Siirry sisältöön
digitaalinen ympyrä

SAP Insights

Johtajien luotettava lähde uusimmille trendeille, parhaille käytännöille, tutkimukselle ja tietämykselle liiketoiminnan tulevaisuutta muokkaavista innovaatio- ja teknologiavoimista.

 

Tämä verkkosivu on käännetty koneellisesti. SAP ei anna takuuta konekäännöksen oikeellisuudesta tai täydellisyydestä. Alkuperäinen englanninkielinen verkkosivu löytyy tämän sivun oikeassa yläkulmassa olevasta maailmankartasta.

Tutkimus

Tietosidonnaiset, alkuperäiset näkemykset siitä, miten teknologinen innovaatio vaikuttaa liiketoimintaan, talouteen ja yhteiskuntaan, jotta saat tietoa ja inspiroi tapaa, jolla organisaationne toimii.

placeholder
Kestävä kehitys: liiketoimintaprosessin vahvistaminen

Kyselyyn vastanneet sanovat sisällyttävänsä kestävyyden liiketoimintaprosesseihinsa syvimmillä tasoilla, ei siksi, että niiden täytyisi, vaan siksi, että ne saavat tuloksia.

placeholder
Oppimisen ja kehityksen muuttuva tehtävä

Olemme tekemässä sukupolvenvaihdoksia ihmisten työskentelytavoissa. Oppimisella ja kehityksellä on mahdollisuus tehdä siitä muutos parempaan.

placeholder
Passionaatit: arvot ja tunteet muokkaavat liiketoiminnan tulevaisuutta

Kuinka paljon sinun pitäisi välittää erityisen vaativasta vähemmistöstä markkinoillasi? Paljon, jos he ovat ryhmässä, jota passionaatit on dubannut.

Näkökulmat

Perusteellisia artikkeleita siitä, miten trendit, innovaatiot, teknologia ja johtajuus vaikuttavat liiketoimintaan.

placeholder
Kiertotalous menee valtavirtaan

Kiertotalous ei ole enää pelkkä ylevä teoria, vaan siitä on tullut joukko käytäntöjä, joita yritykset käyttävät nykyään suorituskyvyn parantamiseen.

placeholder
Miksi älykkäämpi tekninen integrointi on ratkaisevan tärkeää M&A:n onnistumiselle

Digitaaliset voimavarat ja taidot ovat tämän päivän fuusio- ja yritysostomanian kohteita. Tässä on viisi strategiaa, joilla pyritään välttämään tietotekniikan sudenkuopat ja tuottamaan täysi hyöty.

placeholder
Pelillistäminen auttaa työntekijöitämme oppimaan kyberturvallisuutta

SAP:llä rakennetaan immersiivisiä pelimaailmoja, kuten karkuhuoneita ja kummiteltuja taloja koulutuskepin tekemiseksi. Näin olemme oppineet.

Perusteet

Tutustu tämän päivän teknisiin termeihin, jotka on määritetty yksinkertaisella kielellä, sekä käytännön vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat yritystäsi menestymään.

placeholder
Mikä on ERP?

Moderni pilvipohjainen ERP-järjestelmä on kaiken liiketoiminnan muutostyön kriittinen työkalu. Opi kaikki tämän toiminnanohjausoppaan perusasiat.

placeholder
Kaikki inhimillisen pääoman hallinnasta (HCM)

Tämänpäiväiset HR-tiimit ovat tiimien työskentelyssä tapahtuvien voimakkaiden muutosten ytimessä sekä siinä, miten työnantajat ja työntekijät työskentelevät keskenään.

placeholder
Ohjekoodi / ei koodia -periaatteen käyttöönotto

Helppokäyttöiset työkalut antavat valtaa yrityskäyttäjille, jotka voivat nyt kehittää sovelluksia ilman koodin kirjoittamista. Sano terveisiä kansalaisten kehittäjille.

Hae kaikki artikkelit

placeholder

SAP Insights -uutiskirje

Hanki avaintietoja tilaamalla uutiskirjeemme.

Tietoja SAP Insights -ratkaisusta

Johtajana luotat ainutlaatuisiin ja asiantunteviin näkökulmiin lisätäksesi ymmärrystäsi monimutkaisista aiheista ja tehdäksesi päätöksiä. Oletatte, että tämä sisältö perustuu todisteisiin ja vankkaan raportointiin – ei mielipiteisiin.

 

Tästä SAP Insights -ratkaisussa on kyse.

 

Se on koti, jossa voit jakaa sinulle (ja oppia sinusta) sekä digitaalisessa liiketoiminnassa seuraavaksi tulevia asioita että tehdä asialle jotain. Yhdistämme datavetoisen tutkimuksen sinulta ja vertaisiltasi saatuun tietoon sekä asiantuntijoihin ja johtaviin ajattelijoihin eri puolilta maailmaa. Yhteistyön tulokset ovat uusia ideoita ja hyväksi havaittuja käytäntöjä, jotka parantavat organisaatioiden toimintatapoja. Me emme lupaa myyntipikareita. Ei markkinoinnin sujuvuutta. Ei "sisäpiirin" teknistä ammattikieltä. Vain vakuuttavia näkemyksiä liiketoiminnasta ja teknologiasta. 

 

Täyttämmekö tehtävämme? Kerro meille.

Takaisin alkuun