Siirry sisältöön

Tapahtumanostot

Previous Next

SAP NOW Helsinki

April 1, 2020
 

Intelligent Insights.
Incredible Experiences.

Enemmän irti uudesta teknologiasta

Opi helposti ymmärrettävällä tavalla, miten tekoälyn, lohkoketjun ja esineiden internetin kaltaiset teknologiat toimivat ja miten ne voivat auttaa yritystäsi.

Uusi webinaarisarja: Data Bits & Bites for Busy People

Pysy ajan tasalla uusimmista tiedonhallintainnovaatioista uudella viikoittaisella webinaarien sarjalla, joka pureutuu suoraan aiheen ytimeen. Osallistu tiistaisin järjestettävään, aihetta esittelevään Data Bits -webinaariin (15 min) ja torstaisin järjestettävään, syventävään Data Bites -webinaariin (30 min). Ne ovat seurattavissa sekä suorana että tallenteena.

SAP Cloud Platform -webinaarisarja

Se on yksinkertaista: kyky rakentaa ja laajentaa sovelluksia jokaiseen osastoon ja rooliin nopeasti, helposti ja taloudellisesti on se, mitä kaikenkokoiset yritykset todella tarvitsevat. 
 
Tämä kaikki on tehtävissä SAP Cloud Platformin avulla. Tule mukaan Nordic SAP Cloud Platform -webinaarisarjaan kuulemaan lisää SAP:n asiantuntijoilta, asiakkailta ja partnereilta. 

SAP Intelligent Asset Management Day 10.12.2019

Join an inspirational day focusing on SAP Asset Intelligence Network (AIN). SAP AIN is the most advanced Asset Management platform available on the market reflecting a situation where the requirements are to connect machines and business everywhere in one and seamless network.

Tutustu SAP-tapahtumiin

Previous Next

Valmistaudu verkostoitumaan toimialan asiantuntijoiden kanssa ja hiomaan taitojasi. Käy tapahtumahakusivullamme, niin näet tulevat webinaarit ja konferenssit ja saat lisätietoa menneistä tapahtumista.

Takaisin alkuun