Gå til indholdsfortegnelsen

Alle produkter

 

Denne webside er blevet maskinoversat for at gøre det nemmere for dig. SAP yder ingen garanti for maskinoversættelsens korrekthed eller fuldstændighed. Den originale engelske webside kan findes ved at bruge verdenskortet i øverste højre hjørne af denne side.

Fremhævede produkter

Find de rette produkter for at muliggøre digital transformation i hele din virksomhed og kør forretningskritiske processer hurtigt og sikkert i skyen – i dag og i takt med at virksomhedens behov udvikler sig.

placeholder
SAP S/4HANA Cloud

Forbedr beslutningstagningen og øg produktiviteten med en digital kerne, der understøtter alle dine missionskritiske forretningsprocesser. SAP S/4HANA Cloud-løsningen, der er bygget på SAP HANA-platformen, er cloud-ERP, der er designet med brugeroplevelsen i SAP Fiori.

SAP HANA Cloud

SAP HANA Cloud er en enkelt database som et servicegrundlag (DBaaS) for moderne applikationer og analyser på tværs af alle virksomhedsdata. Få pålidelige, forretningsklare oplysninger fra en enkelt løsning, samtidig med at sikkerhed, beskyttelse af privatlivets fred og anonymisering muliggøres med dokumenteret pålidelighed i virksomheden.

Concur Expense

Integrer rejseudgifter, ERP, regnskab og kortdata i et enkelt, cloud-baseret og mobilsystem, der administrerer hele udgiftsprocessen – fra udgiftsanmodninger til afstemning.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Administrer sourcing og leverandører på tværs af alle udgiftskategorier med en enkelt lukket løkke, source-to-contract suite af løsninger, der håndterer de avancerede krav til direkte materialekøb. 

SAP Integrated Business Planning

Med SAP HANA som drivkraft kombinerer denne cloud-baserede løsning salgs- og produktionsplanlægning (S&OP), prognoser og efterspørgsel, svar og forsyning, behovsorienteret opfyldning og beholdningsplanlægning.

SAP Commerce Cloud

Lever exceptionelle, problemfri kundeoplevelser ved at integrere alle digitale og fysiske kundeberøringspunkter – herunder online, mobil, call center og sociale medier – på en samlet platform.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformer arbejdserfaringen med en cloud-baseret flersproget løsning, der fungerer som et ”registreringssystem” for person- og HR-relaterede data, samt en platform til strømlining af centrale HR-processer.

Teknologi og innovation

At skabe innovation i den virkelige verden med den rette balance mellem mennesker, teknologi og proces.

Intelligent, bæredygtig virksomhed

SAP danner grundlaget for, at virksomheder kan nedbryde afdelingssiloer og anvende dynamiske, tværfunktionelle forretningsprocesser for at give optimale oplevelser. 

RISE with SAP

En moderne løsning, der frigør innovation og samtidig leverer robuste, missionskritiske funktioner, der er nødvendige for at opnå nye strategiske prioriteter.

Bæredygtige forretningsløsninger

Bliv bedst drevet ved at køre SAP-løsninger for bæredygtighed for at hjælpe dig med at forstå og styre din påvirkning af mennesker og miljø.

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens med SAP er klar til brug og giver transformativ intelligens til alle dine forretningsprocesser.

Forretningsnetværk

Skab forretningskontinuitet og vækst ved at samarbejde med alle dine handelspartnere i realtid for at infuse hastighed, fleksibilitet og modstandsdygtighed i din forsyningskæde.

Små og mellemstore virksomheder

Tænk på SAP-løsninger for at holde din virksomhed i vækst, så du kan håndtere det marked, den model eller det opkøb, du foretager næste gang.

Tilbage til toppen