Siirry sisältöön

SAP Finlandin johtoryhmä

Tapaa SAP Finlandin johtoryhmä

Tutustu SAP Finlandin johtoryhmään. Yhdessä heillä on vastuu suomalaisten asiakkaiden digitaalisesta muutosmatkasta kohti menestyvää, kestävää ja älykästä organisaatiota.

placeholder
Mika Tanner
Managing Director

Mika Tanner on yritysohjelmistoja valmistavan SAP Finland Oy:n toimitusjohtaja. Toimitusjohtajana hänellä on vastuu SAP Finlandin asiakasmenestyksestä, joka tukee suomalaisia ​​yrityksiä heidän digitaalisissa muutosmatkoissaan kehittyneiden tekniikoiden, kuten tekoälyn, ja parhaiden käytäntöjen soveltamiseksi ketterissä, integroiduissa liiketoimintaprosesseissa, jolloin siitä tulee joustavampi, menestyvämpi ja kestävämpi älykkäät yritykset.

Mika palasi kesäkuussa 2021 yhtiöön työskenneltyään 10 vuotta toimitusjohtajana SAP:n kumppanilla Bilotissa. Alun perin SAP:n palveluksessa vuonna 2000 myyntipäällikkönä toiminut Mika ylennettiin pohjoismaisten palveluiden johtajaksi vuonna 2006 vastuualueenaan SAP Education Services Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla. Vuonna 2008 hän muutti Pariisiin ja siirtyi palvelujohtajaksi SAP Ranskassa ja Pohjois-Afrikassa maaliskuuhun 2011 asti, jolloin hän palasi Suomeen Bilotin toimitusjohtajaksi.

Mikko Seppänen
Chief Financial Officer

Mikko Seppänen vastaa SAP Finlandin talous- ja hallintoasioista ja hän raportoi suoraan Pohjoismaiden talousjohtajalle. Hän on sekä paikallisen johtoryhmän että Pohjoismaiden Finance Management Teamin jäsen.

Mikon johtama Finance -yksikkö vastaa kaikista taloushallintoon liittyvistä asioista ja toimii sekä myynti- että palveluyksiköiden liiketoimintakumppanina tarjoten toimintaan ja päätöksentekoon liittyvää tukea sekä operatiivisella että strategisella tasolla.

Ennen siirtymistään nykyiseen CFO-rooliin Mikko johti pohjoismaista Business Controlling- tiimiä ja aiemmin hän on työskennellyt SAP:lla erilaisissa Controlling- tehtävissä. Ennen SAP:tä hän on toiminut talousratkaisujen ja -prosessien kehittämistehtävissä esimerkiksi Metson ja Accenturen palveluksessa. Mikolla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Oulun Yliopistosta.

placeholder
Jarkko Vainio
Country Manager, Head of Services Finland

Jarkko Vainio (KTM) toimii SAP Finlandin palvelutoimintojen (Services) maajohtajana. Hän on sekä paikallisen johtoryhmän että Pohjoismaiden palvelutoimintojen johtoryhmän jäsen. 

Jarkolla on pitkä kokemus SAP-konsultoinnista niin kumppanilta kuin eri toimialojen asiakkuuksista. Ennen siirtymistään nykyiseen rooliinsa, Jarkko vastasi SAP:n palvelumyynnistä Suomessa ja Tanskassa. 

Jarkon johtama SAP Finlandin palvelutoimintojen yksikkö auttaa asiakkaita saamaan parhaan hyödyn SAP-investoinneistaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Laura Hankalin
Presales Manager

Laura Hankalin kuuluu SAP Nordic Solution Management -tiimiin. Hän vastaa SAP Finlandin presales-toiminnoista ja on paikallisen johtoryhmän jäsen.

Lauralla on pitkä SAP-ura takanaan sisältäen eri tehtäviä konsultoinnissa, tiiminvetämisessä sekä presalesissa. Jo ennen SAP:n palvelukseen siirtymistä hän on työskennellyt SAP-ekosysteemissä konsulttina ja tiiminvetäjänä. Ennen nykyistä tehtäväänsä Laura työskenteli viime vuodet pohjoismaisten asiakkaiden talouden digitalisaatiohankkeissa johtavana asiantuntijana.

Laura on tuotantotalouden insinööri Helsingin ammattikorkeakoulusta.

Takaisin alkuun