Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Alle
produkter

Viste produkter

Find de rigtige produkter til din virksomheds digitale transformation, og kør forretningskritiske processer hurtigt og sikkert i cloud – nu og når dine forretningsbehov ændrer sig.

SAP S/4HANA

Optimer beslutningsprocessen, og øg produktiviteten med en digital kerne, der understøtter alle dine missionskritiske forretningsprocesser. SAP S/4HANA Enterprise Management-løsningen er bygget på SAP HANA-platformen, designet med SAP Fiori-brugeroplevelsen og leveret i cloud og lokalt.

SAP Cloud Platform

Byg og implementer apps hurtigt med vores cloud-baserede PaaS (Platform-as-a-Service). Med SAP Cloud Platform kan du levere sikre forretnings-apps, der integrerer og optimerer dit IT-landskab, sikrer fleksibilitet og fremskynder digital transformation – med uger frem for år.

Previous Next

SAP HANA

Fremskynd forretningsprocesser, levér mere business intelligence, og simplificér dit IT-miljø med vores in-memory-dataplatform, der danner grundlag for alle dine databehov.

Concur Expense

Integrer rejseudgifter, ERP, regnskab og kortdata i et enkelt, cloud-baseret og mobilt system, der administrerer hele behandlingen af udgifter – fra udgiftsanmodninger til afstemning.

SAP Ariba Strategic Sourcing Suite

Administrer sourcing og leverandører på tværs af alle udgiftskategorier med en enkelt lukket source-to-contract-suite af løsninger, der håndterer de avancerede krav i direkte materialesourcing.

SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite

Få større respons, reducér IT-omkostningerne og arbejdsbyrden, og styrk beslutningstagningen ved at tilbyde nem selvbetjeningsadgang til oplysninger på en samlet platform for data og analyse.

SAP Commerce Cloud

Tilbyd enestående, gnidningsfri kundeoplevelser ved at integrere alle digitale og fysiske kontaktpunkter – herunder online, mobil, callcenter og sociale medier – i en enkelt platform.

SAP SuccessFactors Employee Central

Transformer arbejdsoplevelsen med en cloud-baseret, flersproget løsning, der fungerer som et "system of record"-registreringssystem for person- og HR-relaterede data, samt en platform til strømlining af HR-kerneprocesser.

Teknologi og innovation

I den digitale tidsalder skal virksomhedsledere være på forkant med nye og kommende teknologier, hvis ikke de vil være bagud. Men hvor skal man begynde? Udforsk de nyeste digitale trends, og se de bedste muligheder for din virksomhed.
Tilbage til toppen