Skip to Content
Kontakt os

Hurtig, smart mode

Se, hvordan SAP's løsninger hjælper modevirksomheder med at nå kunderne på måder, der ikke kunne lade sig gøre tidligere.

Besøg modecentrum
Previous

EKN: Fremtiden for detailanalyse?

I en ikke så fjern fremtid vil detailanalyser integrere kundeindsigt vidt og bredt i hele virksomheden. De kommer til at påvirke enhver beslutning på alle niveauer i organisationen.

24%
færre DSO*

Forhandlere, som giver deres finansieringsteams et rettidigt, integreret overblik over nøgledata, har 24 % færre debitordage (DSO) end dem, som ikke gør det. Hvor ligger din virksomhed?

Next

Se, hvad vores kunder siger...

Previous

Forbind marketing og varehandel

Forhandlere skal slå bro mellem marketing og planlægning af varehandel, men det er ikke nemt, og de digitale kanaler gør kløften større. Læs denne rapport fra Retail Systems Research for at få mere at vide om specifik handling mhp. at løse problemet.

Omnicustomer-detail for begyndere

Få alt at vide om omnicustomer-detail, hvor kunderne får de intime brandrelationer, de kræver. Det leverer tilpasning og nem brandengagement – uanset om forbrugeren laver produktresearch eller foretager et køb på flere enheder.

Next

Lille detailvirksomhed? Udvid din horisont

SAP Anywhere gør det muligt. Åbn din egen onlinebutik på få minutter, og sælg på digitale markeder som Amazon og eBay. Synkroniser dit lager automatisk, og se omsætningen stige.

Få nye perspektiver fra detaileksperter

Previous

Interager med eksperter i detailbranchen

Oplev praktiske ressourcer og vigtige oplysninger, så din organisation kan implementere og køre SAP's detailløsninger.

Salg og marketing: 5 måder at bruge netværk på

Det er ikke kun indkøbsteams, der har svært ved at udnytte virksomhedsnetværk, så de kan tage del i netværksøkonomien…

Next

Detailbranchens lurende talentkrise

Hvordan kan HR-ledere reagere på helt nye, voksende udfordringer med arbejdskraften inden for detail? Oxford Economics har spurgt hundreder af ledere og ansatte for at finde ud af det.

En ny måde at gøre forretning på med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomi har en kraftig indflydelse på SAP's kunder og kræver et nyt niveau af organisation for at udvikle din virksomhed, realisere det fulde forretningspotentiale og sikre kontinuiteten. SAP Digital Business Services forener forretning og IT, så du kan nytænke din virksomhed med vores digitale forretningsstruktur.

SAP Digital Business Services er baseret på over 40 års erfaring med verdens mest progressive organisationer og et robust partnerøkosystem og kan vise dig vejen til innovation og digital transformation, samtidig med at de beskytter dine afgørende forretningsprocesser.

Previous

Udvikl din virksomhed ved at gå nye veje med en betroet rådgiver, der kender dig godt

Realiser det fulde potentiale af din SAP-investering, og definer et klart digitalt roadmap til implementering

Garantér forretningskontinuiteten med aktiv vejledning, når du skifter til næste generations teknologi 

Next

Få SAP-uddannelse

Udvid dit kendskab til SAP's software, lær nye færdigheder, og hent mere ekspertise til virksomheden. Vores komplette udvalg af softwarekurser og certificeringer kan hjælpe dig med at maksimere udbyttet af dine SAP-løsninger.

Back to top