Siirry sisältöön

Tapahtumanostot

Koe ainutlaatuinen 3D-maailma

SAP Midmarket Summit 3.11. on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Tässä virtuaalisessa tapahtumassa voit tutustua omaan tahtiin nouseviin teknologiatrendeihin ja innovaatioihin sekä inspiroitua muiden organisaatioiden transformaatioista.

Kansalaisten digipalvelut – Rohkeutta ajatella ja toteuttaa toisin webinaari 5.11.2020

Tervetuloa webinaariin kuulemaan miten sähköisiä palveluita koostetaan yhteen kansalaisten asioinnin helpoittamiseksi ja nopeuttamiseksi. Paneelikeskustelun teemoina ovat asiakaskokemus ja palvelumuotoilu sekä palvelupolut ja teknologia. Saadaksemme keskustelusta mahdollisimman hedelmällistä, panelistien joukossa on niin julkisen kuin yksityisen puolen edustajia.

SAP Finug Syysseminaari Live Online 28.-29.10.2020

SAP Finug Syysseminaari on suuri SAP-ekosysteemin ympärille rakentuva seminaari, joka kokoaa mielenkiintoisimmat SAP-caset, keynotet, kumppanit sekä SAP-päättäjät ja -osaajat saman lähetyksen äärelle.

Tutustu SAP-tapahtumiin

Valmistaudu verkostoitumaan toimialan asiantuntijoiden kanssa ja hiomaan taitojasi. Käy tapahtumahakusivullamme, niin näet tulevat webinaarit ja online -tapahtumat sekä saat lisätietoa menneistä tapahtumista.

Takaisin alkuun