Siirry sisältöön
Koneoppimisteknologia seuraa autoja valtatiellä

SAP Insights

Perehdy teknologioihin ja trendeihin, jotka muovaavat liiketoimintaohjelmistojen tulevaisuutta.

Esittelyssä olevat artikkelit

Mikä on ERP?

Nykyaikainen pilvipohjainen ERP-järjestelmä on liiketoiminnan muunnosprosessien kriittinen työkalu. Ota selvää, kuinka toiminnanohjausjärjestelmä toimii, mitkä ovat sen hyödyt ja mitä käyttöönottotyyppejä on valittavissa.

Mies tietovarastossa
Henkilö valmistaa osaa kipinöiden lentäessä

Mitä on tietojenhallinta?

Ota selvää, miksi vahva tietojenhallintastrategia ja nykyaikainen tiedonhallintajärjestelmä ovat välttämättömiä kaikille yrityksille koosta tai toimialasta riippumatta.

Lisätietoja

Toimitusketjun
hallinta tänään

Tutustu siihen, miten toimitusketjun hallinta (SCM) on radikaalisti muuttumassa, miksi muutos on tärkeä ja miten se digitalisoi ja muuttaa liiketoimintaa.

Lisätietoja

Kaikki datasta

Big Data

Tutustu artikkeliin suurten tietomäärien tietotyypeistä ja keskeisistä käsitteistä sekä siitä, kuinka Big Data -analyysit muuttavat yritysten toimintaa ja tekevät niistä entistä kilpailukykyisempiä ja vahvempia.

Tietovarasto

Tutustu tietovaraston keskeiseen rooliin eri lähteistä peräisin olevien tietojen yhdistämisessä ja yhdenmukaistamisessa. Opi keskeiset käsitteet, toimintaperiaatteet, hyödyt ja tietoarkkitehtuurin yksityiskohdat.

Tietoallas

Ota selvää, miten tietoaltaaseen tallennetaan valtavia määriä raakatietoa alkuperäisessä muodossaan ja kuinka tietoallas eroaa tietovarastosta.

Tietojen hallinnointi

Katso, miten tietojen hallinnointikäytännöt ja -prosessit auttavat varmistamaan tietojen tarkkuuden ja luotettavuuden lähteestä alkaen ja käsittelyn aikana – tietojen syötöstä niiden käyttöön.

Tietomallinnus

Tutustu siihen, kuinka tietomallinnus tarjoaa vakiomenetelmän tietokannan sisällön määrittämiseen ja muotoiluun, jotta eri sovelluksissa voidaan käyttää samoja tietoja.

Tiedonlouhinta

Opi lisää siitä, kuinka tiedonlouhinnassa käytetään tehokkaita tilastollisia, matemaattisia ja analyyttisia työkaluja suurten tietojoukkojen tutkimiseen mallien ja suhteiden tunnistamiseksi.

Ilmakuva kaduista
  • Esineiden internet
  • Tekoäly
  • Koneoppiminen
  • Lohkoketjut
  • Pilviteknologia
  • Esineiden internet
  • Tekoäly
  • Koneoppiminen
  • Lohkoketjut
  • Pilviteknologia
Esineiden internet

Esineiden internet (IoT)

Ota haltuun IoT:n perusasiat, kuten miten se toimii, mitä hyötyä siitä on ja miten se eroaa IIoT:stä. Selvitä samalla, miten esineiden internet on muuttanut modernia teollisuutta.

Tekoäly

Tekoäly (AI)

Ota selvää, miten tekoäly ja tekoälyteknologiat muuttavat liiketoimintaa ja tekevät yrityksistä entistä vahvempia ja kilpailukykyisempiä.

Koneoppiminen

Koneoppiminen

Tutustu koneoppimisen perusasioihin koneoppimisen tyypeistä ja toimintaperiaatteista niihin haasteisiin, joita yritykset kohtaavat käyttäessään koneoppimista.

Lohkoketjut

Lohkoketjuteknologia

Selvitä lohkoketjujen mysteeri: opi mistä niissä on kyse ja miten ne toimivat. Tutustu erityyppisiin lohkoketjuteknologioihin, joita liiketoiminnassa nykyään käytetään, ja siihen, miten ne muuttavat asioita eri toimialoilla ja sektoreilla.

Pilviteknologia

Pilviteknologia

Opi uutta pilviteknologiasta, kuten SaaS-, PaaS- ja IaaS-ratkaisuista, tutustu käyttöönottomalleihin ja pysy ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä.

Hanki lisää tietoa

SAP Insights -uutiskirje

Tilaa heti

Saat käyttöösi hyödyllisiä näkemyksiä tilaamalla uutiskirjeemme.

Takaisin alkuun