Gå til indholdsfortegnelsen

Events

Kom i kontakt med brancheeksperter og bliv opdateret på det sidste nye, når som helst og hvor som helst. Brug vores event finder til at se kommende og on-demand webinars, virtuelle begivenheder og konferencer.

Gør dig klar til fremtiden: SAP TechEd 2020

Design din egen gratis SAP TechEd oplevelse. Vælg keynotes, sessioner, virtuelle hands-on workshops samt strategi præsentationer fra SAP, udviklere og kunder. 8-10. december.

Event-highlights

The Digital Edge: Podcast fra Computerworld og SAP

Lyt vores podcast hvor vi udforsker hvordan danske og nordiske virksomheder organiserer, leder og styrer digitaliseringen, strategien og forretningen i den digitale tidsalder.

The Body Shop gennemgår en global digital genopfindelse

I dette webinar tager Adam Plummer, Digital Product Director for The Body Shop, os gennem virksomhedens rejse og banebrydende beslutning for at realisere og lancere en af ​​de første “Headless Commerce” -løsninger på markedet - en beslutning, der blev truffet for at støtte ledelsens krav om en omnichannel-strategi. 

Hvordan ser fremtiden for din branche ud?

Bliv sund og sikker i disse udfordrende tider - men også produktiv. Lyt til vores 60-minutters webinarer med fokus på forskellige brancher, og hør de nyeste trends og innovationer for din branche fra andre forretningsledere.

1, 2, 3 MUS

Kom med til dialogmøde med SAP SuccessFactors og itelligence om, hvordan man kan optimere værdien af MUS-samtaler både for ledere og medarbejdere med en kontinuerlig feedback platform og proces. 

SAP S/4HANA Digital Forum

Deltag i denne tre-delt virtuelle begivenhed for at undersøge, hvordan SAP S/4HANA kan give den hastighed, fleksibilitet og synlighed, der er nødvendig for at opbygge modstandsdygtighed i turbulente tider og komme stærkere ud.

SuccessConnect Virtual event

Deltag i denne virtuelle begivenhed på én dag - med indhold, som du kan tilpasse for at få mest muligt ud af din dag - og se, hvordan SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite hjælper forretningsledere og daglige medarbejdere med at opnå succes.

SAP Commerce Cloud hjælper Brakes med at forsyne nationen

Hør hvordan Brakes implementerede en direkte-til-forbruger (D2C) forretningsmodel på bare syv dage for at afhjælpe COVID-19 forsyningsmanglen.

Forøg succesraten for IT-projekter og investeringer ved at forstå medarbejdernes behov

Deltag i vores Qualtrics EmployeeXM for IT-webinar for at forstå, hvor du kan foretage strategiske investeringer i fremtidige IT-projekter for at optimere både produktivitet og medarbejderoplevelse.

Business Resiliance Breakfast Briefing Series

Det er blevet sagt, at en fejl gentaget mere end én gang er en beslutning. Derfor får erfaringerne fra global disruption i de seneste måneder nu organisationer til at styrke forretningens modstandsdygtighed inden for deres systemer.

Bliv hjemme og deltag i SAPPHIRE NOW

Få direkte adgang til vores virtuelle samling af eksperter og ledere med et løbende program af videointerviews, hovedtips, krisetips, succeshistorier og meget mere

Udforsk SAP-events

Gør dig klar til at komme i nærkontakt med brancheeksperter og finpudse dine kvalifikationer. Besøg vores side til at finde events for at se kommende webinarer og konferencer – og få oplysninger om dem, du gik glip af.

Tilbage til toppen