Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Uddannelse og certificering

Bedste fremgangsmåder til at øge brugerens produktivitet

Oplev, hvordan du kan øge software adoption med målrettet læring, der leveres i strømmen af arbejde, hvilket resulterer i hurtigere adoption, mere produktive brugere og forbedret ROI.

Reducering af implementeringstid og opdatering med tech

Deltag den 19. november for at høre fra SAP-kunder, udvalgte partnere og kunder om den spilændrende værdi af ekspertuddannelse og holde færdigheder opdaterede.

Uddannelse og aktivering til den intelligente virksomhed

Fremragende uddannelse er lige så vigtig som fremragende teknologi. SAP-software er udviklet til at levere transformative forretningsresultater. Se alle dine muligheder for at få den rette viden og de rette færdigheder med uddannelse og aktiveringstilbud fra SAP, så du kan realisere dette potentiale optimalt.

Se vores tilbud

Se den løbende læringsramme

Få vejledning til nye implementeringer samt uddannelse af nye brugere og udvidelse af kvalifikationer til eksisterende applikationer med vores fremgangsmåde i fem trin.

Tilmeld dig et uddannelseskursus

Gennemse vores webshop for at finde de nyeste kurser, finde uddannelsessteder i nærheden, søge via kursuskoder eller fokusere på en bestemt uddannelsessti.

Udforsk SAP Learning Hub

Få øjeblikkelig cloud-baseret adgang til et bredt udvalg af SAP-uddannelsesindhold og uddannelseslokaler online, med masser af muligheder til netop dit virksomhedsbehov. 

Bliv SAP-certificeret

Valider din ekspertise med SAP-løsninger og sørg for, at du opfylder kravene til nye roller og ansvarsområder ved at gennemføre SAP-certificeringer. 

Benyt dig af gratis SAP-uddannelse

Nyd en fleksibel, sjov og engagerende læringsoplevelse via gamification og bliv undervist, hvor og når det passer dig – gratis – med openSAP. 

SAP Events

Oplev nye teknologier og forretningsopfindelser og se, hvodan de bruges ude i den virkelige verden. Få inspiration ved en SAP-event i nærheden af dig.

Hvor meget uddannelse er tilstrækkelig?

Forstå bredden og omfanget af de fordele, som organisationer opnår ved at have veluddannede medarbejdere, der implementerer, vedligeholder og bruger virksomhedsteknologi i deres daglige arbejde.

Lærings- og udviklingssoftware

Inspirer en kultur af kontinuerlig læring med løsninger, der spænder fra applikationsvejledning og e-læring til professionel udvikling og efterfølgerplanlægning.

SAP Enable Now

Giv medarbejdere, der bruger SAP-løsninger, adgang til den erhvervsuddannelse, de skal have – når og hvor som helst. Strømlin oprettelse og implementering af kontekstfølsom brugerhjælp, transaktionsdokumentation, uddannelsessimuleringer, testscripts og e-læringsmaterialer på arbejdspladsen. 

SAP User Experience Management by Knoa

Indhent realtidsdata direkte fra brugernes computere for at identificere præcis, hvor problemerne er, så du kan finde og implementere den mest effektive løsning.

Tjenester til uddannelsesvejledning

Nå dine uddannelsesmål for software hurtigere med hjælp fra eksperter, som vurderer dine uddannelsesmæssige behov, udarbejder en strategisk uddannelsesplan og giver direkte hjælp.

Yderligere ressourcer

Learning Journey

Optimer dine studier med en interaktiv Learning Journey-guide, som viser en anbefalet vej til at blive fuldt kompetent med en SAP-innovation. 

Find lokale SAP Education-partnere

Søg blandt mere end 200 registrerede SAP-uddannelsespartnere, som kan hjælpe dig med at forstå dine unikke uddannelseskrav og udvikle en skræddersyet uddannelsesplan.

SAP University Alliances

Bliv del af et globalt netværk af uddannelsesinstitutioner og brug læringsressourcer om SAP-løsninger til at hjælpe studerende med at opnå de nødvendige kvalifikationer til den digitale fremtid.

SAP Next-Gen

Få adgang til et formålsdrevet community, der gør det muligt for virksomheder, partnere og universiteter at blive forbundet og innovere i tråd med FN's globale målsætninger. 

Se, hvordan kunderne opnår succes med SAP

Giver adgang til uddannelsesindhold døgnet rundt

Find ud af, hvordan IT-outsourcingorganisationen United VARs hjælper sine medlemmer med at komme hurtigt på forkant med den seneste SAP-viden.

Tilbyder personaliseret uddannelsessupport

Find ud af, hvordan bilproducenten Mercedes-Benz Türk optimerede uddannelsen af et team på 280 medarbejdere med individuelle læringsplaner.

Deling af viden på farten

Lær hvordan itelligences SAP-konsulenter nu kan lære individuelt eller i samarbejde, uformelt eller interaktivt, digitalt eller i klasselokalet med SAP Enable Now og SAP Learning Hub.

SAP Training and Enablement Community

Uddannelsesblogs

Certificeringsblogs

Tilbage til toppen