua saamaan enemmän asiakkaita ja tuloja liiketoiminnallesi. Selaile mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja SAP-kumppanuuteen.

Oletko jo kumppani?

Jos olet jo SAP-kumppani, voit kirjautua sappartneredge.com -sivustoon ja saada käyttöösi myynti- ja markkinointityökaluja, tapahtumia, ratkaisutietoja, tukea, esittelyjä, koulutusta, etuja ym.

Ratkaisujen sertifiointi

SAP:n integraatio- ja sertifiointikeskuksen sertifioinneilla lisäät asiakasluottamusta innovatiivisiin sovelluksiin, jotka olet kehittänyt toimimaan SAP-teknologialla. Sertifioinnit ovat SAP:n virallisia hyväksyntöjä.

Next
Back to top