Siirry sisältöön
Kuva SAP-ratkaisuasiantuntijasta, jota kuvataan virtuaalitapahtumaa varten

Tapahtumat

Tapahtuman kohokohdat

placeholder
SAP TechEd: Uusi, raikas tapahtuma, johon voi osallistua joko paikan päällä tai virtuaalisesti

Tuoreimmat päivitykset vuosittaisesta SAP TechEd -tapahtumasta:

  • Päätapahtuma: SAP TechEd, uudelleen visioitu virtuaalinen kokemus.
    15.–16. marraskuuta: ilmainen
  • Saatavilla myös: SAP TechEd käytännön laboratorio, mahdollisuus oppia ja verkostoitua. Paikka: Las Vegas, Nevada Yhdysvallat.
    15.–16. marraskuuta: saatavana lisäosana (rekisteröintimaksu)

    Rekisteröityminen alkaa syyskuussa.

placeholder
Uudistunut SAP Sapphire

Täysin uusi ja innovatiivinen virtuaalitapahtumamme ja maailmankiertueemme pidettiin toukokuussa 2022 - tutustu esityksiin!

placeholder
SuccessConnect: Muuta työelämää lopullisesti

Katso keynote- ja breakout-istuntotallenteet SuccessConnectista ja perehdy siihen, kuinka voit hyödyntää paremmin työntekijöidesi potentiaalia ja saada parempaa tuottoa liiketoiminnastasi.

placeholder
Tutustu RISE with SAP -ratkaisuun

Katso tapahtumatallenteita, tutustu tilauspalveluna toimiviin istuntoihin ja kuule lisää SAP:n uusimmasta tuotetarjonnasta, joka tukee yritystäsi matkalla älykkääksi yritykseksi. 

Tapahtumanostot

placeholder
Tietoisku: SAP S/4HANA for Advanced Financial Closing

Haluatko tietää, kuinka SAP S/4HANA Cloud for Advanced Financial Closing tukee katkon toimintojen automatisointia, tehokkuutta ja seurantaa. 

placeholder
Tietoisku: Systemaattinen tapa tarttua organisaation hiilijalanjäljen hallintaan

Hiilijalanjäljen hallinnasta on tulossa entistä kriittisempää kaikenkokoisille yrityksille. Tietoiskussa kuulet, miten SAP lähestyy tätä haastetta ja mitä ratkaisuja tähän on tarjolla. 

placeholder
Tietoisku: SAP Business Network for Logistics

Mitä SAP Business Network voi tehdä liiketoimintasi hyväksi ja kuinka saat läpinäkyvyyttä koko toimitusketjuun?

placeholder
Tietoisku: Kuinka valmistautua S/4HANA käyttöönottoon

Webinaarissa 31.10. klo 15 kuulet, kuinka SAP Solution Extensions ja SAP BTP tukevat siirtymistä älykkääksi yritykseksi, jonka ytimessä on SAP S/4HANA.

placeholder
Tietoisku: SAP SuccessFactors Opportunity Marketplace

Tietoiskussa kuulet, kuinka SAP SuccessFactors Opportunity Marketplace teknologian hyödyntäminen auttaa organisaatioita saamaan entistä motivoituneemmat ja sitoutuneet työntekijät. 

placeholder
SAP Business Technology Platform - Expert -webinaarisarja

Webinaareissa kuulet, kuinka voit hyödyntää SAP Business Technology Platformia kokonaisuudessaan luodaksesi ketterän liiketoiminnan, joka on valmis muutokseen.

placeholder
Tietoisku: SAP Integration Suite

Webinaarissa kerromme pilvipohjaisen SAP Integration Suite integraatioalustan uusista tuulista.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota, vieraana Arnon Oy

Webinaaritallenteessa tulet kuulemaan miksi Arnonilla oli halu uudistaa ja automatisoida liiketoimintansa kokonaisuudessaan ja miten Arnon päätti lähteä kehittämään ja modernisoimaan prosessejaan. Lisäksi kerromme mitä kilpailuetua ja hyötyjä moderni ERP on tuonut Arnonille.

