Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Få alle fakta

18.300 +

partnere på verdensplan.

91 %

af Forbes Global 2000 er SAP-kunder.

200 mio.

cloud-brugere anvender SAP-løsninger i 180 lande.

Anerkendt som førende inden for alle kategorier

Den bedste forretningssoftware opfylder behovet i dag og giver mulighed for fremtidig vækst – uden bekostelig integration. SAP er anerkendt som førende på tværs af porteføljen, så du aldrig behøver at gå på kompromis.

ERP og Digital Core

Læs, hvorfor IDC MarketScape har udnævnt SAP's samlede Cloud ERP-løsning med in-memory-teknologi til at være førende i 2019 – og gå derefter i gang med at forberede din virksomhed på fremtiden.

CRM og kundeoplevelser

Gartner anerkendte SAP som leder i 2020 Sales Force Automation Magic Quadrant. Fremskridt inden for CRM-teknologi gør det muligt for salgsorganisationer at agere hurtigere og smartere.

Analyse

SAP blev anerkendt som førende inden for The Forrester Wave: Data Management for Analytics baseret på dens score i de nuværende kategorier for tilbud, strategi og markedstilstedeværelse.

Digital forsyningskæde

Gartner Magic Quadrant har udnævnt SAP til at være førende inden for planlægning af forsyningskæden – med indbyggede game changers som AI og IoT.

Netværk og udgiftsstyring

IDC Marketscape har rangeret SAP Concur som markedsførende inden for rejse- og udgiftsløsninger i 2018. "Med en implementering af cloud-teknologi på næsten 85 % er rejse- og udgiftsapps blevet et effektivt første skridt for virksomheders digitale transformation."

Intelligent Enterprise

En intelligent virksomhed forbinder kundeoplevelser og forretningsprocesser ved hjælp af experience management (XM) løsninger, en forretningsorienteret teknologi platform og en pakke af applikationer.

Vigtige fordele

Solid datasikkerhed

SAP er en af de første virksomheder i verden, der får global certificering fra British Standards Institute, hvilket sikrer, at forbrugernes personlige oplysninger er beskyttet.

De bedste partnerskaber

SAP har valgt en samarbejdsorienteret strategi med flere skyer, der sætter kunderne først, ved at indgå partnerskaber med hyperskalere som Microsoft, Alibaba, Amazon, Google, IBM og andre førende selskaber. 

 

Det eneste 100 % integrerede softwaresystem

Med den intelligence, der er integreret i vores teknologier, processer og applikationer, giver vores avancerede softwaresystem dig alt det, du skal bruge til at drive en intelligent virksomhed.

Optimerede virksomheder bruger SAP

Inspirerende virksomheder og NGO'er verden over samarbejder med SAP om at håndtere nogle af verdens største udfordringer og gøre verden til et bedre sted.

Redder truede dyrearter

Find ud af , hvordan Elephants, Rhinos & People (ERP) beskytter truede dyrearter ved hjælp af satellitsporingsteknologi, droner, der afskrækker krybskytter, og en strategi baseret på afhjælpning af fattigdom.

Rainforest Connection forhindrer ulovlig skovrydning

Find ud af, hvordan denne nonprofittekniske opstart streamer lyd fra regnskoven, inklusive lyden af ​​skovtræs og motorsave, for at stoppe skovrydning - og endda forudsige det.

De rigtige mennesker på det rette tidspunkt

Welthungerhilfe bruger SAP SuccessFactors til at bringe de rigtige mennesker sammen på rette tidspunkt og sted for at hjælpe dem med at nå deres mål om at eliminere sult på verdensplan senest i 2030.

Hvorfor SAP til små og mellemstore virksomheder?

Troede du, at SAP kun er til store virksomheder? 80 % af vores kunder er små og mellemstore virksomheder. 
Vi hjælper vores kunder med at automatisere rutineopgaver, skabe tættere forbindelser med deres kunder og opnå mere med mindre. Opdag de rette værktøjer og strategier, som er designet til virksomheder i vækst.

Dokumenteret ekspertise i 25 brancher

Få en fordel med branchespecifikke processer, indbygget overholdelse og bedste praksis – opnået med 45 års erfaring i samarbejde med virksomheder på verdensplan. Få mest gavn af intelligente teknologier ved at anvende dem til netop din branche.
208
af de 250 største detailhandlere i verden bruger SAP-løsninger
8/8

af de mest innovative bilfabrikanter i verden bruger SAP-løsninger. 

46
af verdens 50 mest sikre banker bruger SAP-løsninger.
97

af de 100 bedste universiteter i verden bruger SAP-løsninger.

7/10

af de bedste hospitaler i verden bruger SAP-løsninger.

41.100 +

forbrugsvareproducenter i 134 lande innoverer med SAP-løsninger.

Find os her

Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.
Tilbage til toppen