Skip to Content
Kontakt os

SAP-uddannelse, -aktivering og -certificering i verdensklasse

Styrk dine SAP slutbrugere, fra udviklere til marketingfolk, med vores udvalg af SAP-kurser og certificeringsprogrammer. Udarbejd en omfattende uddannelsesplan, vælg mellem live-, mobil- eller onlinekurser, og øg i sidste ende de teknologiske kompetencer i hele organisationen. Vores softwareuddannelse dækker SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors og SAP BusinessObjects, med mere. 

Nå målet med SAP Education

Ingen ved mere om SAP end SAP. Og ingen andre har systemerne og undervisningserfaringen til at hjælpe dig med at lære det lige så effektivt. Uanset hvor du befinder dig i verden, tilbyder SAP Education den mest opdaterede og mest nøjagtige SAP-uddannelse, der findes.
 

openSAP – onlinekurser

Lær om SAP-innovationer helt gratis, hvor, hvornår og hvordan du vil med openSAP. Denne innovative platform til Enterprise MOOCs (Massive Open Online Courses) tilbyder en fleksibel, sjov og engagerende uddannelsesoplevelse for at komme i gang med læringen hos SAP.
Previous

Aktuelle kurser

8
November 8, 2016 - January 18, 2017

Kommende kurser

25
January 25 - March 2, 2017
25
January 25 - March 2, 2017
22
February 22 - March 23, 2017
Next

SAP Learning Hub

Få øjeblikkelig, cloud-baseret adgang til en bred vifte af SAP-uddannelsesindhold og onlinelæringsrum med SAP Learning Hub. Tilføj SAP Live Access for at gennemføre klasseopgaver, forberede kunderelationer eller bare eksperimentere med live og fuldt konfigurerede SAP-uddannelsessystemer.

Partnerskaber med universiteter

SAP University Alliances-programmet introducerer eleverne til de nyeste SAP-forretningsteknologier – og hjælper dem ind i den moderne arbejdsstyrke. Mere end 2.900 universiteter i 103 lande deltager i programmet.

SAP Education Network for Digital Transformation

SAP Education Network for Digital Transformation giver dig færdighederne til at opbygge en vision for din digitale virksomhed, flytte din innovationsstrategi til hjørnekontoret og lykkes med din digitale transformation.

Skaber værdi gennem uddannelse

Sørg for, at dine uddannelsesinitiativer vedrørende teknologi bliver en succes – med læringsløsninger og konsulentydelser fra SAP Education.

SAP Learning Hub

Lær når som helst i skyen! SAP Learning Hubs interaktive klasseværelser og omfattende udvalg af læringsindhold gør det til den ideelle måde at lære SAP på.

SAP Workforce Performance Builder

Det er nemt at skabe og udrulle kontekstfølsom brugerassistance, transaktionsdokumentation, træningssimuleringer, testscripts og e-læringsmateriale.

SAP User Experience Management by KNOA

Management software med brugererfaring fra SAP giver handlingsrettet information om, hvordan effektiviteten af din software og personerne der bruger den kan forbedres.

SAP Assessment Management by Questionmark

Lav undersøgelser, quizzer, tests og eksamener på højt plan – og rapporter resultaterne – med vores testudarbejdelses- og talentvurderingsværktøj.

SAP SuccessFactors Learning

Lever, håndter og vurder corporate læring fra skyen. Vores næste generations Learning Management System gør det nemt, intuitivt og mobilt. 

SAP Enterprise Learning

Forøg produktiviteten med SAP Enterprise Learning Management software. Giver træning afstemt med virksomhedsstrategi i alle miljøer.

SAP Productivity Pak by ANCILE

Med SAPs brugerproduktivitets-software kan du udvikle slutbrugertræning i høj kvalitet for at øge brugerfærdigheder – og værdien af dine virksomhedsløsninger.

SAP Knowledge Acceleration

Hjælp dine medarbejdere med at lære SAP hurtigere – med SAP Knowledge Acceleration, vores brugerdefinerbare virksomhedssoftware til træning.

Uddannelseskonsulentservice

Nå dine software træningsmål hurtigere – med hjælp fra SAP Education Consulting Services. Vores eksperter vurderer dit uddannelsesbehov, lægger en strategiplan for træning, yder direkte assistance m.m.

Få en konkurrencemæssig fordel med


SAP Certification

Hvorfor SAP Certification?

Fordi vores uddannelsescertificeringer er globalt anerkendte – og viser, at du har finpudset dine færdigheder gennem grundige studier og praktisk erfaring på dit valgte område. Vi tilbyder certificeringsprogrammer efter fokusområde og kompetenceniveau, uanset om du er SAP-partner, -kunde eller -slutbruger.
Uanset om du ønsker at skærpe dine SAP-færdigheder eller øge omfanget af din viden, er der en certificeringsmulighed, der passer til dig. Gennemse SAP-certificering efter løsning nedenfor. 

Nyhed: Certificer din SAP Ariba P2P-ekspertise

Nu er vores første nogensinde SAP Ariba P2P-certificeringseksamen for applikationskonsulenter tilgængelig på SAP Education. Eksamenen kontrollerer, om kandidaten besidder grundlæggende viden inden for Ariba Procurement-løsningens område. Den anbefales som en begynderkvalifikation, der giver konsulenter mulighed for at kende de grundlæggende elementer af SAP Ariba Procure-to-Pay.
Vi kan hjælpe dig med at komme flyvende fra start med en SAP-certificering efter eget valg. Nedenfor finder du de oplysninger, du behøver for at komme i gang – fra certificeringsniveauer og fokusområder til eksamensforberedelse og ofte stillede spørgsmål.
Previous

Mere om SAP Certification

Eksamensforberedelse

Next
Connect with your peers and experts from SAP to get the latest news and insights on SAP Certifications.
Want to contribute to discussions or ask a question?  Find out how by reading the SAP Community quick-start guide.

Find ud af, hvad vores kunder siger...

Se de mest populære emner inden for SAP-uddannelse og -certificering

Previous
Blogs
Spørgsmål
Next
Back to top