Skip to Content

Vrhunsko SAP-ovo obrazovanje, osposobljavanje i certifikacija

Osnažite svoje krajnje korisnike SAP-a, od razvojnih inženjera do trgovaca – uz pomoć našeg paketa tečajeva obuke i certifikacijskih programa za SAP-ova rješenja. Izradite sveobuhvatni plan obuke, odaberite između tečajeva uživo, na mobilnim uređajima ili internetu – i unaprijedite u konačnici tehnološku stručnost u cijeloj svojoj organizaciji. Naša obuka o rješenjima obuhvaća sustave SAP S/4HANA, SAP HANA, SAP SuccessFactors, SAP BusinessObjects i još mnogo toga. 

Polučite uspjeh uz rješenje SAP Education

Nitko ne poznaje SAP kao SAP. I nitko drugi nema sustave ni iskustvo u poduci za jednako učinkovito poučavanje. Bez obzira gdje se na svijetu nalazite rješenje SAP Education nudi najažurniju i najtočniju dostupnu obuku za SAP.
 

Tečajevi na internetu za openSAP

Saznajte o SAP-ovim inovacijama u željenom trenutku, na željenom mjestu i na željeni način – besplatno – uz pomoć aplikacije openSAP. Ova inovativna platforma za skupne tečajeve na internetu za poduzeća, otvorenog pristupa, nudi fleksibilno, zabavno i zanimljivo iskustvo učenja primjenom igrifikacije za početak učenja u SAP-u.
Previous

Novo u ovom mjesecu

25
25. siječnja - 2. ožujka 2017.
25
25. siječnja - 2. ožujka 2017.

Nadolazeći tečajevi

1
1. veljače - 23. ožujka 2017.
7
7. veljače - 29. ožujka 2017.
14
14. veljače - 15. ožujka 2017.
22
22. veljače -23. ožujka 2017.
Next

SAP Learning Hub

Omogućen Vam je trenutni pristup nizu različitih sadržaja SAP learning te učionicama u oblaku na internetu – uz pomoć programa SAP Learning Hub. Dodajte okruženje SAP Live Access kako biste obavili nastavne zadatke, pripremili se za angažmane klijenata ili samo eksperimentirali sa SAP-ovim sustavima obuke koji idu uživo i u potpunosti su konfigurirani.

Partnerstva među sveučilištima

Program SAP University Alliances upoznaje studente s najnovijim SAP-ovim poslovnim tehnologijama – i pomaže im steći prednost pred drugim posloprimcima 21. stoljeća. U programu sudjeluje više od 3.100 sveučilišta u 106 zemalja. 

Mreža SAP Education Network za digitalnu transformaciju

Mreža SAP Education Network za digitalnu transformaciju pomoći će vam u stjecanju vještina kako biste osmislili viziju za svoje digitalno poduzeće, donijeli inovacijsku strategiju u ured direktora te uspješno proveli svoju digitalnu transformaciju.

Izgradnja vrijednosti učenjem

Osigurajte uspjeh svojih inicijativa za tehnološku obuku – uz pomoć rješenja za učenje i savjetodavnih usluga u okviru rješenja SAP Education.

SAP Learning Hub

Učite u svako doba u Oblaku! Interaktivne učionice SAP Learning Hub te velike mogućnosti odabira sadržaja za učenje idealan su način za stjecanje znanja o SAP-ovim rješenjima. 

SAP Enable Now

Jednostavno stvorite i pokrenite pomoć za korisnike ovisnu o kontekstu, dokumentaciju za transakcije, simulacije programa osposobljavanja, predloške ispita i materijale za e-učenje.

SAP User Experience Management poduzeća KNOA

SAP-ovo rješenje za upravljanje iskustvima korisnika pruža upotrebljive informacije o načinu poboljšanja učinkovitosti vašeg rješenja i ljudi koji se njime koriste.

SAP Assessment Management poduzeća Questionmark

Izradite i provedite ankete, kvizove, testove i ozbiljne ispite – i jednostavno izradite izvješća o rezultatima – uz pomoć našeg alata za izradu testova i procjenu talentiranih pojedinaca.

