Siirry sisältöön

Tapahtumanostot

S/4HANA ja Azure

Miksi Turun kaupunki ja Transmeri Group päätyivät SAP S/4HANAan ja Azureen? SAP:n ja Microsoftin yhteisessä webinaarissa kuulet asiakkaidemme tarinoita onnistuneista implementoinneista.

SuccessConnect virtuaalitapahtuma

Osallistu ainutlaatuiseen yhden päivän nauhoitettuun virtuaalitapahtumaan ja koe kuinka SAP SuccessFactorin Human Experience Management (HXM) voi auttaa teidän organisaatiotanne.

Procurement Reimagined

Menikö Procurement Reimagined-tapahtumamme sinulta ohi? Katso virtuaalitapahtuman nauhoite ja kuule miten asiakkaamme ja kumppanimme ovat vastanneet muuttuviin liiketoiminnan haasteisiin ja tukeutuneet yhteisöllisyyteen.

SAP Supply Chain Resiliance Conference

Piditkö SAP:n Supply Chain Konferenssista? Katso SAP Supply Chain Resiliance Konferenssin nauhoitukset ja sukella syvemmälle toimitusketjujen toimintaan keynote-puhujien johdolla.

SAP Customer Experience Live

Osallistu nauhoitettuun virtuaalitapahtumaan, johon olemme kutsuneet asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja alan johtajia jakamaan parhaita käytäntöjä siitä, miten yritykset voivat tarjota johdonmukaisia ja henkilökohtaisia asiakaskokemuksia.

Liity mukaan ainutlaatuiseen 3D-kokemukseen

SAP Midmarket Summit on erityisesti Pk-yrityksille suunnattu virtuaalitapahtuma. Kuuntele puhujia, tutki alan uuusimpia oivalluksia sekä parhaita käytäntöjä ja asiakkaiden menestystarinoita omaan tahtiisi ainutlaatuisessa ympäristössä ja inspiroidu.

Kansalaisten digipalvelut – Rohkeutta ajatella ja toteuttaa toisin webinaaritallenne

Paneelikeskustelu pidettiin 5.11.2020 ja teemoina olivat asiakaskokemus ja palvelumuotoilu sekä palvelupolut ja teknologia. Panelistien joukossa oli niin julkisen kuin yksityisen puolen edustajia ja keskustelussa puitiin miten sähköisiä palveluita koostetaan yhteen kansalaisten asioinnin helpoittamiseksi ja nopeuttamiseksi.

Valmistaudu tulevaisuuteen: SAP TechEd 2020

Osallistu maksuttomaan SAP TechEd -virtuaalikokemukseen 8.-10.12.2020. Valitse mieleisesi inspiroivista puheenvuoroista ja virtuaalisista työpajoista kuullaksesi SAP-asiantuntijoiden, asiakkaiden ja kumppaneiden viimeisimpiä teknologianäkemyksiä.

Talk & Show Suomi, 4. helmikuuta 2021

Lämpimästi tervetuloa mukaan Talk & Show virtuaalitapahtumaan. Olemme kutsuneet asiakkaamme Carunan, Siklan ja Heinon Tukun kertomaan konkreettisia esimerkkejä siitä, miten he hyödyntävät uusia SAP-teknologioitamme älykkäämpien yritysten rakentamiseksi sekä luodakseen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. 

Tutustu SAP-tapahtumiin

Valmistaudu verkostoitumaan toimialan asiantuntijoiden kanssa ja hiomaan taitojasi. Käy tapahtumahakusivullamme, niin näet tulevat webinaarit ja online -tapahtumat sekä saat lisätietoa menneistä tapahtumista.

Takaisin alkuun