Skip to Content
Kontakt os

Software til mindre virksomheder

Voks på kryds og tværs – med SAP-løsninger til små og mellemstore virksomheder.

Kør din lille eller mellemstore virksomhed med SAP SME-software – lokalt eller i skyen. Vores skalerbare forretningsstyringssoftware understøtter ERP, HR, e-handel, analyse, rapportering og meget mere. Mere end 250.000 SMV-kunder har allerede opdaget det: SAP kan altid følge med – uanset hvor meget din forretning vokser.

Udforsk SAP-produkter og -ekspertise til dine forretningsbehov

Administrer din forretning og økonomi

Få fordel af ERP- og udgiftsstyringssoftware i verdensklasse til små og mellemstore virksomheder. Strømlin regnskaber, udgiftsafregninger, HR, indkøb og meget mere. 

Administrer kundeoplevelsen

Lever en ensartet og meningsfuld kundeoplevelse via alle kanaler. Optimer salgs-, marketing- og kundeserviceinteraktioner – og forbind butiks- og e-handelsprocesser. 

Administrer og styrk dine medarbejdere

Støt din voksende forretning med HR-software, der kan hjælpe med at rekruttere og udvikle talenter, automatisere medarbejderprocesser, lave medarbejderstrategier, administrere medarbejderrejser og meget mere. 

Administrer din forretningsviden

Få den viden, du har brug for til at træffe velinformerede beslutninger og drive din lille eller mellemstore virksomhed mere effektivt – med SAP's værktøjer til analyse, business intelligence (BI) og rapportering. 

Digital HR: IDC-viden til små virksomheder

Digital Transformation kan forekomme kun at være interessant for store virksomheder, men det påvirker virksomheder i alle størrelser inden for alle brancher ‒ især HR. Du når ikke i mål fra den ene dag til den anden, men IDC har en detaljeret vejledning til din rejse.

Find ud af, hvad vores kunder siger

Find en SAP partner

SAP partnere spiller en væsentlig rolle med at hjælpe virksomheder i alle størrelser – på tværs af alle brancher – med at omdanne og drive deres virksomheder. De kan hjælpe dig med at købe, opbygge, implementere, servicere og understøtte den SAP-løsning, der passer bedst til netop dit behov. Find en pålidelig partner at samarbejde med i dag.

Get an industry view of digital technologies for SMEs

Se de mest populære emner for små og mellemstore virksomheder

Previous

Thought Leadership-blogs for SMV'er

Podcasts for SMV'er

Next
Back to top

Call me now