Skip to Content
Kontakt os

Vær til stede i nuet med vores digitale marketingløsninger

Få bedre kunderelationer i alle faser af salgscyklussen – med ny og innovativ digital marketingsoftware fra SAP. Vores cloud-baserede og lokale løsninger understøtter alt fra social, e-mail og content marketing til automatiseret marketing og avancerede analyser. Forstå kunden her og nu, og giv personlige og relevante oplevelser på alle platforme.

Læs SAP solution brief

Videoserie:


Oplev SAP's cloud-marketing

Previous

Gratis prøveversion: SAP S/4HANA Marketing Cloud

Prøv SAP S/4HANA Marketing Cloud – gratis i 30 dage. Oplev nye digitale marketingfunktioner, der gør det lettere at opnå dybere indsigter, engagere kunder, opbygge brandloyalitet og udarbejde vellykkede kampagner.

Benchmark din personaliseringsstrategi

Hvor står din organisation sammenlignet med andre, når det drejer sig om personaliseret marketing? Besvar fire enkle spørgsmål for at finde ud af det, og få relevante anbefalinger til at komme foran konkurrenterne.

Next

Se, hvad vores kunder siger...

Kan du levere en personlig oplevelse?

Tag vores onlinevurdering for at evaluere effektiviteten af ​​dine kunderelationsaktiviteter i hver fase af kundens rejse. Download din personlige rapport med resultater og anbefalinger, som du kan dele med dit team.

Previous

Nødvendigheden af kontekstuel marketing

Et nyt studie fra Forrester viser, at der er en kløft mellem forbrugernes forventninger til personalisering og det, marketingsfolkene rent faktisk leverer. Find ud af, hvordan datastyring, kundeindsigt i realtid og softwareintegration kan mindske afstanden.

Udfordringerne ved kontekstuel marketing 

Kontekstuel marketing lover en større forståelse for kunderne og mere relevante beskeder, men byder også på nye udfordringer og risici. EIU-rapporten undersøger hindringerne for planlægning og udførelse af "in-the-moment"-kampagner. 

Førende i styring af marketingressourcer

For andet år i træk har analytikere fra Gartner positioneret SAP som "førende" (Leader) i deres kvadrant for styring af marketingressourcer. Denne rangering er baseret på SAP's brede marketingløsninger, vækst, markedsmomentum og vision. Se flere oplysninger i rapporten.

Next

De bedste fremgangsmåder til at overgå forventningerne

Hvor gode er nuværende marketingplatforme til at levere de problemfrie og individualiserede oplevelser, som forbrugerne forventer? Find ud af det i den nye forskningsrapport fra CMO Council.

Digital marketing til små virksomheder? Nemt.

Med SAP Anywhere kan du lave personaliserede kampagner, der fastholder kunderne. Se, hvordan denne softwarepakke til små virksomheder kan hjælpe dig med at engagere kunder og skabe salg i din detailbutik, på din e-handelshjemmeside og på digitale markedspladser.

Få nye perspektiver fra marketingeksperter

Previous

Fremtiden for kunderelationer og handel

Vær på forkant med de nyeste marketingtendenser, udforsk intelligente, virkelige kampagner, og få indsigt i fremtiden for kundeengagement og handel.

SAP Hybris Marketing-community: Deltag i samtalen

Har du spørgsmål til vores SAP Hybris Marketing-løsninger? Find svarene i disse videoer, blogindlæg, produktoversigter og andre ressourcer.

Bliv ikke fanget af en vanvittig marketingstrategi

Det perfekte eksempel på vanvittig marketing? Udsende massetilbud uden nogen form for personalisering og stadig forvente en kundedialog.

Next

En ny måde at gøre forretning på med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomi har en kraftig indflydelse på SAP's kunder og kræver et nyt niveau af organisation for at udvikle din virksomhed, realisere det fulde forretningspotentiale og sikre kontinuiteten. SAP Digital Business Services forener forretning og IT, så du kan nytænke din virksomhed med vores digitale forretningsstruktur.

SAP Digital Business Services er baseret på over 40 års erfaring med verdens mest progressive organisationer og et robust partnerøkosystem og kan vise dig vejen til innovation og digital transformation, samtidig med at de beskytter dine afgørende forretningsprocesser.

Previous

Udvikl din virksomhed ved at gå nye veje med en betroet rådgiver, der kender dig godt

Realiser det fulde potentiale af din SAP-investering, og definer et klart digitalt roadmap til implementering

Garantér forretningskontinuiteten med aktiv vejledning, når du skifter til næste generations teknologi 

Next

Få SAP-uddannelse

Udvid dit kendskab til SAP's software, lær nye færdigheder, og hent mere ekspertise til virksomheden. Vores komplette udvalg af softwarekurser og certificeringer kan hjælpe dig med at maksimere udbyttet af dine SAP-løsninger.

Hvad er digital marketingsoftware?

Digital marketingsoftware bruges til at tiltrække, engagere og konvertere kunder via elektronisk udstyr; pc'er, tablets og mobiltelefoner. Den hjælper virksomheder med at bruge kanaler som content marketing, e-mail-marketing, sociale medier, SEO og onlinereklamer til at få forbindelse til de rigtige kunder på det rigtige tidspunkt. Med softwaren kan brugere oprette og lancere omnichannel-kampagner, overvåge dem i realtid og ændre retning undervejs. I 2016 indeholder næsten alle marketingstrategier nogle digitale elementer – og digital marketingsoftware kan hjælpe dig med at administrere dem.

Back to top