Skip to Content
Kontakt os

SAP produkter

Avanceret virksomhedssoftware behøver ikke at være kompliceret. Hos SAP tror vi på at holde det simpelt - og smart. Det er en af grundene til, at vi er førende på markedet for virksomhedssoftware.

Lær mere om vores løsninger uanset forretningsområde, branche eller produktkategori.

Previous

Løsninger efter forretningsområde

Lær om løsninger, der er specifikke til din virksomhed - fra handel og finansiering til salg og service.

Løsninger efter branche

Find branchespecifik software, best practice og benchmarking, der er skræddersyet til dine unikke processer og behov.

Produktkategorier

Søg efter de rigtige produkter og den rigtige support til at løse dine virksomhedsbehov og maksimere investeringsafkastet.

Løsningseksempler

Find de nyeste teknologier; fra in-memory til mobil - der kan hjælpe din virksomhed til at innovere, vokse og køre bedre. 

Next

Løsninger efter forretningsområde

Søger du efter ny processer, der kan hjælpe afdelingen med at køre bedre? Lær mere om løsninger, der er specifikke til dit forretningsområde - fra kapitalforvaltning og finansiering til markedsføring og produktion - og find software, der opfylder virksomhedens unikke, daglige behov.

Produktkategorier

Har du et eksisterende SAP-produkt?  Find dit produkt - fra analyse til ERP-teknologiplatform - og få alle de oplysninger og værktøjer, du skal bruge for at køre og optimere din software fra SAP.

Platforms- og teknologiløsninger

Du afgør, hvordan din virksomhed fungerer, og hvor godt den præsterer med platformløsninger og teknologi fra SAP. Præciser nye muligheder ved at strømline sværhedsgrad til reaktion i realtid, informere om handlinger med rettidig adgang til info og frigive innovation til ændring af, hvordan din virksomhed skaber, præsterer og tilsluttes.

Løsningseksempler

Ønsker du at innovere uden afbrydelser? Drag fordel af virksomhedsprogrammer, der udnytter de nyeste teknologiske fremskridt - herunder mobil, in-memory, cloud og meget mere. Se vores løsningseksempler for at se, hvordan vi kan holde din virksomhed på forkant.

SAP-service og support

Sørg for, at dine SAP-løsninger opfylder virksomhedens behov enkelt og problemfrit - med hjælp fra SAP-service og support. Vores 30.000+ konsulenter har enestående produktkendskab, teknologisk ekspertise og erfaring i hele 25 forskellige brancher. Uanset om du ønsker at fremskynde implementering, flytte til cloud, tilpasse din løsning, optimere IT, eller gøre noget helt andet - er SAP-service og support her for at gøre det.

Back to top