Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Cloud

Cloud-computing hos SAP

SAP er en cloud-virksomhed, der drives af SAP HANA in-memory-teknologi. Vi har 110 millioner cloud-abonnenter og 41 avancerede datacentre rundt om i verden. Vi tilbyder cloud-apps (SaaS) til alle forretningsområder, en markedsførende cloud-platform og fleksibel on demand-infrastruktur (IaaS). Du får gennemtestet cloud-sikkerhed og hosting-tjenester og mulighed for at vælge mellem offentlige, private og hybrid-cloud-miljøer.

Hvad er cloud-computing?

Cloud-computing gør det kort sagt muligt for brugere at få adgang til data, programmer og tjenester via internettet. En cloud eliminerer behovet for omkostningstungt hardware, såsom harddiske og servere – og giver brugerne mulighed for at arbejde overalt. Over 90 % af alle virksomheder bruger allerede cloud-teknologi i et offentligt, privat eller hybrid-cloud-miljø. De vigtigste fordele ved cloud omfatter:

  • Elasticitet: Skaler hurtigt op eller ned for at opfylde behovene for databehandling
  • Økonomi: Betal kun for det, du bruger, og minimer udgifter til hardware og IT
  • Tilgængelighed: Få systemadgang overalt og på alle enheder døgnet rundt
  • Enkelhed: Frigør IT-personale fra administration af servere og opdatering af software

Cloud-software tilbyder en række klare fordele, der kan skærpe din konkurrenceevne.

De 3 bedste grunde til at flytte til skyen:

  • Brug den til hurtigere implementering, med lavere startomkostninger
  • Accelerer innovationscyklusser med problemfrie og mere hyppige opdateringer
  • Udnyt hurtig skalerbarhed og dynamisk kapacitet til at booste fleksibiliteten og konkurrere med store virksomheder

SAP Trust Center

Tillid, sikkerhed og overholdelse i skyen – det er vores forpligtelse over for dig. Få nem adgang til alt indhold relateret til SAP-cloud-sikkerhed, herunder din personlige cloud-servicestatus.

Cloud as a Service

Cloud-computing er delt op i tre brede servicekategorier: Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS) og Infrastructure as a Service (IaaS).

Hvad er SaaS?

SaaS – Software as a Service – er en måde at levere programmer på via internettet. Kunder kan få adgang til SaaS-programmer direkte fra en webbrowser, så de undgår at skulle købe, installere, vedligeholde og opdatere hardware og software. SaaS-udbyderen tager sig af alt – og kunden har altid seneste version af programmet.

Se vores SaaS-produkter:

Hvad er PaaS?

Platform as a Service (PaaS) omfatter en cloud-platform og værktøjer til at hjælpe udviklere med at bygge og implementere cloud-programmer. Brugere har adgang til PaaS fra en webbrowser og undgår derved at skulle købe og vedligeholde den underliggende hardware og software. Med PaaS kan udviklere frit vælge de funktioner, de skal bruge, på abonnementsbasis.

Få mere at vide om SAP Cloud Platform

Hvad er IaaS?

Med Infrastructure as a Service (IaaS) kan virksomheder "leje" teknologiske ressourcer, såsom servere, netværk, storage og operativsystemer, og betale efter forbrug. IaaS-udbydere hoster infrastrukturen og håndterer opgaver som systemvedligeholdelse og -backups – så kunderne ikke behøver at købe hardware eller ansætte interne eksperter til at administrere det.

Offentlig, privat eller hybrid cloud?

Få mere at vide om de tre typer cloud-implementeringsmodeller – offentlig, privat og hybrid – og find ud af, hvilke der giver mest mening for din virksomhed.

Forrige

Offentlig cloud

Med en offentlig cloud leveres tjenester til kunderne via et netværk, der er åbent for offentlig brug. Offentlige clouds sikrer effektivitet og overkommelige priser og er ofte til flere lejere – dvs. udbyderen driver din tjeneste i et delt miljø.

Privat cloud

Med en privat cloud vedligeholdes tjenester på et privat netværk beskyttet af en firewall. Du kan bygge en privat cloud inde i dit datacenter – eller abonnere på en, der hostes af en leverandør. Private clouds tilbyder mest sikkerhed og kontrol.

