Skip to Content

Nyt SAP Community

  • Log på ved at klikke på avataren (profilbilledet)
  • Registrer dig, og opret din profil (nye brugere)
  • Skriv et blogindlæg
  • Stil et spørgsmål
  • Find og følg tags
Kom godt i gang

Community-blogs

Se vores liste over blogs for at finde innovative tænkere, ekspertudtalelser og store idéer – og hop derefter direkte ind i samtalen.

Spørgsmål og svar

SAP Answers er en nyttig kilde til viden for alle, der mangler svar på et spørgsmål.

Om os

Previous

Fællesskabsregler

Alle de vigtige regler for, hvad man må og ikke må i SAP Community. Hvis reglerne overholdes, kan alle få mest muligt ud af SAP Community.

Omdømmeprogram

SAP Community har lavet et spilbaseret omdømmeprogram, som gør det let at komme med nyttige bidrag, og som rummer ekspertviden.

Community Støttet

Oplysninger til dem, der har brug for hjælp til at navigere rundt i SAP Community – indeholder oplysninger om relevante supportkanaler.

Next
Previous

Registrering og opdatering af profil

En vejledning i, hvordan man registrerer sig, opretter en konto og vedligeholder sin profil på SAP Community, herunder tips til at forbedre sin profil.

SAP Mentor

Få mere at vide om SAP Mentor-programmet – et globalt rådgivningsprogram med de mest indflydelsesrige fællesskabsmedlemmer i SAP-økosystemet. Disse bloggere, vejledere og aktive fællesskabsmedlemmer er med til at gøre SAP relevant.

Kaffehjørnet

SAP Community's kaffehjørne er det officielle sted, hvor du kan dele og diskutere de emner, der optager dig. Kom og vær med!

Next

SAP-brugergrupper: SAP4DK

Oplev SAP-brugergrupper – uafhængige interesseorganisationer bestående af SAP-kunder og -partnere. Se hvordan SAP-brugergrupper (SAP4DK) hjælper deres medlemmer med at opleve vigtige innovationer, løse problemer, udforske nye ideer, involvere kunderne i udviklingen af nye produkter og påvirke SAP's strategi.

Månedens medlem

Hver måned anerkendes et af medlemmerne af SAP Community for at dele sin viden, hjælpe andre og påtage sig ekstra opgaver for at støtte fællesskabet. Bliver du den næste?

Back to top