Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Uddannelse og certificering

Billede af en placeringsnål på et kort

Få et forspring på din læring

Find ud af, hvilke aktiveringstilbud der er relevante for dine mål, med den visuelle og interaktive vejledning, som leveres af Learning Journeys.

Uddannelse og aktivering til den intelligente virksomhed

Previous Next

Fremragende uddannelse er lige så vigtig som fremragende teknologi. SAP-software er udviklet til at levere transformative forretningsresultater. Se alle dine muligheder for at få den rette viden og de rette færdigheder med uddannelse og aktiveringstilbud fra SAP, så du kan realisere dette potentiale optimalt.

Se vores tilbud

Previous Next

Se den løbende læringsramme

Få vejledning til nye implementeringer samt uddannelse af nye brugere og udvidelse af kvalifikationer til eksisterende applikationer med vores fremgangsmåde i fem trin.

Tilmeld dig et uddannelseskursus

Gennemse vores webshop for at finde de nyeste kurser, finde uddannelsessteder i nærheden, søge via kursuskoder eller fokusere på en bestemt uddannelsessti.

Udforsk SAP Learning Hub

Få øjeblikkelig cloud-baseret adgang til et bredt udvalg af SAP-uddannelsesindhold og uddannelseslokaler online, med masser af muligheder til netop dit virksomhedsbehov. 

Bliv SAP-certificeret

Valider din ekspertise med SAP-løsninger og sørg for, at du opfylder kravene til nye roller og ansvarsområder ved at gennemføre SAP-certificeringer. 

Benyt dig af gratis SAP-uddannelse

Nyd en fleksibel, sjov og engagerende læringsoplevelse via gamification og bliv undervist, hvor og når det passer dig – gratis – med openSAP. 

SAP Events

Oplev nye teknologier og forretningsopfindelser og se, hvodan de bruges ude i den virkelige verden. Få inspiration ved en SAP-event i nærheden af dig.

Hvor meget uddannelse er tilstrækkelig?

Tjenester til uddannelsesvejledning

Previous Next

Nå dine uddannelsesmål for software hurtigere med hjælp fra eksperter, som vurderer dine uddannelsesmæssige behov, udarbejder en strategisk uddannelsesplan og giver direkte hjælp.

Yderligere ressourcer

Previous Next

Learning Journey

Optimer dine studier med en interaktiv Learning Journey-guide, som viser en anbefalet vej til at blive fuldt kompetent med en SAP-innovation. 

Find lokale SAP Education-partnere

Søg blandt mere end 200 registrerede SAP-uddannelsespartnere, som kan hjælpe dig med at forstå dine unikke uddannelseskrav og udvikle en skræddersyet uddannelsesplan.

SAP University Alliances

Bliv del af et globalt netværk af uddannelsesinstitutioner og brug læringsressourcer om SAP-løsninger til at hjælpe studerende med at opnå de nødvendige kvalifikationer til den digitale fremtid.

SAP Next-Gen

Få adgang til et formålsdrevet community, der gør det muligt for virksomheder, partnere og universiteter at blive forbundet og innovere i tråd med FN's globale målsætninger. 

Connect with us

SAP Education on Facebook

SAP Education on Twitter

Tilbage til toppen