Gå til indholdsfortegnelsen
The Digital Edge

The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Fra Computerworld & SAP.

The Digital Edge podcast serie

Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld, og Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, SAP EMEA North, udforsker sammen med C-Level beslutningstagere, hvordan virksomheder konkret imødekommer de udfordringer og muligheder, som den digitale tidsalder bringer.

placeholder
Energinet, Direktør for Innovation og Digitalisering, Nicolaj Nørgaard Peulicke (Episode 36)

Først klimakrisen og nu energikrisen har sat fokus på nye områder som real time billing og stiller nye krav til Energinets digitale agenda og hastighed. Hør mere om hvordan hele energimarkedet er ved at ændre sig, og det kæmpe arbejde der ligger bag det at levere billig, sikker og stadig mere grøn energi til hele Danmark

placeholder
SATAIR, CIO, Torben Ruberg (Episode 35, del 2)

“Digitalisering er blevet demokratiseret, det er governance ikke”, advarer Torben Ruberg, CIO i SATAIR bl.a. baseret på sine over 20 års erfaring som CIO. I denne 2. del kommer vi bl.a. ind på at der er stor forskel på at skabe digital forretning, og så digitaliserer det eksisterende, og Torben fortæller også om hvor han finder sin inspiration som it-leder og deler gode råd.

placeholder
SATAIR, CIO, Torben Ruberg (Episode 34, del 1)

Baseret på sine over 20 års erfaring som CIO taler Torben Ruberg bl.a. om tillid som aktiv, IT-gæld der har tendens til at vokse og hvorfor CIOs ofte har så høje ambitioner, at man sjældent når det hele. 

placeholder
Københavns Lufthavne, CIO, Kenneth Lindegaard (Episode 33)

Hør bl.a. hvad skal der til for at drive både en sikre lufthavn med kritiske infrastruktursystemer og samtidig levere de løsninger der sikrer passagerer en god oplevelse gennem Københavns lufthavn.

placeholder
Novo Nordisk, CVP Digital Incubator & Innovation, Christian Holm Jönsson (Episode 32)

Hør bla. hvordan Novo Nordisk vil bruge digitalisering til produktionsoptimering og digitale værktøjer til at supplere deres eksisterende farmaprodukter, sådan at patienterne kan få det bedst mulige resultat med ofte meget komplekse sygdomme - herunder personaliseret og dermed bedre behandling.

placeholder
Lemvigh-Müller, CIO, Frederik Aakerlund (Episode 31)

En stor del af milliardomsætningen hos Danmarks største stål- og teknikgrossist Lemvigh-Müller kommer nu digitalt. Det er B2B e-commerce og skalering når det er bedst. Hør om hovedpunkterne i Lemvigh-Müllers skalering af e-commerce, sigtelinjerne – og hvad det betyder for kunderne, forretningen og it.

placeholder
Chr. Hansen, CIO, Jens Rasmussen (Episode 30)

For i en moderne virksomhed er IT selve enableren, den afdeling som gør at resten af organisationen kan rykke hurtigt – uanset om det drejer som gennemsigtighed i leverancekæden, frasalg, opkøb, nye forretningsområder eller den grønne omstilling. Derfor er kompleksitet – og kampen om at gøre IT enkelt og holde kernen ren - omdrejningspunktet for denne episode.

placeholder
Dagrofa, CDO, Clarissa Eva Leon (Episode 29)

Hvad er fordele og faldgruber når det kommer til at skabe den eftertragtede digitale success. Skabes de nye digitale produkter bedst, hurtigst og mest profitabelt trygt inde i maven af organisationen - eller i en trendy garage på sikker afstand af firmaets immunforsvar? Det immunforsvar som slår nye ideer ihjel.

placeholder
DSB, CIO, Michael Moesgaard (Episode 28)

DSB står midt i en kæmpe omstilling, der bl.a. tæller udskiftningen af legacy-systemer og cloud-transformation samt intelligente løsninger som ”Den digitale håndværker”.

placeholder
STARK Group, CIO, Pernille Geneser (Episode 27)

STARK arbejder med sporbarhed og data for at gøre det nemmere at arbejde med bæredygtighed og den helt afgørende timing af leverancer til byggebranchen. Det er konkrete behov hos kunder og medarbejdere der sætter den digitale retning.

placeholder
Grundfos, Group VP & Chef for FutureLab, Fredrik Östbye (Episode 26)

Hvordan arbejder Grundfos med at gøre nye innovationer levedygtige på egen hånd før at de bliver en del af den daglige drift?

placeholder
Novo Nordisk, CIO Anders Romare (Episode 25)

De digitale ambitioner hos Novo Nordisk er store - og indebærer et langt større fokus på data og den enkelte patient.

placeholder
Danish Crown, CIO Elo Høgh Bromer (Episode 24)

Danish Crown vil investere en milliard i robotter og ny teknologi.

placeholder
Tryg, CIO Anne Nørklit Lønborg (Episode 23)

Anne Nørklit Lønborg fra Tryg fortæller os om den transformation, forsikringsvirksomheden har været igennem siden 2016.

Den intelligente virksomhed

Oplev next-generation ERP, der anvender kunstig intelligens til at transformere dine forretningsprocesser – i skyen eller on-premise.

Tilbage til toppen