Gå til indholdsfortegnelsen
Kontakt os
Kontakt os
Send os en e-mail med kommentarer, spørgsmål eller feedback.

Community

Handlinger

Velkommen til SAP Community

Forrige
Spørgsmål og svar om Cloud
Spørgsmål og svar om ABAP
Spørgsmål og svar om HANA
Næste

Månedens medlem

Hver måned anerkendes et af medlemmerne af SAP Community for at dele sin viden, hjælpe andre og påtage sig ekstra opgaver for at støtte fællesskabet. Bliver du den næste?

SAP Community Wiki

SAP Community Wiki indeholder SAP-relateret materiale, der kan deles af flere forfattere. Klik på Åbn Community Wiki nedenfor for at se indholdet og samarbejde med andre forfattere. Læs brugervejledningen for at finde den bedste måde at samarbejde i Wiki-området på.
 
 

SAP Community på sociale medier

Forrige

Facebook

Næste

Om os

Forrige

Fællesskabsregler

Alle de vigtige regler for, hvad man må og ikke må i SAP Community. Hvis reglerne overholdes, kan alle få mest muligt ud af SAP Community.

Omdømmeprogram

SAP Community har lavet et spilbaseret omdømmeprogram, som gør det let at komme med nyttige bidrag, og som rummer ekspertviden.

Community-support

Oplysninger til dem, der har brug for hjælp til at navigere rundt i SAP Community – indeholder oplysninger om relevante supportkanaler.

Næste
Forrige

Registrering og opdatering af profil

En vejledning i, hvordan man registrerer sig, opretter en konto og vedligeholder sin profil på SAP Community, herunder tips til at forbedre sin profil.

SAP Mentor

Få mere at vide om SAP Mentor-programmet – et globalt rådgivningsprogram med de mest indflydelsesrige fællesskabsmedlemmer i SAP-økosystemet. Disse bloggere, vejledere og aktive fællesskabsmedlemmer er med til at gøre SAP relevant.

Kaffehjørnet

SAP Community's kaffehjørne er det officielle sted, hvor du kan dele og diskutere de emner, der optager dig. Kom og vær med!

Næste
Tilbage til toppen