Gå til indholdsfortegnelsen
Maskinindlæringsteknologi sporer biler på motorvej

SAP Insights

Få viden om teknologi og de tendenser, der er med til at forme fremtiden for forretningssoftware.

Udvalgte artikler

Hvad er ERP?

Et moderne cloud-baseret ERP-system er et vigtigt værktøj til enhver virksomheds transformation. Se, hvordan et Enterprise Resource Planning-system fungerer, dets fordele, implementeringstyper og meget mere.

Mand i et data warehouse
Person, der fremstiller et produkt i fygende gnister

Hvad er datastyring?

Opdag, hvorfor en solid datastyringsstrategi og et moderne datastyringssystem er afgørende for enhver virksomhed – uanset størrelse eller branche.

Få mere at vide

Supply Chain Management i dag

Find ud af, hvordan Supply Chain Management (SCM) ændrer sig radikalt, hvorfor det er vigtigt og hvordan det digitaliserer og transformerer virksomheder.

Få mere at vide

Alt om data

Big Data

Få et overblik over typerne af data, de fem V'er i Big Data og hvordan Big Data-analyser transformerer virksomheder og gør dem mere konkurrencedygtige og robuste.

Data warehouse

Opdag den centrale rolle, et data warehouse spiller ved at forbinde og harmonisere data fra forskellige kilder. Få mere at vide om nøglebegreber, hvordan det fungerer og alle fordelene ved dataarkitektur.

Data lake

Find ud af, hvordan en data lake gemmer enorme mængder rådata i det oprindelige format og hvordan en data lake er forskellig fra et data warehouse.

Datastyring

Se, hvordan datastyringspolitikker og -processer er med til at sikre nøjagtige data og pålidelighed fra kilden under håndtering  fra datainput gennem adgang.

Datamodellering

Se, hvordan datamodellering tilbyder en standardmetode til definition og formatering af databaseindhold, der gør det muligt for forskellige applikationer at dele de samme data.

Datamining

Se, hvordan datamining bruger effektive statistiske, matematiske og analytiske værktøjer til at gennemgå store datasæt for at identificere mønstre og relationer.

Luftfoto af gader
  • Internet of Things
  • Kunstig intelligens
  • Maskinindlæring
  • Blockchain
  • Cloud computing
  • Internet of Things
  • Kunstig intelligens
  • Maskinindlæring
  • Blockchain
  • Cloud computing
Internet of Things

Internet of Things (IoT)

Lær det grundlæggende om IoT, f.eks. hvordan det fungerer, fordele og hvordan det adskiller sig fra IIoT – og opdag, hvordan Internet of Things har forandret den moderne industri.

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI)

Se, hvordan kunstig intelligens og AI-teknologier transformerer erhvervslivet og gør virksomheder mere modstands- og konkurrencedygtige.

Maskinindlæring

Maskinindlæring

Udforsk grundlaget for maskinindlæring – fra typerne af maskinindlæring og hvordan det fungerer til de udfordringer som virksomheder står over for, når de bruger maskinindlæring.

Blockchain

Blockchain-teknologi

Afmystificer blockchain – find ud af, hvad det er, og hvordan det virker. Undersøg de forskellige typer blockchain-teknologi, der bruges i erhvervslivet i dag, og hvordan den driver transformation på tværs af mange brancher og sektorer.

Cloud computing

Cloud computing

Få mere at vide om cloud-teknologi, herunder SaaS, PaaS og IaaS, udforsk implementeringsmodeller og bliv opdateret med de nyeste trends.

Få yderligere indsigt

SAP Insights nyhedsbrev

Abonnér i dag

Få central indsigt ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Tilbage til toppen