Preskoči na sadržaj
Fotografija žene koja pohađa tečaj obuke o softveru SAP na svom tabletu

SAP obuka i certificirani tečajevi 

Obuka i osposobljavanje za inteligentno poduzeće

Dobra obuka jednako je važna kao dobra tehnologija. SAP softver osmišljen je tako da dovodi do transformativnih poslovnih ishoda. Kako biste uistinu razumjeli taj potencijal, istražite mogućnosti koje imate na raspolaganju da se opremite odgovarajućim znanjem i vještinama uz pomoć SAP-ovih ponuda za obuku i osposobljavanje.

Istražite naše ponude

Otkrijte okvir za kontinuirano učenje

Pogledajte smjernice za nove implementacije te za obuku novih korisnika i proširivanje vještina u postojećim aplikacijama u našem okviru od pet koraka.

Registrirajte se za tečaj

Pregledajte naš internetski dućan kako biste otkrili najnovije dostupne certificirane tečajeve, pronašli lokacije za obuku koje su vam najbliže, potražili šifre tečajeva ili se usredotočili na određen program obuke.

Istražite SAP Learning Hub

Osigurajte si trenutan pristup na bazi oblaka u širok raspon SAP-ovih sadržaja za učenje i mrežnih učionica uz mnoštvo mogućnosti prilagođavanja vašim poslovnim potrebama. 

Steknite SAP-ov certifikat

Potvrdite svoju stručnost u upotrebi SAP-ovih rješenja i budite sigurni da ćete zadovoljiti zahtjeve novih uloga i odgovornosti tako da završite SAP-ove online tečajeve s certifikatom.

Iskoristite besplatnu obuku za SAP

Uživajte u fleksibilnom, zabavnom i zanimljivom iskustvu učenja kroz igranje i vježbajte kad god, gdje god i kako god želite – besplatno – uz openSAP. 

Koje su koristi SAP-ove obuke?

Ostvarivanje prijelomnih poslovnih ishoda

Maksimizirajte poslovni učinak, postignite izvanredne rezultate i optimizirajte svoje inteligentno poslovanje vještom upotrebom SAP-ovih rješenja kojima se podupire svaka uloga na svakoj razini.

Osnažene inovacije

Pruža vam se mogućnost da u poslu uvijek ostanete korak ispred konkurencije stvaranjem kulture stalnog učenja, da pratite ritam tehnoloških napredaka i da brže dolazite do inovacija pomoću jedine obuke koju je SAP izradio za svoja rješenja.

Poticanje uspjeha

Postignite ključne pokazatelje učinka i unaprijedite korisničko iskustvo omogućavanjem novih i učinkovitijih načina rada. Poboljšajte usvajanje SAP-ova softvera i produktivnost najboljom mogućom SAP-ovom obukom dostupnom na internetu, na licu mjesta, virtualno i u slijedu rada.

+15

%

zadovoljstva organizacije SAP-ovim rješenjima

s 45 sati obuke za administratore sustava 1

7-13

X

poboljšanje ključnih mjera učinka

za krajnje korisnike 1

$1

M

u vidu koristi na 1000 SAP-ovih korisnika

i povrat ulaganja od 671 % tijekom triju godina2

Softver za učenje i razvoj

Nadahnite kulturu kontinuiranog učenja uz pomoć rješenja u rasponu od smjernica unutar aplikacija i e-učenja do profesionalnog razvoja i planiranja nasljeđivanja.

SAP Enable Now

Omogućite zaposlenicima koji upotrebljavaju SAP-ova rješenja pristup poslovnoj obuci koja im je potrebna – bilo kad i bilo gdje. Pojednostavite stvaranje i uvođenje pomoći za korisnike ovisne o kontekstu, dokumentacije o transakcijama, simulacija za obuku, predložaka ispita te materijala za učenje na radnome mjestu. 

SAP User Experience Management by Knoa

Prikupite podatke u stvarnom vremenu izravno s radnih površina korisnika kako biste točno ustanovili u čemu su problemi te kako biste mogli odrediti i provesti najdjelotvornije rješenje.

Razvojni inženjeri, ovo je za vas – počnite novo iskustvo učenja uz SAP Learning

Društvo SAP objavilo je posve novo mjesto SAP Learning kako bi doprinijelo sužavanju jaza u vještinama razvojnih inženjera omogućavajući ljudima da uče na mjestu i na način koji im daju najbolje rezultate.

Izrađeno sa jednostavnim i intuitivnim dizajnom, novo mrežno mjesto pruža pravi sadržaj u pravo vrijeme za sve SAP-ove razvojne inženjere na svim razinama, pomažući širokoj paleti korisnika da stvore rješenja kojima se povećava produktivnost, zadržavanje zaposlenika i zadovoljstvo klijenata.

Dodatni resursi

Learning Journey

Optimirajte učenje uz pomoć interaktivnog vodiča Learning Journey u kojem je prikazan preporučeni program za stjecanje potpune kompetentnosti za neku SAP-ovu inovaciju. 

Pronađite lokalne partnere za obrazovanje za SAP

Pretražite više od 200 registriranih partnera za obrazovanje za SAP koji vam mogu pomoći da bolje shvatite svoje jedinstvene potrebe za obukom i stvorite prilagođeni plan obuke.

SAP University Alliances

Pridružite se globalnoj mreži obrazovnih institucija, priključite se online tečajevima i poslužite se resursima za učenje o SAP-ovim rješenjima kako biste pomogli učenicima da steknu vještine potrebne za digitalnu budućnost.

SAP sljedeće generacije

Pristupite zajednici koju obilježava namjera da omogući poduzećima, partnerima i sveučilištima da se povežu i stvaraju inovacije sukladne Globalnim ciljevima Ujedinjenih naroda.

Pogledajte kako su uspješni korisnici SAP-a

Zajednica za SAP obuku i obrazovanje

Povratak na vrh