Skip to Content
Kontakt os

SAP Digital Business Services

SAP Digital Business Services

Tilpas din virksomhed til digitaliseringsæraen, og få fremgang i branchen. Vores serviceplaner og -pakker kan hjælpe dig på hele din digitale transformationsrejse – fra udarbejdelse af en strategi til SAP-implementering, -optimering og -vedligeholdelse. Uanset dine IT-mål vil vi arbejde på at sikre, at dine SAP-investeringer leverer løbende, uovertruffen værdi. Udnyt holistiske service- og supportplaner, ekspertrådgivning, gennemprøvet bedste praksis, dyb branchemæssig og teknisk viden og meget mere.
 

Strømlin din virksomhed i en digital økonomi

Giv dine medarbejdere og dine kunder det, de har brug, når de har brug for det. Gennem vores verdensomspændende service og support vejleder vi virksomheder i alle faser af deres digitale transformation: en ny kommerciel model, der giver en forenklet serviceportefølje, fra én global organisation og under én kontrakt.

Gør digital transformation mulig

Den digitale økonomi har en betydelig indvirkning på vores kunder og det, de forventer af os – nemlig færre produkter og flere serviceydelser. Derfor er det vores mission at være "serviceringsførende" på dette nye marked – og hjælpe vores kunder med at nå deres mål på deres egne betingelser.
 

Overgang til SAP S/4HANA

Uanset om du starter på en frisk eller migrerer et eksisterende landskab, kan SAP og vores partnere hjælpe dig med en vellykket overgang til SAP S/4HANA. Vores Value Assurance-pakker understøtter hele processen, uanset dit udgangspunkt. Digitaliser hurtigt virksomhedens kerneprocesser, f.eks. indkøb, produktion, salg og anlægsstyring.

Find ud af, hvad vores kunder siger...

Back to top