Skip to Content
Kontakt os

Fokuser på kunder med vores software til forsikringsbranchen

Gør tidens ultraforbundne kunder tilfredse i alle kanaler, herunder mobil – med SAP's software til forsikringsbranchen. Vores løsninger bruger den nyeste teknologi, så du kan strømline skadesbehandling, forenkle policeadministration og administrere risiko og overholdelse proaktivt. Fremskynd produktudvikling – og brug avanceret forsikrings-CRM til at øge salgs- og marketingsindsatsen.

Få mere at vide om vores forsikringssoftware
Previous

SAP Claims Management

Se, hvordan denne løsning gør det muligt at administrere dispachøropgaver og håndtere ændringer i ressourcepuljen for at reducere risikoen uden at miste kundetilfredshed.

Hvor kundefokuseret er du?

11 %* af finansielle institutioner har 360° overblik over deres kunder og kan levere en ensartet omnichannel-oplevelse for alle produkter. Hvordan klarer din organisation sig?

Next

Se, hvad vores kunder siger...

Previous

Forsikring i kundeintimitetens tidsalder

Se, hvordan forsikringsselskaber i hele verden benytter digitale teknologier, f.eks. Big Data-analyser og Tingenes internet – og nærmer sig en tilgang med fokus på forbrugeren. Se detaljerne i denne EIU-rapport (Economist Intelligence Unit).

Risiko/finansiering-samarbejde

Progressive forsikringsselskaber satser på større tværgående samarbejde med finansiering. Se, hvordan de håndterer overgangen, i denne IDC Financial Insights-rapport, baseret på en global undersøgelse af forsikrings- og finansledere.

Next

Få nye perspektiver fra forsikringsbranchens eksperter

Previous

Forsikrings fremtid: Slå konkurrenterne med teknologi

Forsikringsbranchen ændrer sig hurtigt. Det skiftende marked og de medfølgende udfordringer får mange selskaber til at søge desperat efter løsninger – er dit selskab et af dem?

Forsikringsbranchen, efternøler ift. fintech, antyder forandring

Det kommende år kommer nok ikke til at byde på store forandringer for forsikringsbranchen, selvom optimistiske eksperter forudser, at nogle selskaber vil eksperimenterer med fintech-innovation. Alligevel er brancheeksperterne hos Capgemini forsigtige.

Forsikringsselskaber: Konsolider risiko og finansiering, og opnå større avance

Forsikringsselskaber har mange udfordringer i dag, herunder øget prisfølsomhed hos kunderne og større pres fra konkurrenterne.

Next
Previous

Bliv klar til mobile forsikringstagere

Se, hvordan mobilteknologier skaber nye forbindelser mellem forsikringsselskaber og deres forsikringstagere. Denne infografik illustrerer, hvordan mobilapps og data giver forsikringsselskaberne mulighed for at tilbyde tilpassede on-demand-services, der kan reducere risici og tab.

Nytænkning af forsikring i den mobile verden

Ifølge to globale undersøgelser udført af Economist Intelligence Unit interagerer 64 % af forbrugerne kun med deres forsikringsselskab ca. hver 6. måned – eller sjældnere. Læs denne rapport, og se, hvordan mobilkanalen gøre det nemmere for forsikringsselskaber og forsikringstagere at holde kontakten.

Next

SAPPHIRE NOW + ASUG Annual Conference

Join us May 16–18 for networking, strategy, discussions, and education on the latest breakthrough solutions from SAP.

En ny måde at gøre forretning på med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomi har en kraftig indflydelse på SAP's kunder og kræver et nyt niveau af organisation for at udvikle din virksomhed, realisere det fulde forretningspotentiale og sikre kontinuiteten. SAP Digital Business Services forener forretning og IT, så du kan nytænke din virksomhed med vores digitale forretningsstruktur.

SAP Digital Business Services er baseret på over 40 års erfaring med verdens mest progressive organisationer og et robust partnerøkosystem og kan vise dig vejen til innovation og digital transformation, samtidig med at de beskytter dine afgørende forretningsprocesser.

Previous

Udvikl din virksomhed ved at gå nye veje med en betroet rådgiver, der kender dig godt

Realiser det fulde potentiale af din SAP-investering, og definer et klart digitalt roadmap til implementering

Garantér forretningskontinuiteten med aktiv vejledning, når du skifter til næste generations teknologi 

Next

Få SAP-uddannelse

Udvid dit kendskab til SAP's software, lær nye færdigheder, og hent mere ekspertise til virksomheden. Vores komplette udvalg af softwarekurser og certificeringer kan hjælpe dig med at maksimere udbyttet af dine SAP-løsninger.

Back to top