Gå til indholdsfortegnelsen

Alle
produkter

Fremhævede produkter

Find de rigtige produkter til din virksomheds digitale transformation, og kør forretningskritiske processer hurtigt og sikkert med SAP cloud tjenester – nu og når dine forretningsbehov ændrer sig.

SAP S/4HANA

Optimer beslutningsprocessen, og øg produktiviteten med en digital kerne, der understøtter alle dine missionskritiske forretningsprocesser. SAP S/4HANA Enterprise Management forretningssystem er bygget på SAP HANA-platformen, designet med SAP Fiori-brugeroplevelsen og leveret i cloud og lokalt.

SAP HANA

Fremskynd forretningsprocesser, levér mere business intelligence, og simplificér dit IT-miljø med vores in-memory-dataplatform, der danner grundlag for alle dine databehov.

Concur Expense

Integrer rejseudgifter, ERP, regnskab og kortdata i et enkelt, cloud-baseret og mobilt system, der administrerer hele behandlingen af udgifter – fra udgiftsanmodninger til afstemning.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Administrer sourcing og leverandører på tværs af alle udgiftskategorier med en enkelt lukket source-to-contract-suite af løsninger. Et forretningssystem, der håndterer de avancerede krav i direkte materialesourcing.

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Få større respons, reducér IT-omkostningerne og arbejdsbyrden, og styrk beslutningstagningen ved at tilbyde nem selvbetjeningsadgang til oplysninger på en samlet platform for data og analyse.

SAP Commerce Cloud Tjenester

Tilbyd enestående, gnidningsfri kundeoplevelser ved at integrere alle digitale og fysiske kontaktpunkter – herunder online, mobil, callcenter og sociale medier – i en enkelt platform.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformer arbejdsoplevelsen med en cloud-baseret, flersproget forretningssystem, der fungerer som et "system of record"-registreringssystem for person- og HR-relaterede data, samt en platform til strømlining af HR-kerneprocesser.

Intelligent Teknologi og innovation

I den digitale tidsalder skal virksomhedsledere være på forkant med nye og kommende intelligent teknologi, hvis ikke de vil være bagud. Men hvor skal man begynde? Udforsk de nyeste digitale trends, og se de bedste muligheder for din virksomhed.

Big Data

Mængden og mangfoldigheden af Big Data stiger fortsat eksplosivt, og virksomhederne må følge med. Se mere om de seneste teknologiske trends inden for Big Data, bl.a. real-time analyser og AI – og find ud af, hvad de kan gøre for din forretning. 

Blockchain

Blockchain-teknologi har potentiale til for alvor at disrupte alle brancher. Denne Distributed Ledger-teknologi går meget længere end kryptovalutaer og omfatter alt fra ejendomsrettigheder og intellektuelle ejendomsrettigheder til stemmer. 

Cloud Computing

Fra SaaS og Paas til privat og hybrid – find ud af mere om cloud-teknologi og dens fordele. Du kan også undersøge de nyeste trends og populære emner inden for cloud, bl.a. sikkerhed og offentlige cloud-tjenester.

Digital virksomhed

Traditionelle forretningssystemer udsættes for en enorm disruption i den digitale økonomi. Opdag, hvad der skal til for at være en digital virksomhed – og find ud af mere om de innovative teknologier, der driver den digitale transformation.

Internet of Things

Internet of Things (Tingenes internet – IoT) forbinder maskiner med maskiner (M2M) og maskiner med mennesker i stort set alle brancher. Gå på opdagelse i denne verden af netværk – herunder IIoT og Internet of Everything (IoE).

Maskinindlæring

Kunstig intelligens (AI), maskinindlæring og deep learning driver en ny form for softwareinnovation. Se, hvordan teknologien kan udnytte et hav af Big Data til at skabe forretningsmuligheder.

Små og mellemstore virksomheder

Små og mellemstore virksomheder er i sagens natur fleksible – så de kan ofte udnytte ny intelligent teknologi før større virksomheder. Se, hvordan SMV'er omfavner digital disruption og nye IT-trends med SAP.

Tilbage til toppen