Gå til indholdsfortegnelsen
Maskinindlæringsteknologi sporer biler på motorvej

SAP Insights

Få viden om teknologi og de tendenser, der er med til at forme fremtiden for forretningssoftware.

Udvalgte artikler

placeholder
Hvad er ERP?

Et moderne cloud-baseret ERP-system er et vigtigt værktøj til enhver virksomheds transformation. Se, hvordan et Enterprise Resource Planning-system fungerer, dets fordele, implementeringstyper og meget mere.

Alt om data

placeholder
Big Data

Få et overblik over typerne af data, de fem V'er i Big Data og hvordan Big Data-analyser transformerer virksomheder og gør dem mere konkurrencedygtige og robuste.

placeholder
Data warehouse

Opdag den centrale rolle, et data warehouse spiller ved at forbinde og harmonisere data fra forskellige kilder. Få mere at vide om nøglebegreber, hvordan det fungerer og alle fordelene ved dataarkitektur.

placeholder
Data lake

Find ud af, hvordan en data lake gemmer enorme mængder rådata i det oprindelige format og hvordan en data lake er forskellig fra et data warehouse.

placeholder
Datastyring

Se, hvordan datastyringspolitikker og -processer er med til at sikre nøjagtige data og pålidelighed fra kilden under håndtering  fra datainput gennem adgang.

placeholder
Datamodellering

Se, hvordan datamodellering tilbyder en standardmetode til definition og formatering af databaseindhold, der gør det muligt for forskellige applikationer at dele de samme data.

placeholder
Datamining

Se, hvordan datamining bruger effektive statistiske, matematiske og analytiske værktøjer til at gennemgå store datasæt for at identificere mønstre og relationer.

Få yderligere indsigt

SAP Insights Newsletter

placeholder
Abonner i dag

Få nøgleindblik ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

Tilbage til toppen