Siirry sisältöön
Kuva SAP-ratkaisuasiantuntijasta, jota kuvataan virtuaalitapahtumaa varten

Tapahtumat

SAP Sapphire 2022

Uudistunut SAP Sapphire

Täysin uusi ja innovatiivinen virtuaalitapahtumamme ja maailmankiertueemme tulossa toukokuussa 2022 - tule mukaan!

Tapahtumanostot

SAP Finug #RACE2027-teknologiaseminaari

#RACE2027-teknologiaseminaari 25.5. valaisee SAP-ekosysteemiä ja haastaa ajattelemaan uusia tapoja hyödyntää teknologiaa osana kestävää tulevaisuutta. Seminaari on maksuton ja suunnattu SAP Finug jäsenille.

SAP Business Technology Platform | Expert -webinaarisarja

Webinaarissa kuulet, kuinka voit hyödyntää SAP Business Technology Platformia kokonaisuudessaan luodaksesi ketterän liiketoiminnan, joka on valmis muutokseen.

Tietoisku: SAP Integration Suite

Webinaarissa 9.5. klo 15 aiheena pilvipohjaisen SAP Integration Suite integraatioalustan uudet tuulet.

Aamukahvia & inspiraatiota, vieraana Arnon Oy

Webinaaritallenteessa tulet kuulemaan miksi Arnonilla oli halu uudistaa ja automatisoida liiketoimintansa kokonaisuudessaan ja miten Arnon päätti lähteä kehittämään ja modernisoimaan prosessejaan. Lisäksi kerromme mitä kilpailuetua ja hyötyjä moderni ERP on tuonut Arnonille.

Tietoisku: SAP BW Bridge – BW sisältö julkipilveen

Haluatko tietää kuinka SAP BW Bridge tuo BW/4HANA ekstraktointikerroksen osaksi SAP Data Warehouse Cloudia. Näet myös miksi BW Bridge on äärimmäisen relevantti kaikille BW:tä käyttäville orgnisaatioille.

Tietoisku: SAP CX - Monikanavaisen asiakaskokemuksen menestystekijät

Aiheenamme monikanavaiset asiakaspolut b-to-b ja b-to-c liiketoiminnassa. Kuulet, miten asiakaskokemusta ja -polkuja kannattaa tarkastella ja kehittää.

Tietoisku: SAP Customer Data Management - Ymmärrä asiakkaitasi paremmin kuin koskaan

Tietoiskussa kuulet, kuinka SAP Customer Data Management-ratkaisut mahdollistavat asiakasymmärryksen tuomisen uudelle tasolle.

Tietoisku: SAP Concur - ”Herrasmieshuijaukset” matkalaskuilla

Webinaarissa kerromme, mitä "herrasmieshuijauksilla" tarkoitetaan ja minkälaista vilppiä matka- ja kululaskuilla esiintyy. Tuomme esille miten huijauksia voidaan estää eri tavoin SAP Concurin avulla, lisäksi kerromme kuinka hallita riskejä sekä aikaansaada selkeitä kustannussäästöjä.

Tietoisku: SAP Business Network -ratkaisut

Kuuntele tallenteesta kuinka SAP Business Network -ratkaisut luovat liiketoiminnallesi kilpailukykyä liiketoimintaverkostossa.

Tietoisku: SAP Business Technology Platform (BTP)

Webinaarissa kuulet mistä SAP Business Technology Platformissa (BTP) on kyse, kuinka se istuu SAP:n strategiaan ja mitä uutta on tulossa vuonna 2022.

Tietoisku-webinaarisarja, yhteistyössä SAP Finug

Tietoiskuissa saat tietoa SAP-tuotteiden luomista uusista mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämiseksi digitaalisessa ympäristössä ja kuinka ottaa teknologiaharppaus uudelle älykkäälle aikakaudelle.

Aamukahvia & inspiraatiota

Kuuntele tallenne Suomen Purjehdusliigan toiminnasta, tavoitteista ja tärkeimmistä osa-alueista, joissa SAP analytiikka auttaa kilpapurjehtijoita ottamaan käyttöön digitaalisuuden tarjoamat hyödyt.

Aamukahvia & inspiraatiota

Webinaarissa selviää, kuinka Turun kaupunki on menestyksekkäästi siirtynyt toiminnanohjauksessaan pilvipohjaiseen SAP S/4HANA -ratkaisuun ja ottanut käyttöön Suomen julkisen hallinnon moderneimman toiminnanohjausjärjestelmän.

Aamukahvia & inspiraatiota

Kuuntele OP:n tarina, kuinka Covid-19 ja epävarmat ajat ovat vauhdittaneet yrityksen digitaalista muutostarinaa sekä saavuttamaan ketteryyden päivittäisessä työssä. Webinaari on englanniksi.

Aamukahvia & inspiraatiota

Tässä webinaarissa kuulet, kuinka Duni Group on työstänyt asiakaskokemuksen muutosmatkaa. Keskustelu on englanniksi.

Aamukahvia & inspiraatiota

Ota kuppi kuumaa ja kuuntele UPM:n CIO Turkka Keskisen ajatuksia IT:n ja digitalisaation roolista UPM:n liiketoiminnan transformaatio-tapahtumassa.

Tutustu SAP-tapahtumiin

Tutustu tapahtumahakuun ja löydä sinua kiinnostavat SAP-tilaisuudet. Voit hakea tulevia webinaareja tai tallenteita sekä virtuaalitapahtumia esimerkiksi alueen tai toimialan mukaan.

Takaisin alkuun