Hybrid cloud

En hybrid cloud er en sammensætning af to eller flere clouds (offentlige eller private) – ofte fra flere udbydere. Hybride clouds tilbyder variation, så du frit kan vælge de områder af din forretning, der skal omfattes af et hybridlandskab, en model med både cloud-baseret og lokal integration.

Næste

Gør cloud- og hybrid cloud-integration enklere

Scenarier for cloud-integration

Efterhånden som virksomheder digitaliseres, kan udnyttelsen af de bedste cloud-løsninger sammen med dine SAP-løsninger forberede din platform til innovation og automatiserede forretningsprocesser. Med sofistikerede integrationsmuligheder og indbygget integration fra SAP kan du forbinde din kernepakke med andre cloud-løsninger fra SAP og tredjeparter.

Se SAP Road Map for cloud-integration, som indeholder oplysninger om seneste og kommende nyheder samt en oversigt over, hvor porteføljen af cloud-løsninger er på vej hen.

Se definerede bedste praksis-integrationsscenarier for SAP-produkterne nedenfor.

En ny vej mod cloud

Vi samarbejder med pålidelige partnere om at levere SAP-løsninger i et privat, administreret cloud-miljø. Denne brugerbaserede abonnementsmodel omfatter hardware, software og support fra vores partnere – så du hurtigere kan komme i gang med cloud og reducere IT-afdelingens omkostninger og indsats.

Ingen begrænsninger med cloud-computing fra SAP

Der er mange grunde til at vælge SAP som din cloud-udbyder. Her kan du få mere at vide om især tre – forretningsnetværk, samarbejde og avanceret IT-sikkerhed.

Forrige

Styrken ved forretningsnetværk

Ifølge IDC er cloud-baserede forretningsnetværk den næste innovationsbølge. Find ud af, hvordan de udnytter teknologier såsom mobil, analyser og Internet of Things, til at levere enestående forbedringer af ydeevnen.

Forbinder mennesker i skyen

Cloud-baserede samarbejdsværktøjer gør det let for mennesker at mødes virtuelt og dele oplysninger i realtime. Find ud af mere om SAP JAM-løsninger – og se, hvordan de gør det muligt for medarbejdere, kunder og partnere at samarbejde.

Cloud-sikkerhedsplatform

Få mere at vide om vores omfattende tilgang til sikkerhed, som er baseret på omhyggeligt udviklede foranstaltninger, der dækker de forskellige områder, som er nødvendige for at levere en cloud-løsning med et af branchens højeste sikkerhedsniveauer.

Næste

Find ud af, hvad vores kunder siger

Rejs mod skyen med SAP Digital Business Services

På baggrund af mere end 40 års erfaring med samarbejde med verdens mest progressive organisationer og et robust partnerøkosystem, kan SAP Digital Business Services guide dig på vejen mod innovation og digital transformation og samtidig sikre vigtige forretningsprocesser.

Implementer hurtigt og nemt nye SAP-teknologier og -programmer – uanset om implementeringsscenariet er lokalt, i skyen eller en kombination af de to. Det vigtige er at have den rette ekspertise til at omsætte dine forretningsbehov til en klar plan for at transformere dit IT-landskab. Vores serviceydelser er udviklet sammen med selve løsningerne, og vores eksperter anvender gennemtestede metoder og bedste praksis til at sikre en vellykket implementering.

Forrige

Mindsk usikkerheden og risikoen med software og implementeringstjenester udviklet samtidigt

Få hurtigere implementering med SAP's eksklusive bedste praksis

Garanter kritisk integration og migrering af data mellem lokale og cloud-baserede løsninger

Næste

Se de mest populære emner inden for cloud-computing

Forrige
Næste
*All implementation results are for informational purposes only and the examples provided while based on actual SAP customers’ experiences do not represent commitments or guarantees by SAP and/or its partners. Actual pricing, costs, and implementation results may vary, based on customer-specific requirements and needs. The only warranties for SAP products and services are those that are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services, if any. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.
Tilbage til toppen