SAP SuccessFactors Learning

Omogućite, upravljajte i ocijenite korporativno učenje iz Oblaka. Uz pomoć Learning Management System, našeg sustava sljedeće generacije, ono postaje jednostavno, intuitivno i mobilno. 

SAP Enterprise Learning

Potaknite produktivnost uz pomoć rješenja SAP Enterprise Learning Management. Pružite u svakom okruženju obuku koja je usklađena s korporativnom strategijom.

SAP Knowledge Acceleration

Pomozite svojim zaposlenicima da nauče o SAP-u brže – uz pomoć SAP Knowledge Acceleration, naše prilagodljive softverske aplikacije za obuku, namijenjene poduzećima.

SAP Productivity Pak poduzeća ANCILE

SAP-ova rješenja namijenjena poboljšanju produktivnosti korisnika omogućuju razvoj visokokvalitetnih programa obuke za krajnje korisnike u cilju povećanja razine stručnosti korisnika – te vrijednosti vaših poslovnih rješenja. 

Usluge savjetovanja o obrazovanju

Brže ostvarite svoje ciljeve u pogledu obuke o rješenjima – uz pomoć SAP-ovih usluga savjetovanja o obrazovanju. Naši stručnjaci procijenit će vaše obrazovne potrebe, izraditi strateški plan obuke, pružiti izravnu pomoć i još mnogo toga. 

Steknite prednost pred konkurentima sa


SAP-ovom certifikacijom

Zašto SAP-ova certifikacija?

Budući da su naše certifikacije obuke priznate u cijelom svijetu – i pokazuju da ste usavršili svoje vještine završetkom strogog nastavnog programa te stjecanjem praktičnog iskustva u odabranom području. Nudimo certifikacijske programe prema području usmjerenja i razini vještine – bez obzira na to jeste li partner SAP-a, kupac ili krajnji korisnik.
Bilo da želite unaprijediti svoje vještine iz primjene SAP-a ili dodati novu vašoj paleti znanja, imamo za vas odgovarajuću opciju certifikacije. Istražite SAP-ovu certifikaciju prema rješenju u nastavku. 

NOVO: Steknite certifikat iz svojeg poznavanja rješenja SAP Ariba P2P

U okviru programa SAP Education sada je po prvi put dostupan naš certifikacijski ispit SAP Ariba P2P namijenjen konzultantima za aplikaciju. Na tom se ispitu provjerava posjeduje li kandidat osnovno znanje u području rješenja za nabavu Ariba Procurement te se ispit preporučuje kao početna kvalifikacija koja konzultantima omogućuje da se upoznaju s osnovama rješenja SAP Ariba Procure to Pay.
Možemo vam pomoći da dobro i brzo započnete s vašom certifikacijom za SAP po izboru. U nastavku ćete pronaći sve informacije koje vam trebaju za početak – od razina certifikacije i područja usmjerenja do pripreme za ispite i najčešćih pitanja.
Previous

Više o SAP-ovoj certifikaciji

Priprema za ispite

Next
Povežite se sa svojim kolegama i stručnjacima iz poduzeća SAP kako biste saznali novosti i dobili saznanja o SAP-ovim certifikacijama.
Želite pridonijeti raspravama ili postaviti pitanje?  Kako to učiniti možete saznati iz priručnika za brzo pokretanje na SAP-ovoj zajednici.
Previous
Blogovi
Pitanja
Next

Pogledajte što kažu naši korisnici…

Istražite najaktualnije teme o SAP-ovoj obuci i certifikaciji

Previous
Blogovi
Pitanja
Next

SAP treninzi i edukacije na svjetskoj razini

Pružite Vašem poslovnom okruženju znanje i vještine koje su im neophodne za povećavanje vrijednosti Vaših SAP rješenja uz pomoć naših treninga, edukacijskog programa i SAP certifikata. Unaprijedite softversku i tehnološku sposobnost Vašeg poduzeća kroz tečaje i online treninge. 

Posjetite Training Store
Back to top