Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.
Styrken ved partnerskab
Styrken ved partnerskab

Om du er en af vores kunder på udkig efter en samarbejdspartner, eller et firma, der vil udforske og deltage i vores partnerøkosystem, eller om du allerede er SAP-partner, der ønsker at logge ind på vores sikre websted – så er du på rette sted!

Forrige

Find partner

Uanset din virksomheds størrelse eller branche – kan vores partnere hjælpe dig med at købe, opbygge, implementere, servicere, supportere og køre den bedste SAP-løsning til dine behov. Find en pålidelig partner i dag.

Bliv partner

SAP's komplette portefølje af brancheførende løsninger og prisbelønnede partnerprogram kan hjælpe dig med at hverve flere kunder og øge din virksomheds omsætning. Kig på vores partnermuligheder i dag.

Allerede partner?

Hvis du allerede er SAP-partner, kan du logge ind på sappartneredge.com og få adgang til eksklusive salgs- og markedsføringsværktøjer, arrangementer, løsninger, support, demoer, uddannelse, fordele m.m.

Certificer min løsning

Forøg kundernes tillid til innovative applikationer, du har bygget til SAP-teknologi med certificering fra SAP integrations- og certificeringscenter – et officielt godkendelsesbevis fra SAP.

Næste
Tilbage til toppen