Skip to Content
Kontakt os

Kundeoplevelse- og e-handelsløsninger til små virksomheder

Få glade kunder uanset hvor på kunderejsen med din virksomhed med vores CRM- og e-handelssoftware.

Saml marketing-, salgs- og kundeservicesystemerne – med SAP-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Skab fantastiske omnichannel-oplevelser, der engagerer kunderne. Og udnyt den nyeste teknologi – lokalt eller i skyen – til at få viden, forudsige kundeadfærd og tilpasse din forretning på et øjeblik for at servicere kunderne optimalt.

Find ud af, hvad vores kunder siger

Administrer kundeoplevelsen

Giv kunderne en ensartet og meningsfuld oplevelse via alle kanaler med vores løsninger til salg, kundeservice, marketing og e-handel.

SAP Digital CRM

SAP Digital CRM samler salg, service og marketing for at give den lille eller mellemstore virksomhed en komplet kunderelationsløsning. Kom i gang på få minutter, og gør alle salgs- og servicerelationer til personlige forbindelser. 

SAP Digital Consumer Insight

Få adgang til anonymiserede mobildata, der viser, hvor mange forbrugere, der går igennem en bestemt lokation i timen – og hvor de kommer fra. Denne analysefunktion til små og mellemstore detailforretninger kan give detaljeret indsigt i fodgængeres bevægelsesmønstre. 

SAP hybris Commerce, Edge-udgave

SAP Hybris Commerce, Edge-udgave, samler kernefunktionerne i vores markedsledende e-handelssoftware i én pakke for at opfylde behovene hos SMV'ere. Den integrerer alle touchpoints til kunden på en enkelt platform – herunder online, mobil og Point of Sale (POS). 

SAP Hybris Cloud for Customer

Den cloud-baserede CRM-løsning hjælper dit team med at skabe personlige forbindelser, der fremmer kunderelationerne via alle kanaler. Udnyt fordelene ved bl.a. kontaktstyring og kundeanalyser i verdensklasse, og opnå smartere salgsprocesser og bedre service. 

Opfyld kundernes krav i det 21. århundrede

Previous

IDC-indlæg: Optimer kundeoplevelsen

Hvordan kan små og mellemstore virksomheder bevare konkurrencefordelene over for deres større konkurrenter, når de skal levere personaliserede oplevelser til deres kunder; også når kunderne i højere grad anvender mobilapps, sociale medier og e-handel? Læs hvordan i IDC's indlæg.

Farvel til den stemmebaserede kundeservice

Dagene med det stemmebaserede kontaktcenter er forbi. For at kunne overleve skal virksomheder ikke kun tilføje de digitale kanaler, som kunderne forventer – de skal levere digital service, der er forbundet med alle øvrige kanaler og forretningsindsigter.

Next

Find ud af, hvad SAP-fællesskabet siger

Previous

Er personlig kontakt mulig i den digitale økonomi?

For at forblive relevant og bevare forbindelsen til kunderne skal virksomhederne individualisere kundeoplevelsen på alle kanaler.

Kundeoplevelse er altafgørende for konkurrenceevnen

Virksomhederne skal i stadig større grad konkurrere på baggrund af den kundeoplevelse, de leverer.  Hvordan kan de skabe denne forandring?

Next

Find en SAP partner

SAP partnere spiller en væsentlig rolle med at hjælpe virksomheder i alle størrelser – på tværs af alle brancher – med at omdanne og drive deres virksomheder. De kan hjælpe dig med at købe, opbygge, implementere, servicere og understøtte den SAP-løsning, der passer bedst til netop dit behov. Find en pålidelig partner at samarbejde med i dag.

Back to top