Siirry sisältöön

Liity mukaan SAP TechEdiin

Osallistu oivaltaviin tilaisuuksiin, hanki käytännön koulutusta ja aloita yksilöllinen matkasi älykkään toiminnan aikakauteen. 24.–27.9. Las Vegasissa.

Tapahtumanostot

Previous Next

Enemmän irti uudesta teknologiasta

Opi helposti ymmärrettävällä tavalla, miten tekoälyn, lohkoketjun ja esineiden internetin kaltaiset teknologiat toimivat ja miten ne voivat auttaa yritystäsi.

Osallistu SuccessConnect-tapahtumaan Las Vegasissa

Kuulet strategioista, parhaista käytännöistä ja ensikäden kokemuksista, jotka auttavat ratkaisemaan merkittävimmät tämänhetkiset työvoimaan liittyvät haasteet ja ennakoimaan tulevat haasteet.  16.–18.9.2019 Aria Resort and Casino.

Uusi webinaarisarja: Data Bits & Bites for Busy People

Pysy ajan tasalla uusimmista tiedonhallintainnovaatioista uudella viikoittaisella webinaarien sarjalla, joka pureutuu suoraan aiheen ytimeen. Osallistu tiistaisin järjestettävään, aihetta esittelevään Data Bits -webinaariin (15 min) ja torstaisin järjestettävään, syventävään Data Bites -webinaariin (30 min). Ne ovat seurattavissa sekä suorana että tallenteena.

SAP Cloud Platform -webinaarisarja

Se on yksinkertaista: kyky rakentaa ja laajentaa sovelluksia jokaiseen osastoon ja rooliin nopeasti, helposti ja taloudellisesti on se, mitä kaikenkokoiset yritykset todella tarvitsevat. 
 
Tämä kaikki on tehtävissä SAP Cloud Platformin avulla. Tule mukaan Nordic SAP Cloud Platform -webinaarisarjaan kuulemaan lisää SAP:n asiantuntijoilta, asiakkailta ja partnereilta. 

Tutustu SAP-tapahtumiin

Previous Next

Valmistaudu verkostoitumaan toimialan asiantuntijoiden kanssa ja hiomaan taitojasi. Käy tapahtumahakusivullamme, niin näet tulevat webinaarit ja konferenssit ja saat lisätietoa menneistä tapahtumista.

Takaisin alkuun