Skip to Content
Kontakt os

Finansielle serviceydelser: Øg dine marginer med SAP-banksoftware

Få den fleksibilitet, du har brug for til at holde trit med skiftende kundeforventninger, demografi og efterspørgsel – med SAP-software til bank- og finanssektoren. Boost avancen på tværs af alle kanaler, og overvind nemt udfordringer som højere kapitalkrav, strengere regulering, samt trenden mod digitale forretningsmodeller med en række af klassens bedste banksystemer og teknologier.

Sådan transformerer mobiltelefoni detailbankerne
Previous

Digital disruption i finanssektoren

I denne todelte videoserie fortæller Rob Hetherington, Global General Manager for Financial Services
Industries hos SAP, om teknologiens indvirkning på den finansielle sektor.

Hvor kundeorienteret er din bank?

Det er ikke let at sikre en ensartet kundeoplevelse. Men pengeinstitutter, der ikke kan koordinere og personalisere kundeinteraktioner på tværs af alle kanaler, risikerer at tabe terræn til andre banker. Vil du gerne benchmarke dig i forhold til øvrige banker?

Next

     

Bliv fremtidens bank – i dag

Med digitale teknologier der transformerer, hvordan detailydelser og kommercielle ydelser leveres til kunderne – og af hvem– vil fremtidens bank se meget anderledes ud end i dag. Så hvordan kan den
finansielle sektor blive klar til dette grundlæggende skift? Disse ressourcer kan hjælpe dig med at nytænke din virksomhed og dine forretningsmodeller, så du kan overleve og trives i det nye miljø.

SAP Financial Services Forum, 4.-5. juli, London

Slut dig til os i London den 4. og 5. juli, og find ud af, hvad der skal til for at være på det digitale vinderteam. Du får også aktuelle eksempler på, hvordan virksomheder i den finansielle servicebranche foretager deres digitale rejse med stor succes.
Previous

Den fremtidssikrede digitale bank

Hvordan reagerer banker på digital disruption i branchen? Hvilke forretningsmodeller anvender de? Og hvad er deres holdning til finansteknologi? Find ud af det i denne e-bog baseret på en IDC-undersøgelse af mere end 500 ledere fra 250 banker i hele verden.

Digital disruption i finanssektoren

I denne todelte videoserie fortæller Rob Hetherington, Global General Manager for Financial Services Industries hos SAP, om teknologiens indvirkning på den finansielle sektor.
Next
Previous

Fem fremgangsmåder til vellykket digitalisering

Ny teknologi ændrer den måde, kunder går i banken på, og udfordrer fundamentalt bankernes traditionelle rolle. Lær om de fem kendetegn for en digital bank – og se, hvordan du kan bruge dem til at udnytte mulighederne i den digitale tidsalder.

Fremtidens bank

Find ud af, hvordan nogle af vores globale kunder i banksektoren udvikler sig for at opfylde de digitale forbrugeres forventninger – lige fra at vedtage en tilgang til "digitalisering af alt" til at levere problemfri oplevelser på alle bankområder.
Next

Se, hvad vores kunder siger...

Previous

Gartner placerer SAP som førende igen

For niende år i træk har SAP fået en placering som førende i Magic Quadrant for Global Retail Core Banking af Gartner. SAP blev faktisk rangeret som markedsfører i alle kategorier.

Digital transformation i banksektoren

Falk Rieker, chef for Industry Business Unit Banking, fortæller om de udfordringer, banker står over for i dag i den digitale økonomi, og hvad de skal gøre for at forblive konkurrencedygtige.

Next

   

Previous

Nye tilgange til digital transformation i banksektoren

Se de vigtigste resultater af IDC's globale bankundersøgelse om vedtagelse af digitale transformationer og centrale strategier til at lykkes.

EIU: Hvordan påvirker digital teknologi IT-området?

Economist Intelligence Unit spurgte topledere fra den finansielle sektor om digital teknologi og dens indvirkning på deres branche. Deres svar, samt indsigt fra EIU, giver et indblik i, hvordan IT driver branchens digitale dagsorden.

Next

Få friske perspektiver fra eksperter i banksektoren

Previous

Vil blockchain-teknologi revolutionere banksektoren?

I løbet af de seneste ti år er alle brancher blevet revolutioneret af teknologi takket være tsunami-lignende kræfter i den digitale økonomi. Virkningerne af digitaliseringen har medført store ændringer i forretningsmodeller, prisfastsættelser og forbrugernes forbrug.

Løsning af udfordringerne med finansiel inklusion med Industry 4.0  

Finansiel inklusion er en højt prioriteret global udfordring. Nye initiativer, der fokuserer på bankaktiviteter for personer uden bankkonto – ved hjælp af mobilteknologi og betalingskort eller digitale tegnebøger (mWallet) – er et stort første skridt. Men det er på tide at gøre mere.

Digitalisering: Bliv ikke distraheret af den flotte facade

Hvis digitaliseringen implementeres tilfredsstillende, vil den fjerne behovet for menneskelig interaktion i forbindelse med banktransaktioner, blive baseret på realtidsoplysninger og bidrage til at reducere risici. Når dette sker, hvilke konsekvenser vil det så have for samspillet mellem kunder og virksomheden? 

Next

En ny måde at gøre forretning på med SAP Digital Business Services

Den digitale økonomi har en kraftig indflydelse på SAP's kunder og kræver et nyt niveau af organisation for at udvikle din virksomhed, realisere det fulde forretningspotentiale og sikre kontinuiteten. SAP Digital Business Services forener forretning og IT, så du kan nytænke din virksomhed med vores digitale forretningsstruktur.

SAP Digital Business Services er baseret på over 40 års erfaring med verdens mest progressive organisationer og et robust partnerøkosystem og kan vise dig vejen til innovation og digital transformation, samtidig med at de beskytter dine afgørende forretningsprocesser.

Previous

Udvikl din virksomhed ved at gå nye veje med en betroet rådgiver, der kender dig godt

Realiser det fulde potentiale af din SAP-investering, og definer et klart digitalt roadmap til implementering

Garantér forretningskontinuiteten med aktiv vejledning, når du skifter til næste generations teknologi 

Next

Få SAP-uddannelse

Udvid dit kendskab til SAP's software, lær nye færdigheder, og hent mere ekspertise til virksomheden. Vores komplette udvalg af softwarekurser og certificeringer kan hjælpe dig med at maksimere udbyttet af dine SAP-løsninger.

Back to top