Skip to Content

Uusi SAP-yhteisö

  • Kirjaudu napsauttamalla avatarta (profiilikuvaa)
  • Rekisteröidy ja luo profiili (uudet käyttäjät)
  • Kirjoita blogijulkaisu
  • Esitä kysymys
  • Etsi ja seuraa tunnisteita
Aloita

Yhteisön blogit

Tutustu blogeihimme ja löydä innovatiivisia ajattelijoita, asiantuntijoiden mielipiteitä ja ajatuksia – ja osallistu itse mukaan keskusteluun.

Kysymyksiä ja vastauksia

SAP Answers -osio on tehokas tietolähde jokaiselle, jolla on toistaiseksi vastaamaton kysymys.

Tietoja meistä

Previous

Toimintasäännöt

Kaikki tärkeät säännöt, jotka koskevat toimintaa SAP-yhteisössä. Noudattamalla näitä autat itseäsi ja muita saamaan kaiken irti SAP-yhteisöstä.

Nosta mainettasi yhteisössä

SAP-yhteisö pyrkii pelillistämisen kautta kannustamaan kirjoituksiesi laatuun panostamiseen ja asiantuntemuksen esiin tuomiseen.

Yhteisön tuki

Tarjoaa tietoa eri kanavissa niille, jotka etsivät tukea SAP-yhteisöä käyttäessään.

Next
Previous

Rekistöityminen ja profiilin ylläpito

Opas, jossa kerrotaan, kuinka rekisteröidytään, luodaan tili ja ylläpidetään profiilia SAP-yhteisössä. Opas sisältää myös vihjeitä profiilin parantamiseksi.

SAP Mentors

Tutustu SAP Mentors -ohjelmaan – SAP-ekosysteemin vaikutusvaltaisimpien yhteisön käyttäjien globaaliin kannatusohjelmaan. Nämä bloginpitäjät, konsultit ja aktiiviset yhteisön jäsenet pitävät SAP:n relevanttina.

Coffee Corner

SAP-yhteisön Coffee Corner on virallinen tila, jossa voit keskustella mistä tahansa mielessäsi olevasta aiheesta. Tule mukaan!

Next

Kuukauden jäsen

Joka kuukausi joku SAP-yhteisön jäsen saa tunnustusta tiedon jakamisesta kollegoiden kanssa, avuksi olemisesta ja yhteisön keskustelun edistämisen eteen tehdystä työstä. Oletko sinä seuraava?

Back to top