Skip to Content
Kontakt os

HR-software til små og mellemstore virksomheder

Involver dine medarbejdere for at stimulere væksten – med vores cloud-baserede HR-software.

Implementer hurtigt end-to-end-funktioner til HR – med cloud-baseret HR-software til små virksomheder og virksomheder i vækst. Driv HR-områderne effektivt - lige fra rekruttering, integration af medarbejdere og planlægning til lønadministration, performancestyring, godtgørelse, medarbejderudvikling og meget mere. Vores løsninger, der fås på en overkommelig pay-as-you-go-abonnementsbasis, automatiserer HR-processerne og sikrer samtidig dine medarbejderdata.

Find ud af, hvad vores kunder siger
Administrer og styrk dine medarbejdere


Støt den voksende virksomhed med software til talentstyring, som hjælper dig med at automatisere personaleprocesser, udføre lønafregning, administrere personalegoder og meget mere.

SAP SuccessFactors Performance & Goals

Vores performancestyringssoftware kan hjælpe vores små og mellemstore virksomheder med at holde medarbejderne fokuserede på de rigtige mål. Sørg for løbende performanceevalueringer og coaching, og mål hver medarbejders værdi og betydning nøjagtigt. 

SAP SuccessFactors Employee Central

Maksimer synligheden af arbejdsstyrken med vores cloud-baserede HR-informationssystem (HRIS). Arbejd med et enkelt medarbejderregistreringssystem, automatiser medarbejderdata og arbejdsgange for ledere – og træf intelligente, faktabaserede HR-beslutninger.

SAP SuccessFactors Compensation

Beløn ​​og fasthold dine bedste medarbejdere med vores kompensationsstyringssoftware til små og mellemstore virksomheder. Juster kompensationsprogrammer i forhold til forretningsmål, beløn præstationer retfærdigt og præcist, og optimer kontrolbudgetter. 

SAP SuccessFactors Learning

Med SAP SuccessFactors Learning kan du forbedre medarbejderkompetencer, udvikle ledere, sikre compliance og engagere dine medarbejdere. Løsningen kombinerer formelle og sociale uddannelsesprogrammer med indhold, rapportering, analyse og mobile værktøjer. 

SAP Jam

Med SAP Jam kan du forbinde mennesker, information, applikationer og processer med hinanden. Løsningen tilfører dine HR-processer sociale samarbejdsværktøjer, hvilket gør det lettere at stimulere medarbejdernes engagement og reducerer udgifterne til uddannelse. 

Fokus på SAP SuccessFactors – brancheførende HR-værktøjer til SMV'er

Previous

3 HR-imperativer for SMV-ledere

Oxford Economics har gennemført en undersøgelse af tusindvis af ledere og medarbejdere fra virksomheder i hele verden og således identificeret en række kompetencer, som alle små og mellemstore virksomheder bør have; og mange af dem er drevet af HR. Find ud af, hvad disse tre vigtige imperativer for SMV-ledere er. 

HR på en ny måde: Erfarne CHRO'er beretter

Hvordan holder HR-cheferne trit med hurtigt skiftende forretningsmiljøer? IBM Institute for Business Value har interviewet over 5.000 ledere for at finde ud af det. Læs rapporten og se, hvordan mange CHRO'er gentænker personaleledelsen. 

9 grunde til at vælge SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors er branchens førende leverandør af HR-software – lokalt og i skyen. Vores løsninger omfatter alt fra rekruttering og integration af medarbejdere til grundlæggende HR og analyse af arbejdsstyrken. Find ud af, hvad der adskiller os fra konkurrenterne. 

Next

Find ud af, hvad SAP-fællesskabet siger

Previous

Sådan vinder du de bedste talenter

Små og mellemstore virksomheder nævner ofte kultur og medarbejderengagement som de største udfordringer i krigen om de bedste talenter. Læs her hvorfor. 

Hvorfor forandrer digitaliseringen alt

Få et smugkig på den nye Leaders 2020-undersøgelse – og find ud af, hvordan ledelses- og medarbejderudvikilngsstrategier forandres i den digitale økonomi. 

Teknologi og menneskelige kompetencer

Teknologi skaber nye muligheder for HR, men det kan ikke opfylde alle vores behov. Lær, hvordan du bedst balancerer teknologi og menneskelige kompetencer. 

Next

Find en SAP partner

SAP partnere spiller en væsentlig rolle med at hjælpe virksomheder i alle størrelser – på tværs af alle brancher – med at omdanne og drive deres virksomheder. De kan hjælpe dig med at købe, opbygge, implementere, servicere og understøtte den SAP-løsning, der passer bedst til netop dit behov. Find en pålidelig partner at samarbejde med i dag.

Back to top