Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.
Kumppanuudessa on voimaa
Kumppanuudessa on voimaa

Jos olet asiakas, joka haluaa löytää yhteistyökumppanin, yritys, joka haluaa tutustua ja liittyä kumppaniekosysteemiimme tai SAP-kumppani, joka haluaa kirjautua suojattuun verkkosivustoomme – olet tullut oikeaan paikkaan!

Edellinen

Etsi kumppania

Kumppanimme voivat auttaa kaikkia yrityksiä ostamaan, rakentamaan, toteuttamaan, huoltamaan, tukemaan ja käyttämään omiin tarpeisiin sopivaa SAP-ratkaisua. Etsi luotettava ammattilainen kumppaniksi.

Tule kumppaniksi

SAP:n kattava valikoima alan johtavia ratkaisuja ja palkittu kumppaniohjelma auttavat sinua saamaan enemmän asiakkaita ja tuloja liiketoiminnallesi. Selaile mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja SAP-kumppanuuteen.

Oletko jo kumppani?

Jos olet jo SAP-kumppani, voit kirjautua sappartneredge.com -sivustoon ja saada käyttöösi myynti- ja markkinointityökaluja, tapahtumia, ratkaisutietoja, tukea, esittelyjä, koulutusta, etuja ym.

Ratkaisujen sertifiointi

SAP:n integraatio- ja sertifiointikeskuksen sertifioinneilla lisäät asiakasluottamusta innovatiivisiin sovelluksiin, jotka olet kehittänyt toimimaan SAP-teknologialla. Sertifioinnit ovat SAP:n virallisia hyväksyntöjä.

Seuraava
Takaisin alkuun