Skip to Content
Kontakt os

ERP, fakturerings-, rejseafregningssoftware til små virksomheder

Vil du have software, der er effektivt, enkelt og til den rigtige pris? Læs mere om ERP og forbrugsstyring til små virksomheder.

Administrer hele din virksomhed med en integreret suite af applikationer: ERP, fakturering og rejseafregning. Vores ERP-løsninger er prissat og sammensat til små og mellemstore virksomheder og giver fuld indsigt i alle processer – lokalt eller i skyen. Og vores Concur rejse-, udgifts- og faktureringsløsninger arbejder sammen – og med ERP – om at skabe en enkel, forbundet proces til at styre pengeforbruget.

Find ud af, hvad vores kunder siger

ERP-løsninger til små og
mellemstore virksomheder


Hvad er ERP-software helt præcist? ERP står for Enterprise Resource Planning – og det er en måde at administrere hele sin virksomhed på med en enkelt, integreret suite af applikationer. Suiten dækker regnskab, lagerstyring, HR, CRM og meget mere. Uanset størrelsen af din voksende virksomhed – lille eller mellemstor – har SAP ERP-løsninger, der opfylder dine unikke forretningsstyringsbehov.  

Previous

ERP til små virksomheder

Kom længere end til grundlæggende regnskabssoftware med SAP Business One. Med disse ERP-applikationer til små virksomheder kan du, lokalt eller i skyen, styre alle aspekter af din voksende virksomhed – fra kernedriften, HR og regnskabsaflæggelse til salg, fakturering og kontaktstyring.  

Cloud ERP til mellemstore virksomheder

Anvend en enkelt cloud-baseret ERP-løsning til at administrere mellemstore virksomheder eller datterselskaber – når som helst, hvor som helst og på næsten alle enheder. SAP Business ByDesign strømliner end-to-end-processer til økonomi, HR, indkøb, supply chain og meget mere.

ERP til større mellemstore virksomheder

Vær klar til at tage større mellemstore virksomheder til nye højder med SAP S/4HANA. Brug denne in-memory-ERP-software til at automatisere dine kerneprocesser, opfylde komplekse branchespecifikke behov – og stimulere hurtigere innovation og vækst i virksomheden.

Next

Concur-løsninger til virksomheder i vækst

Concurs rejseafregnings- og faktureringssløsninger arbejder problemfrit sammen og kan integreres med de systemer, du allerede har til fx ERP, HR, regnskab m.m. De kan hjælpe dig med at spare penge og forbedre produktiviteten – på kontoret og på farten – ved at skabe en enkelt, forbundet proces til styring af din virksomheds forbrug.
Previous

Udgiftsstyring til SMV'er

Med Concur Expense kan du spore, analysere og rapportere forbrug. Softwaren giver fuld synlighed i forbruget, forenkler rejseafregningen og gør det lettere at sikre overholdelse af interne og eksterne regler. Smid regnearket i skraldespanden, og styr udgifterne uanset enhed, tid og sted. 

Rejsebooking og
administration

Concur Travel gør det nemt at reservere forretningsrejser i overensstemmelse med din virksomheds politikker. Reservér fra din desktop eller mobile enhed, definér dine bonusprogammer og rejsepræferencer, fast-track rejsegodkendelser, modtag e-kvitteringer og meget mere. 

Elektronisk faktureringssoftware

Automatiser debitorbetaling og leverandørafregning – med Concur Invoice. Denne faktureringssoftware kan forbindes med alle udgiftskilder. Den kan hjælpe dig med at fremskynde onlinefakturering, sikre overholdelse af leverandørkrav og forudsige og administrere likviditetsstrømme.
Next

Find en SAP partner

SAP partnere spiller en væsentlig rolle med at hjælpe virksomheder i alle størrelser – på tværs af alle brancher – med at omdanne og drive deres virksomheder. De kan hjælpe dig med at købe, opbygge, implementere, servicere og understøtte den SAP-løsning, der passer bedst til netop dit behov. Find en pålidelig partner at samarbejde med i dag.

Back to top