Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Chat nu Chat offline
Få direkte hjælp og chat med en SAP-repræsentant.
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Detailhandel

Forbered dig på at vinde i en digital verden, hvor teknologien styrer detailhandlen

Previous Next

Detailbranchen er i forandring, og førende handlende oplever, at de skal agere i nuet for at udnytte mulighederne for rentabel vækst. Find ud af, hvordan du kan drive forretning i real-time ved at tage styringen på din digitale transformation og gentænke alt fra forretningsmodeller til kundeengagement.

Få alle fakta

80%
af de detailhandlende i Forbes Global 2000 er SAP-kunder.

Forbes

91%
år-for-år-stigning i fastholdelsesgraden blandt detailhandlende med en omnichannel-strategi til administration af kundeengagement.

Aberdeen Group

Find detailhandelssoftwaren til dine behov

Udnyt real-time indsigt i kundeadfærd og Point Of Sale, nå kunderne via alle kanaler, og få den synlighed, du skal bruge for at optimere alt lige fra merchandising til Supply Chain, med detailhandels- og omnichannel-software fra SAP.

Hvad siger de førende analytikere om SAP?

Omfavn fremtiden for detailhandel med innovation

Previous Next

Detailhandelsanalyser former branchen

Avancerede analyser er et vigtigt område for detailbranchen. De virksomheder, der tager analyseløsningerne til sig, ser nogle fordele, der alle fører til det samme resultat – øget indtjening.

Udnyt digitale innovationsvejskort og brugscases

Udforsk innovationsledede digitale vejkort og brugscases om kundeengagement, optimering af den digitale forsyningskæde og erfaringsbaseret detailhandel.

Få nye perspektiver fra detailhandelseksperter

Communities og events

Previous Next

Community for detailhandel

Besøg vores levende fællesskab til læring, deling og samarbejde om alt inden for detailhandel. Deltag i samtalen om, hvordan SAP skaber innovation på tværs af detailhandelsløsninger, adresserer forbrugertrends og opfylder de detailhandlendes krav.

SAP Future of Food Forum

Mød eksperter inden for dagligvarehandel, forbrugsvarer og fra SAP for at udforske fremtiden inden for fødevarer gennem nytænkning af den mobile kundeoplevelse, individuel tilpasning af fødevarer, bæredygtig fødekædestyring, omnichannel-handel og meget mere.

Styr din detailforretning i hele virksomheden

Vi har de rigtige løsninger til at drive din detailforretning bedre, hurtigere og enklere i hele virksomheden – lige fra HR til økonomi og analyser. Udforsk vores omfattende løsninger til alle forretningsprocesser på tværs af alle brancher for at finde de løsninger, du skal bruge til at binde din virksomhed sammen og sikre fortsat vækst.
Previous Next

Human Resources

Strømlin HR-processer, stimulér medarbejderne til at skabe bedre forretningsresultater og styrk medarbejdernes kompetencer.

Økonomi

Foren økonomiske processer med automatiske real-time analyser, og omsæt dem til fremsynet forretningsviden for hele organisationen.

Analyseværktøjer

Få fordel af omfattende dataanalyse, forudsigelser og behandling af komplicerede hændelser, og kombinér data fra en lang række kilder til én integreret platform.

Cloud- og dataplatforme

Udnyt virksomhedsapplikationer, der anvender de nyeste teknologiske fremskridt – fx SAP HANA-platformen, cloud, mobil med mere.

Internet of Things (IoT)

Implementér intelligente Edge IoT-applikationer af høj hastighed, som bruger forretnings- og teknologiservices.

Find løsninger til detailhandel, der opfylder dine behov

Tilbage til toppen