Skip to Content
Kontakt os

SAP & APS Webinar

Webinar med præsentation af ny forskning fra den uafhængige forskningsinstans Loudhouse afslører, at salgslandskabet ændrer sig drastisk. For at opnå succes i en ultratæt forbundet verden skal salgschefer bruge værktøjer, der hjælper med at gøre kundeengagement centralt i deres strategier. 85 % af alle salgschefer siger, at deres organisation kun er to år (eller mindre) fra alvorlige vækstproblemer. Lyt til optagelsen. 

Download webinaret

Salgssoftware, der passer til din måde at arbejde på – i skyen

Se videoserien, og lær, hvordan SAP Hybris Cloud for Sales kan hjælpe dig med mere intelligent salg, samarbejde og flere salg, uanset hvor du er – på alle enheder.

Previous

Intelligent salg

Som sælger foretager du vigtige valg hver eneste dag – valg, der påvirker dit team, dine kunder og din familie. Oplev salgssoftware, der hjælper dig med at vælge rigtigt.

Sælg overalt

Hvor ligger dit kontor? Med SAP Hybris Cloud for Sales har du det med overalt. Applikationen leverer analyser og fleksibilitet på enhver enhed – så du kan arbejde og samarbejde overalt.

Samarbejd

Inden for salg kan ingen vinde alene. Du arbejder sammen med et team – fra produktspecialister til jurister – om at opnå flere og hurtigere salg. Vælg salgssoftware, der er opbygget omkring samarbejde.

Opnå flere salg

Det sjove ved at sælge slutter ikke, når aftalen er underskrevet. Vælg en salgsapplikation, der fjerner det administrative arbejde, så du kan bruge mere tid på at fejre sejren.

Next

Oplev SAP's løsninger, der er mere end salgs-CRM 

Previous

Seven strategies for selling smarter

Thought leaders and analysts concur that sales has changed and in order for you and your team to close more deals you need to move beyond yesterday’s CRM. It’s time to start engaging and winning throughout the customer buying journey.

Can your sales organization compete?

Organizations that track leads, prospect stages, and statuses in real time close 26% more qualified sales leads on an annual basis.* How does your company compare?

Next

Having relevant conversations at the right time?

Take our online assessment to evaluate the performance of your customer engagement activities at each phase of the customer journey. Download your personalized report with results and recommendations to share with your team.

Se, hvad vores kunder siger

Gratis prøveperiode – intelligent salg, hvor og når som helst

Du har brug for SAP Hybris Cloud for Sales-løsningen til at sælge intelligent overalt. Start i dag med SAP Digital CRM, en løsning, der er udviklet til mindre salgsteams, men med mange af de samme funktioner som virksomhedsversionen SAP Hybris Cloud for Sales.  Kom i gang på få minutter, og prøv nogle af funktionerne fra virksomhedsversionen gratis i 30 dag, før du køber. Kom i gang i dag, og fortæl os, hvad du synes!

Previous

Oplev fremtiden for salg

Få et kig ind i fremtiden for salg, herunder nye tendenser og strategier, med denne forskningsrapport, som er baseret på 1.220 globale professionelle køberes meninger. Bliv klogere på den foranderlige dynamik mellem køber og sælger, og se, hvordan du kan sikre mere salg.

Top 5 detailstrategier for 2015

Se, hvordan du opnår succes i butikken med fem vigtige detailstrategier. Denne nye forskningsrapport fra EKN forklarer, hvorfor og hvordan strategierne skal implementeres, og viser, hvordan producenter drager fordel af dem.

Sælg intelligent, og tag sejren med engagement

Få mere at vide om SAP Hybris Cloud for Sales, og hvordan det kan hjælpe dig med at takle salgsudfordringer i en kompleks verden. Forstå kunderne bedre, herunder deres unikke udfordringer, brancher og forretningsmål.  

Next

Øget salgseffektivitet i analysernes tidsalder

Læs denne IDC-rapport for at få mere at vide om de seneste markedstendenser, og se, hvordan du kan bruge nye strategier og moderne løsninger til at øge salget i analysernes, mobilitetens og den sociale virksomheds tidsalder.

Små virksomheder behøver ikke at betyde småt salg

Opnå flere salg med SAP Anywhere – e-handelspakken, der er udviklet specifikt til små virksomheder. Giv dine medarbejdere værktøjer til salgsprognoser, socialt salg og CRM, så de kan sælge mere, hurtigere – uanset hvor de er.

Udforsk de varmeste emner inden for salg og kundeengagement

Previous

Fremtiden for kundeengagement og handel

Gå ikke glip af de nyeste tendenser, analyser og udvikling inden for e-handel og kundeengagement. 

Salgssamarbejde + kundeindsigt = succes

Udnyt alle dine kundeoplysninger – det er den eneste vej til succes i B2B-salgets verden i dag. Det hjælper at have de rigtige værktøjer.

Interesserer millennials sig for digital videomarketing?

Der hviler måske 77 mio. par øjne på dit indhold, men ser de faktisk? Når dine marketingbudskaber overhovedet frem til det tiltænkte publikum?

Next

En ny måde at gøre forretning på med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomi har en kraftig indflydelse på SAP's kunder og kræver et nyt niveau af organisation for at udvikle din virksomhed, realisere det fulde forretningspotentiale og sikre kontinuiteten. SAP Digital Business Services forener forretning og IT, så du kan nytænke din virksomhed med vores digitale forretningsstruktur.

SAP Digital Business Services er baseret på over 40 års erfaring med verdens mest progressive organisationer og et robust partnerøkosystem og kan vise dig vejen til innovation og digital transformation, samtidig med at de beskytter dine afgørende forretningsprocesser.

Previous

Udvikl din virksomhed ved at gå nye veje med en betroet rådgiver, der kender dig godt

Realiser det fulde potentiale af din SAP-investering, og definer et klart digitalt roadmap til implementering

Garantér forretningskontinuiteten med aktiv vejledning, når du skifter til næste generations teknologi 

Next

Få SAP-uddannelse

Udvid dit kendskab til SAP's software, lær nye færdigheder, og hent mere ekspertise til virksomheden. Vores komplette udvalg af softwarekurser og certificeringer kan hjælpe dig med at maksimere udbyttet af dine SAP-løsninger.

Back to top