Browse all our Customer Stories Discover why SAP customers choose SAP approved partners to help them run like never before. Browse all Stories
Man working

Customer Testimonial Spotlights

Parempaa asiakaspalvelua yhtenäisellä viestintäratkaisulla

Aktia halusi parantaa tavoitettavuuttaan ja sitä kautta kehittää asiakaspalvelua ja -tyy- tyväisyyttä. Lisäksi haluttiin säilyttää nykyisen järjestelmäkokonaisuuden luotettavuus sekä säästää käyttökustannuksissa.

Lue lisää ›
Käytön helppoutta ja kustannussäästöjä

Bilot toimitti Componentalle palveluna SAP BusinessOb- jects -ratkaisun parantamaan toimitusvarmuusraportoin- tia. Helppokäyttöinen Web Intelligence -työkalu tehostaa koko konsernin toimintaa ja lisää loppuasiakkaiden tyytyväisyyttä.

Lue lisää ›
SAP- järjestelmä nopean toimitusrytmin avaimena

Päivittäistavaroiden tukkukauppaa ja maahantuontia harjoittavan Heinon Tukun asiakaslupaus on, että tavara saapuu asiakkaalle 24 tunnin sisällä tilauksesta. Vanhat uskomukset jäykkyydestä ovat murtuneet, kun SAP:n jous- tavat ja toimintavarmat ratkaisut rullaavat Heinon Tukun liiketoiminnan tukena.

Lue lisää ›
Parempia palveluita kuntatoimijoille

Fujitsu Services Oy toimitti Kaakon Taitoa Oy:lle palveluna SAP-ratkaisun parantamaan kuntatoimijoiden talous- ja henkilöstöhallintoa. Ratkaisun avulla on saavutettu mer- kittäviä kustannussäästöjä sekä lisätty tehokkuutta ja virheettömyyttä.

Lue lisää ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email