placeholder
Tietoisku: SAP BW Bridge – BW sisältö julkipilveen

Haluatko tietää kuinka SAP BW Bridge tuo BW/4HANA ekstraktointikerroksen osaksi SAP Data Warehouse Cloudia. Näet myös miksi BW Bridge on äärimmäisen relevantti kaikille BW:tä käyttäville orgnisaatioille.

placeholder
Tietoisku: SAP CX - Monikanavaisen asiakaskokemuksen menestystekijät

Aiheenamme monikanavaiset asiakaspolut b-to-b ja b-to-c liiketoiminnassa. Kuulet, miten asiakaskokemusta ja -polkuja kannattaa tarkastella ja kehittää.

placeholder
Tietoisku: SAP Customer Data Management - Ymmärrä asiakkaitasi paremmin kuin koskaan

Tietoiskussa kuulet, kuinka SAP Customer Data Management-ratkaisut mahdollistavat asiakasymmärryksen tuomisen uudelle tasolle.

placeholder
Tietoisku: SAP Concur - ”Herrasmieshuijaukset” matkalaskuilla

Webinaarissa kerromme, mitä "herrasmieshuijauksilla" tarkoitetaan ja minkälaista vilppiä matka- ja kululaskuilla esiintyy. Tuomme esille miten huijauksia voidaan estää eri tavoin SAP Concurin avulla, lisäksi kerromme kuinka hallita riskejä sekä aikaansaada selkeitä kustannussäästöjä.

placeholder
Tietoisku: SAP Business Network -ratkaisut

Kuuntele tallenteesta kuinka SAP Business Network -ratkaisut luovat liiketoiminnallesi kilpailukykyä liiketoimintaverkostossa.

placeholder
Tietoisku: SAP Business Technology Platform (BTP)

Webinaarissa kuulet mistä SAP Business Technology Platformissa (BTP) on kyse, kuinka se istuu SAP:n strategiaan ja mitä uutta on tulossa vuonna 2022.

placeholder
Tietoisku-webinaarisarja, yhteistyössä SAP Finug

Tietoiskuissa saat tietoa SAP-tuotteiden luomista uusista mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämiseksi digitaalisessa ympäristössä ja kuinka ottaa teknologiaharppaus uudelle älykkäälle aikakaudelle.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Kuuntele tallenne Suomen Purjehdusliigan toiminnasta, tavoitteista ja tärkeimmistä osa-alueista, joissa SAP analytiikka auttaa kilpapurjehtijoita ottamaan käyttöön digitaalisuuden tarjoamat hyödyt.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Webinaarissa selviää, kuinka Turun kaupunki on menestyksekkäästi siirtynyt toiminnanohjauksessaan pilvipohjaiseen SAP S/4HANA -ratkaisuun ja ottanut käyttöön Suomen julkisen hallinnon moderneimman toiminnanohjausjärjestelmän.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Kuuntele OP:n tarina, kuinka Covid-19 ja epävarmat ajat ovat vauhdittaneet yrityksen digitaalista muutostarinaa sekä saavuttamaan ketteryyden päivittäisessä työssä. Webinaari on englanniksi.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Tässä webinaarissa kuulet, kuinka Duni Group on työstänyt asiakaskokemuksen muutosmatkaa. Keskustelu on englanniksi.

placeholder
Aamukahvia & inspiraatiota

Ota kuppi kuumaa ja kuuntele UPM:n CIO Turkka Keskisen ajatuksia IT:n ja digitalisaation roolista UPM:n liiketoiminnan transformaatio-tapahtumassa.

Tutustu SAP-tapahtumiin

placeholder

Tutustu tapahtumahakuun ja löydä sinua kiinnostavat SAP-tilaisuudet. Voit hakea tulevia webinaareja tai tallenteita sekä virtuaalitapahtumia esimerkiksi alueen tai toimialan mukaan.

Takaisin alkuun