Skip to Content
Kontakt os

Analyser til små og mellemstore virksomheder

Få glæde af realtidsanalyse med vores virksomheds- og rapporteringssoftware til SMV'er.

Træf bedre beslutninger på farten, og udnyt nye muligheder med business intelligence-værktøjer, der er designet, sammensat og prissat til SMV'ere. Uanset om du har brug for analyse- og rapporteringsfunktioner til små virksomheder eller mere avanceret Big Data-analyse, har vi softwaren til dine behov – lokalt eller i skyen. Opret interaktive rapporter, anvend visuelle og prædiktive analyser, udfør ad hoc-analyse og meget mere.

Find ud af, hvad vores kunder siger

Administrer din forretningsviden

Træf faktabaserede beslutninger i realtid med vores skalerbare analyseløsninger designet til små og mellemstore virksomheder.

SAP Crystal-løsninger

Vores forretningsanalyse- og BI-værktøjer til små virksomheder kan hjælpe dig med at fremme en mere velinformeret beslutningstagning i hele din virksomhed. Opret interaktive SAP Crystal-rapporter og -dashboards – og brug visuelle analyser til at gøre dine data levende.

SAP Analytics Cloud

Få forretningsanalysefunktionerne som planlægning, prædiktiv analyse, Big Data-analyse og business intelligence på en enkelt SaaS-analyseplatform. Se dine vigtigste nøgletal i kontekst og i realtid – og få større indsigt.

SAP BusinessObjects BI, Edge-udgave

Få den indsigt, du har brug for til at udforske nye muligheder og udfordringer. Vores BI-software til mellemstore virksomheder leverer fleksible værktøjer til ad hoc-dataanalyse og -rapportering, dashboards og visualisering, dataintegration og meget mere. 

SAP HANA, Edge-udgave

Få straks svar på dine forretningsspørgsmål med SAP HANA, Edge-udgave, avanceret version til SMV'er. Pakken omfatter prædiktive analyser, dynamisk lagringsniveau og dataintegration ved hjælp af in-memory-teknologi. 

SAP Lumira, serverversion for teams

Gør dataanalyse enklere med visuel business intelligence-software skabt og prissat til SMV'er. Med visuel BI kan du nemt udarbejde flotte og interaktive kort, diagrammer, infografikker og meget mere – uden hjælp fra IT-afdelingen.

Løsninger til prædiktiv analyse

Bliv hurtigere en digital virksomhed med vores prædiktive analysesoftware, som er tilgængelig lokalt eller i skyen. Brug tusindvis af prædiktive datasæt og -modeller til at træffe bedre beslutninger og forbedre din margin.

Analyser for SMV'er:


tendenser og udfordringer

Forretningsanalyser er vigtigere og mere tilgængelige for SMV'er end nogensinde. Se denne serie af ekspertanalyser for at få mere at vide om nogle af de vigtigste analysetendenser og -udfordringer for små og mellemstore virksomheder. 

Previous

Udnyt den fulde værdi af Big Data

For at få et holistisk syn på markedet skal små og mellemstore virksomheder analysere data fra en lang række kilder som forretningspartnere, sociale medier, transaktionssystemer, Internet of Things (IoT) og meget mere. Se hvor godt SMV'er klarer dette lige nu. 

Nye metoder til hurtigere indsigt

Der bliver stadigt flere data og flere forskellige datatyper. Hastigheden af dataforbruget stiger ligeledes – hvilket medfører nye forventninger fra brugerne. Er SMV'erne klar til at indfri dem? Se hindringer, udfordringer og løsninger i denne infografik. 

Prædiktive analyser = intelligente beslutninger

Ny forskning viser, at prædiktive analyser kan forbedre virksomhedens performance og beslutningstagning væsentligt. Find ud af, hvordan enkle og lettilgængelige værktøjer kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med at realisere disse fordele.

Next

Find en SAP partner

SAP partnere spiller en væsentlig rolle med at hjælpe virksomheder i alle størrelser – på tværs af alle brancher – med at omdanne og drive deres virksomheder. De kan hjælpe dig med at købe, opbygge, implementere, servicere og understøtte den SAP-løsning, der passer bedst til netop dit behov. Find en pålidelig partner at samarbejde med i dag.

Back to top