Gå til indholdsfortegnelsen
Publikum klapper og smiler

Events

Se kommende webinarer, seminarer, konferencer og øvrige begivenheder her.

Fokus på begivenheder

SAP Sapphire 2022

Hør direkte fra kunder og SAP-eksperter om, hvordan du kan transformere din virksomhed. Det er gratis for dig og dine teams.

RISE with SAP - virtual series

Udforsk RISE with SAP gennem en række virtuelle sessioner, som har forskellige fokusområder. Se med live eller on-demand.

Data Lab Dialogues

Data Lab Dialogues er en teknologipodcast produceret i samarbejde mellem SAP Data Lab Copenhagen, SAP Nordic, SAP-partnere og SAP-kunder. Her dækker vores værter og gæster forskellige emner med fokus på ny teknologi.

The Digital Edge: Podcast fra Computerworld og SAP

I The Digital Edge podcasten fokuserer vi på strategi, lederskab og digital transformation. Lyt med, når vi sammen med digitale beslutningstagere udforsker, hvordan danske og nordiske virksomheder imødekommer de udfordringer og muligheder, den digitale tidsalder bringer med sig.

SAP Sapphire Nyhedsguide

Lær mere om vores cloud- og produktinnovationer til intelligente virksomheder.

Globale SAP events

SuccessConnect

Deltag virtuelt eller fysisk i det næste SuccessConnect event i Las Vegas den 13.-14. September, som sætter et særligt fokus, hvordan du skaber engagerede, kompetente og loyale medarbejdere, som er fundamentet for din virksomheds succes.

Gik du glip af SAP TechEd oplevelsen?

Se vores eventskalender og vælg mellem 500+ sessioner og design din egen gratis SAP TechEd oplevelse med keynotes, strategi-præsentationer, road maps m.m.

SAP Customer Experience events LIVE

Hvordan fortsætter du med at imødekomme dine kunders forventninger, mens forretningslandskabet ændrer sig så dramatisk? 

Seneste webinarer

Nordic BTP Expert Webinar Series

I denne webinarserie dykker vi ned SAP Business Technology Platforms potentiale med fokus på datamigrering til skyen og finansiel planlægning forbundet med forsyningskædeprocesser.

Morgenkaffe & Inspiration med DSV

Se med on-demand når Jens Lund, Group COO i DSV og Jørn Jacobsen, Administrerende Direktør i SAP Danmark sammen drøfter vigtigheden af at fortsætte digitaliseringen med standardisering, forandringsledelse og den grønne agenda i centrum.

Greener Supply Chain - Through Logistics Visibility

Få inspiration til, hvordan forsyningskæden kan gøres grønnere ved at reducere miljøbelastningen gennem synlighed i logistikdriften og netværket af operatører. SAP forklarer bl.a. om SAP Logistics Business Network, der konsoliderer eksterne transportørsamarbejder på tværs af regioner og transportformer.

Morgenkaffe & Inspiration med Deloitte

Hvilke digitaliseringsmuligheder og udfordringer står danske virksomheder overfor i dag? Lyt med, når Anders Dons, CEO & Partner i Deloitte og Jørn Jacobsen, Administrerende direktør i SAP Danmark, deler deres tanker og erfaringer over en kop kaffe den 6. januar 2022.

Learning & Development Summit 2022

Bliv opdateret på de seneste SAP SuccessFactors teknologier, og lær hvordan disse værktøjer hjælper virksomheder med at engagere og opkvalificere deres medarbejdere. Hør fra nogle af vores kunder og forstå, hvordan SAP SuccessFactors hjælper med at transformere Learning & Development i deres organisation.

Morning Coffee & Inspiration with Satair

Hør om Satairs digitale transformation af luftfartsindustriens forsyningskæde, og hvordan de formår at skabe den bedste arkitektur baseret på SAP Commerce Cloud med Mirakl Marketplace platformen. Kundehistorien vil blive efterfulgt af en kort paneldebat med Satair og vores to partnere Mirakl og Merkle.

Morgenkaffe & Inspiration med Salling Group

Lyt til Alan Jensen, CIO & Senior Vice President i Salling Group og Jørn Jacobsen, Administrerende Direktør i SAP Danmark drøfte vigtigheden af en datadrevet forretningsstrategi med kundeoplevelsen, datahåndtering, logistik og leverancen af varer i centrum.

Morning Coffee & Inspiration with JOY

Den svenske modekæde, JOY, er den første kunde globalt, der bruger både SAP Upscale Commerce og Emarsys for Customer Engagement på alle kanaler. De deler deres tanker og indsigt i, hvordan man skaber en bedre kundeoplevelse ved hjælp af AI.

Morgenkaffe & Inspiration med Coop

I denne session drøftede Kræn Østergaard Nielsen, CEO i Group Coop & Jørn Jacobsen, Administrerende Direktør i SAP Danmark, overgangen fra fysisk til digital indkøbsoplevelse. I dette webinar delte Coop bl.a. ud af deres erfaringer og indsigt i, hvordan de har formået at levet op til de nye efterspørgsler i det digitale markedet.

Gentænk medarbejdernes læringsoplevelse og accelerer din organisations forretningsfleksibilitet

Tager din forretningsstrategi højde for medarbejderudvikling? Hør hvordan Höegh Autoliners integrerede en læringsplatform.

Webinar-serie: Hvordan den digitale forsyningskæde driver den intelligente virksomhed

I denne webinar-serie kan du blive klogere på, hvordan din virksomhed kan overleve og trives i ethvert miljø ved at forudse og forberede sig på ændringer i forsyningskæden for fortsat at opfylde og overgå kundernes behov og forventninger.

The Body Shop gennemgår en global digital genopfindelse

Hør Adam Plummer, Digital Product Director The Body Shop, fortælle om virksomhedens rejse og beslutning om at realisere og lancere en af ​​de første “Headless Commerce”-løsninger på markedet.

Udforsk SAP-events

Gør dig klar til at komme i nærkontakt med brancheeksperter og finpudse dine kvalifikationer. Besøg vores side til at finde events for at se kommende webinarer og konferencer – og se vores eventskalender for at få oplysninger om dem, du gik glip af.

Tilbage til toppen