Skip to Content

Poslovna rješenja za mala i srednja poduzeća

Rastite u svim smjerovima – pomoću SAP rješenja za mala i srednja poduzeća.

Upravljajte svim aspektima svojeg malog poduzeća ili poduzeća srednje tržišne pozicije pomoću SAP SME rješenja – lokalno ili u oblaku. Naš nadogradivo rješenje za poslovno upravljanje podržava ERP, ljudske resurse, e-trgovinu, analitiku, izvješćivanje i još mnogo toga. Kako se više od 250 000 korisnika u malim i srednjim poduzećima već uvjerilo, nikad nećete postati preveliki za SAP – bez obzira na to kamo vas vaš posao odvede.

Istražite SAP proizvode i stručnost za potrebe svojeg poduzeća

Upravljajte svojim poslovanjem i financijama

Iskoristite prednosti vrhunskog ERP sustava i rješenja za obradu troškova namijenjenog malim, srednjim i srednjim poduzećima više tržišne pozicije. Pojednostavite financije, izvješćivanje o troškovima, ljudske resurse, nabavu i još mnogo toga. 

Upravljajte svojim korisničkim iskustvom

Osigurajte dosljedno i pozitivno korisničko iskustvo u svakom kanalu komunikacije. Poboljšajte interakcije među prodajom, marketingom i službom za korisnike – i povežite procese u trgovini i e-trgovini. 

Upravljajte i osnažite zaposlenike

Podržite svoje rastuće poslovanje pomoću softvera za ljudske resurse koji pomaže u pronalaženju i razvoju talentiranih pojedinaca, automatizaciji procesa u vezi s radnom snagom, stvaranju strategija za zaposlenike, upravljanju putovanjima zaposlenika i još mnogo toga. 

Upravljajte uvidom u svoje poslovanje

Dođite do potrebnih spoznaja u cilju donošenja ispravnih odluka i učinkovitijeg vođenja svojeg malog ili srednjeg poduzeća – uz SAP analitiku, business intelligence (BI) i alate za izvještavanje. 

Pogledajte što kažu naši korisnici

Pronađite SAP partnera

SAP partneri igraju ključnu ulogu u pomaganju organizacijama svih veličina – u svim granama industrije – u transformiranju i vođenju njihovih poslovanja. Oni vam mogu pomoći pri kupnji, stvaranju, implementaciji, održavanju i podršci za SAP rješenje koje je najprikladnije za vaše jedinstvene potrebe. Već danas pronađite stručnjaka od povjerenja s kojim ćete surađivati.

Istražite aktualne teme u vezi s malim i srednjim poduzećima

Previous

Blogovi o idejnom predvodništvu u malim i srednjim poduzećima

Audio-video snimke malih i srednjih poduzeća

Next
Back to top

Call me now