Siirry sisältöön

Tapahtumanostot

Previous Next

SAP NOW Helsinki

April 1, 2020
 

Intelligent Insights.
Incredible Experiences.

Uusi webinaarisarja: Data Bits & Bites for Busy People

Pysy ajan tasalla uusimmista tiedonhallintainnovaatioista uudella viikoittaisella webinaarien sarjalla, joka pureutuu suoraan aiheen ytimeen. Osallistu tiistaisin järjestettävään, aihetta esittelevään Data Bits -webinaariin (15 min) ja torstaisin järjestettävään, syventävään Data Bites -webinaariin (30 min). Ne ovat seurattavissa sekä suorana että tallenteena.

SAP Cloud Platform -webinaarisarja

Se on yksinkertaista: kyky rakentaa ja laajentaa sovelluksia jokaiseen osastoon ja rooliin nopeasti, helposti ja taloudellisesti on se, mitä kaikenkokoiset yritykset todella tarvitsevat. 
 Tämä kaikki on tehtävissä SAP Cloud Platformin avulla. Tule mukaan Nordic SAP Cloud Platform -webinaarisarjaan kuulemaan lisää SAP:n asiantuntijoilta, asiakkailta ja partnereilta. 

SAP Intelligent Finance Virtual Event

Watch how Finance is in the driver's seat to transform your company into an Intelligent Enterprise. Learn what is Finance’s role in the Experience Economy.

Tutustu SAP-tapahtumiin

Previous Next

Valmistaudu verkostoitumaan toimialan asiantuntijoiden kanssa ja hiomaan taitojasi. Käy tapahtumahakusivullamme, niin näet tulevat webinaarit ja konferenssit ja saat lisätietoa menneistä tapahtumista.

Takaisin alkuun