Siirry sisältöön
Koneoppimisteknologia seuraa autoja valtatiellä

SAP Insights

Perehdy teknologioihin ja trendeihin, jotka muovaavat liiketoimintaohjelmistojen tulevaisuutta.

Esittelyssä olevat artikkelit

placeholder
Mikä on ERP?

Nykyaikainen pilvipohjainen ERP-järjestelmä on liiketoiminnan muunnosprosessien kriittinen työkalu. Ota selvää, kuinka toiminnanohjausjärjestelmä toimii, mitkä ovat sen hyödyt ja mitä käyttöönottotyyppejä on valittavissa.

Kaikki datasta

placeholder
Big Data

Tutustu artikkeliin suurten tietomäärien tietotyypeistä ja keskeisistä käsitteistä sekä siitä, kuinka Big Data -analyysit muuttavat yritysten toimintaa ja tekevät niistä entistä kilpailukykyisempiä ja vahvempia.

placeholder
Tietovarasto

Tutustu tietovaraston keskeiseen rooliin eri lähteistä peräisin olevien tietojen yhdistämisessä ja yhdenmukaistamisessa. Opi keskeiset käsitteet, toimintaperiaatteet, hyödyt ja tietoarkkitehtuurin yksityiskohdat.

placeholder
Tietoallas

Ota selvää, miten tietoaltaaseen tallennetaan valtavia määriä raakatietoa alkuperäisessä muodossaan ja kuinka tietoallas eroaa tietovarastosta.

placeholder
Tietojen hallinnointi

Katso, miten tietojen hallinnointikäytännöt ja -prosessit auttavat varmistamaan tietojen tarkkuuden ja luotettavuuden lähteestä alkaen ja käsittelyn aikana – tietojen syötöstä niiden käyttöön.

placeholder
Tietomallinnus

Tutustu siihen, kuinka tietomallinnus tarjoaa vakiomenetelmän tietokannan sisällön määrittämiseen ja muotoiluun, jotta eri sovelluksissa voidaan käyttää samoja tietoja.

placeholder
Tiedonlouhinta

Opi lisää siitä, kuinka tiedonlouhinnassa käytetään tehokkaita tilastollisia, matemaattisia ja analyyttisia työkaluja suurten tietojoukkojen tutkimiseen mallien ja suhteiden tunnistamiseksi.

Hanki lisää tietoa

SAP Insights -uutiskirje

placeholder
Tilaa tänään

Hanki avaintietoja tilaamalla uutiskirjeemme.

Takaisin alkuun