Gå til indholdsfortegnelsen
digital cirkel

SAP Insights

Ledernes pålidelige kilde til de seneste tendenser, bedste praksis, forskning og viden om de innovations- og teknologikræfter, der skaber virksomhedens fremtid.

 

Denne webside er blevet maskinoversat for at gøre det nemmere for dig. SAP yder ingen garanti for maskinoversættelsens korrekthed eller fuldstændighed. Den originale engelske webside kan findes ved at bruge verdenskortet i øverste højre hjørne af denne side.

Forskning

Datadrevne, originale indsigter om, hvordan teknologiinnovation påvirker forretningsmæssige, økonomiske og sociale problemstillinger for at informere og inspirere til den måde, du driver din organisation på.

placeholder
Bæredygtighed: en stærk forretningsproces

Undersøgelsesrespondenterne siger, at de integrerer bæredygtighed i deres forretningsprocesser på de dybeste niveauer, ikke fordi de skal, men fordi de får resultater.

placeholder
Den ændrede opgave med at lære og udvikle

Vi befinder os midt i en enkelt generationsændring i den måde, folk arbejder på. Læring og udvikling har mulighed for at gøre det til en forandring til det bedre.

placeholder
Passionaterne: værdier og følelser vil forme virksomhedens fremtid

Hvor meget skal du bekymre dig om et specielt kraevende mindretal af dit marked? Meget, hvis de er i den gruppe, vi har døbt Passionaterne.

Synspunkter

Dybdegående artikler om, hvordan tendenser, innovation, teknologi og lederskab påvirker erhvervslivet.

placeholder
Den cirkulære økonomi er mainstream

Den cirkulære økonomi er ikke længere blot en høj teori – den er blevet et sæt af praksisser, som virksomheder bruger i dag til at forbedre deres resultater.

placeholder
Hvorfor intelligent teknologisk integration er afgørende for M&En succes

Digitale aktiver og færdigheder er målene for dagens fusions- og overtagelsesmani. Her er fem strategier for at undgå it-faldgruber og levere den fulde vaerdi.

placeholder
Gamification hjælper vores medarbejdere med at lære cybersikkerhed

Hos SAP bygger vi immersive spilverdener som flugtrum og hjemsøgte huse for at gøre træningsstaven. Her er, hvad vi har lært.

Grundlæggende

Udforsk dagens teknologiske termer defineret i enkelt sprog sammen med praktiske tips og vejledning, der kan hjaelpe din virksomhed til at trives.

placeholder
Hvad er ERP?

Et moderne cloud-baseret ERP-system er et kritisk værktøj til enhver indsats for forretningstransformation. Få mere at vide om alt det grundlæggende i denne guide til Enterprise Resource Planning.

placeholder
Alt om forvaltning af menneskelig kapital (HCM)

Dagens HR-teams er kernen i nogle kraftfulde skift i den måde, dine teams arbejder på, og hvordan arbejdsgivere og medarbejdere engagerer sig i hinanden og udfører deres arbejde.

placeholder
Introduktion af lavkode/no-code

Brugervenlige redskaber giver magt til erhvervsbrugere, som nu kan udvikle applikationer uden at skrive kode. Sig hej til borgerudviklere.

Søg i alle artikler

placeholder

SAP Insights Newsletter

Få nøgleindblik ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Om SAP Insights

Som leder er du afhængig af unikke og velinformerede synspunkter for at øge din forståelse af komplekse emner og informere dig om dine beslutninger. Og du forventer, at det indhold er baseret på evidens og solid rapportering – ikke holdninger.

 

Det er, hvad SAP Insights drejer sig om.

 

Det er en startside til at dele med (og lære af) dig, ikke kun hvad der kommer næste gang i den digitale forretning, men også hvad du skal gøre ved det. Vi kombinerer datadreven forskning med viden fra dig og dine ligestillede samt eksperter og førende taenkere fra hele verden. Resultaterne af dette samarbejde er nye idéer og gennemprøvet praksis, der forbedrer organisationernes drift. Vi lover ingen salgsbaner. Ingen marketingfluff. Ingen "insider"-teknisk jargon. Bare overbevisende indblik i forretning og teknologi. 

 

Opfylder vi vores mission? Lad os vide det.

Tilbage til toppen