Focus Area

 

Location


Language


Date


Type

Show Events Reset

Event Spotlights

SAP Finugin Syysseminaari 27.10.

SAP Finugin jo vuodesta 1999 järjestämä Syysseminaari SAP toiminnanohjausjärjestelmien asiakkaille ja yhteistyökumppaneille järjestetään torstaina 27.10.2016 Finlandia-talon Kongressisiivessä. Tervetuloa kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja ja tapaamaan yhteistyökumppaneita kumppaninäyttelyyn!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ›
SAP Discover Simple 2016 15.11.

Tervetuloa tapahtumaan 15. marraskuuta! Tilaisuudessa kuulet asiakkaitamme, jotka ovat menestyksekkäästi omaksuneet digitaalisia toimintatapoja talous- ja henkilöstöhallinnon, markkinointi- ja myyntityön sekä toimitusketjun osa-alueilla.SAP:n asiantuntijat sekä tapahtumaa SAP:n kanssa isännöivät kumppanit, Bilot, Fujitsu, Gavdi ja Tieto, antavat ideoita siitä, miten ydinprosessit voidaan päivittää seuraavalle tasolle hyödyntäen uusinta teknologiaa ja työkaluja. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään Helsingin Clarion Hotellissa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ›
SCM-päivä 17.11.

SAP osallistuu LOGYn SCM-päivään marraskuussa. Tule tapaamaan ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa digitaalisesta toimitusketjusta ja siihen liityvistä aihealueista. Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ›
Industry Forum Government 22.11.

SAP on mukana tässä Management Eventsin julkishallinnolle suunnatussa tapahtumassa marraskuussa. Aihealueina käsitellään digitalisaatiota julkishallinnon näkökulmasta. Tule mukaan keskustelemaan ratkaisuista ja tapaamaan SAP:n asiantuntijoita Hämeenlinnaan marraskuussa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ›
SuccessConnect Vienna November 28-29 2016

Community, learning, thought leadership

Register now ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email