Gå til indholdsfortegnelsen

Events

Kom i kontakt med brancheeksperter og bliv opdateret på det sidste nye, når som helst og hvor som helst. Brug vores Event Finder til at se kommende og on-demand webinarer, virtuelle begivenheder og konferencer.

The Digital Edge: Podcast fra Computerworld og SAP

I The Digital Edge podcasten fokuserer vi på strategi, lederskab og digital transformation. Lyt med, når vi sammen med digitale beslutningstagere udforsker, hvordan danske og nordiske virksomheder imødekommer de udfordringer og muligheder, den digitale tidsalder bringer med sig.

Data Lab Dialogues

Data Lab Dialogues er en teknologipodcast produceret i samarbejde mellem SAP Data Lab Copenhagen, SAP Nordic, SAP-partnere og SAP-kunder. Her dækker vores værter og gæster forskellige emner med fokus på ny teknologi.

Seneste globale SAP events

Gik du glip af SAP TechEd oplevelsen?

Vælg mellem 500+ sessioner og design din egen gratis SAP TechEd oplevelse med keynotes, strategi-præsentationer, road maps m.m.

SAP Customer Experience LIVE 2020

Gik du glip af dette års virtuelle CX LIVE? Hvis 2020 har lært os noget, er det, at agilitet og fleksibilitet er vigtigere end nogensinde. Hvordan fortsætter du med at imødekomme dine kunders forventninger, mens forretningslandskabet ændrer sig så dramatisk? Hør bl.a. fra Christian Klein og gæstetalere Sarah Jones og Ashton Kutcher. 

SuccessConnect 2020

I 2020 blev det årlige SuccessConnect afholdt som en virtuel begivenhed på én dag. Du kan nu gense alt det spændende indhold fra dagen, som du kan tilpasse lige efter eget behov. Opdag hvordan SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite hjælper forretningsledere og daglige medarbejdere med at opnå succes.

Kommende og seneste webinarer

Digital Vækst 2021

Deltag på konferencen Digital Vækst 2021 og bliv inspireret af Bo Hougaard Kramer, Head of Digital Experience Program hos Danfoss, som vil dele Danfoss' digitale rejse inden for eCommerce. 

Gentænk medarbejdernes læringsoplevelse og accelerer din organisations forretningsfleksibilitet

Tager din forretningsstrategi højde for medarbejderudvikling? Hør hvordan Höegh Autoliners integrerede en læringsplatform i vores webinar den 11. februar kl. 13-14.

Skab værdi for dine kunder med data - hør fra Pandora!

Hvordan kan du bruge 1., 2. og 3. parts data til at skabe værdi internt for din virksomhed og eksternt for dine kunder? Hør, hvordan Pandora har startet sin transformation d. 11/2 kl. 10-11. Tilmeld dig gratis med koden SAP2021FREE

“The Future of Accounting” fra BlackLine, SAP og Deloitte

Den 10. februar 2021 fra kl. 15.30 til 17 vil SAP, Deloitte og BlackLine sammen dykke ned i emnet ”The Future of Accounting”. Hør bl.a. visionerne for regnskab i det næste årti og bliv klogere på førende praksis og teknologier.

SAP Finance & Risk Virtual Summit 2021

Find ud af, hvordan SAP hjælper finansielle virksomheder med at fremskynde deres transformation og blive mere relevante for deres kunder. Lyt til aktuelle sessions hver tirsdag fra d. 9. februar til og med d. 30 marts.

Webinar-serie: Intelligent Finans

Fem interessante webinarer om, hvordan man skaber og leverer ekstraordinær værdi, forenkler vigtige beslutningsprocesser og automatiserer tidskrævende økonomiprocesser med SAP S/4HANA. Hver torsdag fra d. 11 februar til og med d. 11 . marts.

Webinar-serie: GRC og cybersikkerhed

Fem fokuserede webinarer, der viser, hvordan man mindsker risici og får indsigt i både eksisterende og fremtidige trusler. Hver torsdag fra. d. 11. marts til og med d. 25. marts samt d. 22. og 29. april. 

Webinar-serie: Hvordan den digitale forsyningskæde driver den intelligente virksomhed

I denne webinar-serie kan du blive klogere på, hvordan din virksomhed kan overleve og trives i ethvert miljø ved at forudse og forberede sig på ændringer i forsyningskæden, herunder efterspørgsel, materialetilgængelighed, produktionskapacitet og menneskelige ressourcer for fortsat at opfylde og overgå kundernes behov og forventninger.

Hvordan ser fremtiden for din branche ud?

I denne industri-specifikke webinar-serie tager vi et kig på de nyeste trends og teknologiske innovationer inden for 10 forskellige brancher - hvordan ser din ud?

The Body Shop gennemgår en global digital genopfindelse

I dette webinar tager Adam Plummer, Digital Product Director for The Body Shop, os gennem virksomhedens rejse og banebrydende beslutning for at realisere og lancere en af ​​de første “Headless Commerce” -løsninger på markedet - en beslutning, der blev truffet for at støtte ledelsens krav om en ny omnichannel strategi. 

SAP Midmarket Summit: Få en unik digital 3D oplevelse

SAP Midmarket Summit er specielt designet til små og mellemstore virksomheder. Bliv inspireret af den nyeste brancheindsigt, best practices og kunders succeshistorier, når det passer dig! 

SAP Commerce Cloud hjælper Brakes med at forsyne nationen under Covid-19

Hør hvordan Brakes, den førende fødevaregrossist i UK, implementerede en direkte-til-forbruger (D2C) forretningsmodel på bare syv dage for at afhjælpe COVID-19 forsyningsmanglen - og derved bevægede sig fra B2B markedet til også at sælge B2C. 

Øg succesraten for IT-projekter og investeringer ved at forstå medarbejdernes behov

Gense vores Qualtrics EmployeeXM for IT-webinar og bliv klogere på, hvor du kan foretage strategiske investeringer i fremtidige IT-projekter for at optimere både produktivitet og medarbejderoplevelse.

Udforsk SAP-events

Gør dig klar til at komme i nærkontakt med brancheeksperter og finpudse dine kvalifikationer. Besøg vores side til at finde events for at se kommende webinarer og konferencer – og få oplysninger om dem, du gik glip af.

Tilbage til toppen