Skip to Content
Kontakt os

SAP-uddannelse i verdensklasse

Styrk dine SAP slutbrugere, fra udviklere til marketingfolk, med vores udvalg af SAP-kurser og certificeringsprogrammer. Udarbejd en omfattende uddannelsesplan, vælg mellem live-, mobil- eller onlinekurser, og øg i sidste ende de teknologiske kompetencer i hele organisationen. Vores softwareuddannelse dækker SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors og SAP BusinessObjects, med mere. 

Nå målet med SAP Education

Ingen ved mere om SAP end SAP. Og ingen andre har systemerne og undervisningserfaringen til at hjælpe dig med at lære det lige så effektivt. Uanset hvor du befinder dig i verden, tilbyder SAP Education den mest opdaterede og mest nøjagtige SAP-uddannelse, der findes.
 

openSAP – onlinekurser

Lær om SAP-innovationer helt gratis, hvor, hvornår og hvordan du vil med openSAP. Denne innovative platform til Enterprise MOOCs (Massive Open Online Courses) tilbyder en fleksibel, sjov og engagerende uddannelsesoplevelse for at komme i gang med læringen hos SAP.
Previous

Nyt i denne måned

25
25. januar-2. marts 2017
25
8
November 8, 2016 - January 18, 2017

Kommende kurser

Next

SAP Learning Hub

Få øjeblikkelig, cloud-baseret adgang til en bred vifte af SAP-uddannelsesindhold og onlinelæringsrum med SAP Learning Hub. Tilføj SAP Live Access for at gennemføre klasseopgaver, forberede kunderelationer eller bare eksperimentere med live og fuldt konfigurerede SAP-uddannelsessystemer.

Partnerskaber med universiteter

SAP University Alliances-programmet introducerer eleverne til de nyeste SAP-forretningsteknologier – og hjælper dem ind i den moderne arbejdsstyrke. Mere end 3.100 universiteter i 106 lande deltager i programmet. 

SAP Education Network for Digital Transformation

SAP Education Network for Digital Transformation hjælper dig med at opnå færdighederne til at skabe en vision for din digitale virksomhed, realisere din innovationsstrategi og udføre en vellykket digital transformation.

Skaber værdi gennem uddannelse

Sørg for, at dine uddannelsesinitiativer vedrørende teknologi bliver en succes – med læringsløsninger og konsulentydelser fra SAP Education.

SAP Learning Hub

Lær når som helst! SAP Learning Hubs interaktive klasselokaler og store udvalg af uddannelsesindhold gør det til den ideelle måde at lære SAP på. 

SAP Enable Now

Udarbejd og implementer nemt specifik brugervejledning, transaktionsdokumentation, uddannelsessimuleringer, testscripts og e-læringsmateriale.

SAP User Experience Management af KNOA

Software til administration af brugeroplevelser fra SAP giver brugbare oplysninger om, hvordan du kan forbedre effektiviteten af ​​din software og de medarbejdere, der bruger den.

SAP Assessment Management by Questionmark

Udarbejd og lever undersøgelser, quizzer, tests og vigtige eksamener – og rapporter nemt om resultater med vores værktøj til testforfatning og talentvurdering.

SAP SuccessFactors Learning

Gennemfør, administrer og vurder virksomhedsuddannelse på cloud-platformen. Vores næste generation af Learning Management Systems gør det nemt, intuitivt og mobilt. 

SAP Enterprise Learning

Sæt gang i produktiviteten med SAP Enterprise Learning Management-software. Levér uddannelse, der er på linje med virksomhedens strategi, i alle miljøer.

SAP Knowledge Acceleration

Hjælp dine medarbejdere med at lære SAP hurtigere med SAP Knowledge Acceleration, vores tilpasningsvenlige uddannelsesapplikation til virksomhedssoftware.

SAP Productivity Pak by ANCILE

Med SAP's brugerproduktivitetssoftware kan du udvikle slutbrugeruddannelse af høj kvalitet for at øge brugernes kompetencer og værdien af dine virksomhedsløsninger. 

Tjenester til uddannelsesvejledning

Nå dine softwareuddannelsesmål hurtigere – med hjælp fra SAP Education Consulting Services. Vores eksperter vurderer dine uddannelsesmæssige behov, udarbejder en strategisk uddannelsesplan, sørger for direkte hjælp og meget mere. 

Få en konkurrencemæssig fordel med


SAP Certification

Hvorfor SAP Certification?

Fordi vores uddannelsescertificeringer er globalt anerkendte – og viser, at du har finpudset dine færdigheder gennem grundige studier og praktisk erfaring på dit valgte område. Vi tilbyder certificeringsprogrammer efter fokusområde og kompetenceniveau, uanset om du er SAP-partner, -kunde eller -slutbruger.
Uanset om du ønsker at skærpe dine SAP-færdigheder eller øge omfanget af din viden, er der en certificeringsmulighed, der passer til dig. Gennemse SAP-certificering efter løsning nedenfor. 

Nyhed: Certificer din SAP Ariba P2P-ekspertise

Nu er vores første nogensinde SAP Ariba P2P-certificeringseksamen for applikationskonsulenter tilgængelig på SAP Education. Eksamenen kontrollerer, om kandidaten besidder grundlæggende viden inden for Ariba Procurement-løsningens område. Den anbefales som en begynderkvalifikation, der giver konsulenter mulighed for at kende de grundlæggende elementer af SAP Ariba Procure-to-Pay.
Vi kan hjælpe dig med at komme flyvende fra start med en SAP-certificering efter eget valg. Nedenfor finder du de oplysninger, du behøver for at komme i gang – fra certificeringsniveauer og fokusområder til eksamensforberedelse og ofte stillede spørgsmål.
Previous

Mere om SAP Certification

Eksamensforberedelse

Next
Få kontakt til fagfæller og eksperter fra SAP for at få de seneste nyheder og indsigter om SAP-certificeringer.
Vil du bidrage til diskussionerne eller stille et spørgsmål? Find ud af hvordan ved at læse lynguiden til SAP Community.
Previous
Blogs
Spørgsmål
Next

Find ud af, hvad vores kunder siger...

Se de mest populære emner inden for SAP-uddannelse og -certificering

Previous
Blogs
Spørgsmål
Next
Back to top