Browse all our Customer Stories Discover why SAP customers choose SAP approved partners to help them run like never before. Browse all Stories
Man working

Customer Testimonial Spotlights

Aktia

Parempaa asiakaspalvelua yhtenäisellä viestintäratkaisulla - Aktia halusi parantaa tavoitettavuuttaan ja sitä kautta kehittää asiakaspalvelua ja -tyytyväisyyttä. Lisäksi haluttiin säilyttää nykyisen järjestelmäkokonaisuuden luotettavuus sekä säästää käyttökustannuksissa.

Lue lisää ›
Componenta

Käytön helppoutta ja kustannussäästöjä - Bilot toimitti Componentalle palveluna SAP BusinessObjects -ratkaisun parantamaan toimitusvarmuusraportointia. Helppokäyttöinen Web Intelligence -työkalu tehostaa koko konsernin toimintaa ja lisää loppuasiakkaiden tyytyväisyyttä.

Lue lisää ›
Heinon Tukku

SAP- järjestelmä nopean toimitusrytmin avaimena - Päivittäistavaroiden tukkukauppaa ja maahantuontia harjoittavan Heinon Tukun asiakaslupaus on, että tavara saapuu asiakkaalle 24 tunnin sisällä tilauksesta. Vanhat uskomukset jäykkyydestä ovat murtuneet, kun SAP:n joustavat ja toimintavarmat ratkaisut rullaavat Heinon Tukun liiketoiminnan tukena.

Lue lisää ›
Kaakon Taitoa

Parempia palveluita kuntatoimijoille - Fujitsu Services Oy toimitti Kaakon Taitoa Oy:lle palveluna SAP-ratkaisun parantamaan kuntatoimijoiden talous- ja henkilöstöhallintoa. Ratkaisun avulla on saavutettu merkittäviä kustannussäästöjä sekä lisätty tehokkuutta ja virheettömyyttä.

Lue lisää ›
  • Tweet this Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Google+ Email