Siirry sisältöön

Tapahtumanostot

Previous Next

SAP Concur Fusion EMEA Virtual Summit

Tule tapaamaan alasi osaajia SAP Concur Fusion -virtuaalitapahtumaan! Riippumatta siitä, haluatko lisätä näkyvyyttä kuluihin, työkaluja yksinkertaistamaan prosesseja tai vinkkejä tehokkuuden lisäämiseen, tämä tapahtuma on sinulle! Lue lisää ja rekisteröidy katsomaan live-esitykset tai tallenteet.

SAPPHIRE NOW

Tervetuloa täysin uudistuneeseen SAPPHIRE NOW -tapahtumaan! Virtuaalitapahtumassa pääset seuraamaan mm. haastatteluja, puheenvuoroja ja asiakastarinoita. 

Miten hyödynnät SAP Support palveluja siirtymisessä S/4HANA:aan?

Tule tähän webinaariin kuulemaan, miten voit hyödyntää SAP ylläpitoon kuuluvia palveluja turvaamaan siirtymistä S/4HANA:aan. SAP Enterprise Support sisältää koulutusta ja palveluja joita voit hyödyntää S/4 projektin suunnitteluun, toteutukseen ja tukeen.

3-3-3 Insights into the SAP S/4HANA Journey -webinaarisarja

Kuinka aloittaa siirtyminen SAP S/4HANA -ratkaisuun? Tässä kolmiosaisessa webinaarisarjassa opit, mitä onnistuneeseen siirtymiseen tarvitaan. Lyhyet tietoiskut kestävät vain 20 minuuttia.

Central Finance - nopea startti taloushallinnon transformaatioon

Webinaarissa selvennämme mitä tarkoitamme, kun puhumme Central Financesta. Mikä Central Finance on - ympäristö, tuote vai ratkaisu? Miten Central Financea voi hyödyntää taloushallinnon transformaatiossa? Webinaarin aiheesta vastaa Paula Linden, Senior Business Process Architect, SAP Finland.

SAP Intelligent Asset Management – mitä uutta kunnossapidossa?

Esitys sisältää SAP S/4HANA kunnossapidon uudet toiminnot sekä SAP Intelligent Asset Management kokonaisuuden yleisesittelyn - SAP Asset Central ja SAP Intelligent Asset Network, SAP Asset Strategy and Performance Management sekä SAP Predictive Maintenance and Service. Sekä lopuksi lyhyen yhteenvedon SAP kunnossapidon mobiilisovelluksista.

Process mining by Celonis - kuinka visualisoida olemassa olevat liiketoimintaprosessit reaaliaikaisesti

Perehdy organisaatiosi todelliseen toimintaan SAP Process Mining by Celoniksella. Celonis mallintaa organisaation todelliset toimintaprosessit perustuen tapahtuneeseen toimintaan myös poikkeuksineen. Celoniksen malli ei perustu muuhun kuin todella tapahtuneisiin prosessikulkuihin ja sitä myöten se kuvastaa tosimaailman toimintaa.

SAP Analytics Cloud – selkeyttä suunnitteluun sekä analysointiin

Webinaarissa kuulet SAP:n modernista pilvipohjaisesta SAP Analytics Cloud Planning -suunnitteluratkaisusta. Tämän kertaisessa sessiossa keskitytään ajuripohjaiseen suunnitteluun. Webinaarin aiheesta vastaa Teemu Jokinen, Senior Presales Specialist, SAP Finland.

SAP Continuous Closing – Virtaviivaista kirjanpidon prosesseja

Tässä webinaarissa kuulet kuinka SAP S/4HANA ja tuoreet innovaatiot tukevat kirjanpidon ja laskennan prosessien virtaviivaistamista. Webinaarin aiheesta vastaa Annamari Kattainen, Finance Solution Advisor, SAP Finland.

Tutustu SAP-tapahtumiin

Previous Next

Valmistaudu verkostoitumaan toimialan asiantuntijoiden kanssa ja hiomaan taitojasi. Käy tapahtumahakusivullamme, niin näet tulevat webinaarit ja konferenssit ja saat lisätietoa menneistä tapahtumista.

Takaisin alkuun