Gå til indholdsfortegnelsen
Mand kigger ned på telefonen mens han går

Events

Se kommende webinarer, seminarer, konferencer og øvrige begivenheder her.

SAP TechEd 2022

placeholder
Vær med til SAP TechEd

Denne unikke virtuelle oplevelse er tilgængelig for alle. Tilmelding er gratis.
  • SAP strategi og udvikler keynotes, live-streamet med Q&A
  • Breakouts og foredrag fra SAP-eksperter, kunder og partnere
  • Live workshops, der leverer læring til din lokation
  • Kundehistorier for udviklere og it-professionelle
  • Alt indhold tilgængeligt som afspilninger efter begivenheden

Også tilgængelig: SAP TechEd Hands-on Lab, en mulighed for læring og netværk i Las Vegas, Nevada, USA. 15.-16. november: tilgængelig som et ekstra tilbud (tilmeldingsgebyr gælder)

Fremhævede events

placeholder
SAP Sustainability Day Copenhagen

Udvid din horisont, når danske ledere indtager scenen og deler deres visioner, ideer og løsninger på de bæredygtigheds udfordringer, deres virksomheder og brancher står over for. Eventet foregår hos Villa Copenhagen den 10 november, og er forbeholdt ledere og beslutningstagere.

placeholder
SAP TechEd Copenhagen

Se udvalgte sessioner af det globale SAP TechEd på loungeskærmen i SAP Experience Center Copenhagen, og få mulighed for at diskutere de seneste SAP-teknologi nyheder med kolleger fra SAP-fællesskabet.

placeholder
SAP Morning Briefing

Start dagen med os i vores Experience Center i København, hvor vi hver måned inviterer ind til en inspirerende morgensession med varierende tema fra gang til gang. Klik ind for at se de kommende sessioner.

Podcasts

placeholder
Data Lab Dialogues

Data Lab Dialogues er en teknologipodcast produceret i samarbejde mellem SAP Data Lab Copenhagen, SAP Nordic, SAP-partnere og SAP-kunder. Her dækker vores værter og gæster forskellige emner med fokus på ny teknologi.

placeholder
The Digital Edge: Podcast fra ComputerWorld og SAP

I The Digital Edge podcasten fokuserer vi på strategi, lederskab og digital transformation. Lyt med, når vi sammen med digitale beslutningstagere udforsker, hvordan danske og nordiske virksomheder imødekommer de udfordringer og muligheder, den digitale tidsalder bringer med sig.

Globale SAP events

placeholder
SAP Sapphire 2022

Hør direkte fra kunder og SAP-eksperter om, hvordan du kan transformere din virksomhed. Det er gratis for dig og dine teams.

placeholder
SuccessConnect

Se sessioner fra SuccessConnect 2022 on-demand, som sætter et særligt fokus, hvordan du skaber engagerede, kompetente og loyale medarbejdere, som er fundamentet for din virksomheds succes.

placeholder
SAP Customer Experience events LIVE

Hvordan fortsætter du med at imødekomme dine kunders forventninger, mens forretningslandskabet ændrer sig så dramatisk? 

Seneste webinarer

placeholder
Morgenkaffe & Inspiration med Accenture

Torsdag den 18. august mødes to erhvervsledere: Carsten Sachmann, Country Managing Director i Accenture og Jørn Jacobsen, Administrerende direktør i SAP Danmark, til en kop friskbrygget morgenkaffe. Sammen vil de dele deres erfaringer omkring, hvordan danske virksomheder i dag tilpasser sig de tendenser de står overfor.

placeholder
RISE with SAP - webinar serie

Udforsk RISE with SAP gennem en række virtuelle sessioner, som har forskellige fokusområder. Tilgængeligt on-demand.

placeholder
Nordic BTP Expert Webinar Series

I denne webinarserie dykker vi ned SAP Business Technology Platforms potentiale med fokus på datamigrering til skyen og finansiel planlægning forbundet med forsyningskædeprocesser.

placeholder
Morgenkaffe & Inspiration med DSV

Se med on-demand når Jens Lund, Group COO i DSV og Jørn Jacobsen, Administrerende Direktør i SAP Danmark sammen drøfter vigtigheden af at fortsætte digitaliseringen med standardisering, forandringsledelse og den grønne agenda i centrum.

placeholder
Greener Supply Chain - Through Logistics Visibility

Få inspiration til, hvordan forsyningskæden kan gøres grønnere ved at reducere miljøbelastningen gennem synlighed i logistikdriften og netværket af operatører. SAP forklarer bl.a. om SAP Logistics Business Network, der konsoliderer eksterne transportørsamarbejder på tværs af regioner og transportformer.

placeholder
Morgenkaffe & Inspiration med Deloitte

Hvilke digitaliseringsmuligheder og udfordringer står danske virksomheder overfor i dag? Lyt med, når Anders Dons, CEO & Partner i Deloitte og Jørn Jacobsen, Administrerende direktør i SAP Danmark, deler deres tanker og erfaringer over en kop kaffe den 6. januar 2022.

placeholder
Learning & Development Summit 2022

Bliv opdateret på de seneste SAP SuccessFactors teknologier, og lær hvordan disse værktøjer hjælper virksomheder med at engagere og opkvalificere deres medarbejdere. Hør fra nogle af vores kunder og forstå, hvordan SAP SuccessFactors hjælper med at transformere Learning & Development i deres organisation.

placeholder
Morning Coffee & Inspiration with Satair

Hør om Satairs digitale transformation af luftfartsindustriens forsyningskæde, og hvordan de formår at skabe den bedste arkitektur baseret på SAP Commerce Cloud med Mirakl Marketplace platformen. Kundehistorien vil blive efterfulgt af en kort paneldebat med Satair og vores to partnere Mirakl og Merkle.

placeholder
Morgenkaffe & Inspiration med Salling Group

Lyt til Alan Jensen, CIO & Senior Vice President i Salling Group og Jørn Jacobsen, Administrerende Direktør i SAP Danmark drøfte vigtigheden af en datadrevet forretningsstrategi med kundeoplevelsen, datahåndtering, logistik og leverancen af varer i centrum.

placeholder
Morning Coffee & Inspiration with JOY

Den svenske modekæde, JOY, er den første kunde globalt, der bruger både SAP Upscale Commerce og Emarsys for Customer Engagement på alle kanaler. De deler deres tanker og indsigt i, hvordan man skaber en bedre kundeoplevelse ved hjælp af AI.

placeholder
Webinar-serie: Hvordan den digitale forsyningskæde driver den intelligente virksomhed

I denne webinar-serie kan du blive klogere på, hvordan din virksomhed kan overleve og trives i ethvert miljø ved at forudse og forberede sig på ændringer i forsyningskæden for fortsat at opfylde og overgå kundernes behov og forventninger.

placeholder
The Body Shop gennemgår en global digital genopfindelse

Hør Adam Plummer, Digital Product Director The Body Shop, fortælle om virksomhedens rejse og beslutning om at realisere og lancere en af ​​de første “Headless Commerce”-løsninger på markedet.

Udforsk SAP-events

placeholder

Gør dig klar til at komme i nærkontakt med brancheeksperter og finpudse dine kvalifikationer. Besøg vores side til at finde events for at se kommende webinarer og konferencer – og se vores eventskalender for at få oplysninger om dem, du gik glip af.

Tilbage til toppen