Siirry sisältöön
Ota meihin yhteyttä
Avaa chat Chat pois käytöstä
Keskustele SAP:n edustajan kanssa.
Ota meihin yhteyttä
Lähetä meille kommentteja, kysymyksiä tai palautetta sähköpostilla.

Terveydenhuolto

Uudista terveydenhuoltopalvelut potilaita, ammattilaisia ja palveluntarjoajia ajatellen

Previous Next

Digitalisaation ansiosta terveystiedot ja muut tarvittavat resurssit ovat ihmisten saatavilla entistä kätevämmin. Se myös tukee edistystä lääketieteellisessä tutkimuksessa ja teknologiassa sekä tarjoaa uuden lähestymistavan yksilöllisempään terveydenhuoltoon.

Muutamia faktoja

30x
nopeammat vasteajat potilaiden ajanvarauksessa.

Kardinal Schwarzenberg -sairaalan asiakastarina

80%
lasku ehkäisevien antibioottien käytössä.

SAP Performance Benchmarking

Löydä tarpeisiisi räätälöity terveydenhuollon ohjelmisto

Tarjoa potilaille parasta hoitoa kustannustehokkaasti, paranna asiakaskokemuksen hallintaa ja hyödynnä mobiili-itsepalveluita. Integroidut mobiiliratkaisumme auttavat tukemaan hoitajien, lääkärien ja hoitotiimien muuttuvia rooleja ja heidän yhteistyötään yksilöllisen hoidon tarjoamisessa.
Previous Next

SAP EMR Unwired

Käytä ajantasaisia potilastietoja suoraan mobiililaitteilla ja vältä viiveet sekä virheellisyydet, jotka voivat vaarantaa potilaiden hoidon. Varmista, että hoitohenkilökunta pystyy tekemään oikeita päätöksiä ja räätälöimään sopivan hoidon kutakin potilasta varten. 

SAP Health for Patient Engagement

Edistä parempaa terveyden ja hyvinvoinnin hallintaa ja paranna potilaiden, palveluntarjoajien ja hoitohenkilökunnan kokemuksia potilaskeskeisellä, itseohjatulla hoidolla, jota tuetaan mobiilisti, monitoroidaan etänä ja seurataan hallintatyökaluin.

Mitä asiantuntijat sanovat SAP:stä?

Terveydenhuollon uudistaminen digitalisaation avulla

Previous Next

Tutustu, miten digitaalinen transformaatio vaikuttaa terveydenhuoltoalan organisaatioihin.

Asiantuntijoiden viimeisimmät trendit ja uutiset

Yhteisöt ja tapahtumat

Previous Next

Maakunta- ja soteuudistus

Maakunta- ja soteuudistuksen tavoitteena on palvelujen tarjoaminen kansalaisille kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Se on mahdollista vain, mikäli maakuntien käytössä olevia resursseja hallitaan ja kohdennetaan oikein ja päätöksentekijöillä on käytettävissään reaaliaikaista dataa.

Webinaari: Digitaalisen transformaation haasteiden ratkaiseminen terveydenhuollossa

Opi uutta terveydenhuoltoalan digitaalisesta transformaatiosta lääketieteen tohtori sekä SAP Health -yksikön Global VP ja Chief Medical Officer David Delaneylta sekä asiantuntijapaneelilta. Webinaarissa keskustellaan alalla tapahtuneesta kehityksestä mutta myös haasteista, joiden ratkaisemista digitaalisaation täysimittainen hyödyntäminen edellyttää.

Terveydenhuolto ja IoT: henkien pelastaminen älykkäästi

Tutustu IoT:n mahdollisuuksiin terveydenhuollossa ja tuo henkiä pelastavien innovaatioiden hyödyt potilaille, lääkäreille ja hoitajille. Podcastissa asiantuntijat keskustelevat aiheesta.

Hallinnoi terveydenhuollon organisaatioitasi

Meillä on ratkaisuja terveydenhuollon organisaation toiminnan parantamiseen, nopeuttamiseen ja yksinkertaistamiseen aina HR:stä taloushallintoon ja analytiikkaan. Tutustu ratkaisuihimme, jotka kattavat kaikki eri toiminnot kaikilla toimialoilla, ja löydä tarvitsemasi ratkaisut yhtenäisen organisaation rakentamiseksi ja jatkuvan kasvun tukemiseksi.
Previous Next

Henkilöstöhallinto

Sujuvoita HR-prosesseja ja sitouta henkilöstö liiketoiminnan tulosten parantamiseksi, henkilöstön toiminnan tehostamiseksi ja osaamisen kehittämiseksi.

Taloushallinto

Yhdistä taloushallinnon prosessit automaattisilla, reaaliaikaisilla analyyseilla, ja tuota niiden avulla ennakoivaa liiketoimintatietoa koko organisaatiossa.

Hankinta ja verkostot

Virtaviivaista hankintaprosessit koko organisaatiossa ja edistä vaatimustenmukaisuutta ja valvontaa samalla, kun kustannukset ja riskit pienenevät.

Analytiikka

Hyödynnä syvällisiä data-analyyseja, ennusteita ja monimutkaisten tapahtumien käsittelyä ja yhdistä erilaisista lähteistä saatavat tiedot yhteen integroituun alustaan.

Pilvi- ja tietoalustat

Hyödynnä liiketoimintasovelluksia, joissa käytetään viimeisimpiä teknisen kehityksen saavutuksia, kuten SAP HANA -alustaa, pilviympäristöä ja mobiilitoimintoja.

Esineiden internet (IoT)

Ota käyttöön nopeita ja älykkäitä IoT-sovelluksia, joissa hyödynnetään liiketoiminta- ja teknologiapalveluja.

Etsi tarpeitasi vastaavat terveydenhuollon ratkaisut

Takaisin alkuun