Preskoči na sadržaj
Kontakt
Kontakt
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

Obuka i certifikacija

Slika pribadače za lokaciju na karti

Potaknite učenje

Otkrijte koje su ponude za osposobljavanje relevantne za vaše ciljeve uz pomoć vizualnih i interaktivnih smjernica koje ćete pronaći u vodičima Learning Journeys.

Obuka i osposobljavanje za inteligentno poduzeće

Previous Next

Dobra obuka jednako je važna kao dobra tehnologija. SAP softver osmišljen je tako da dovodi do transformativnih poslovnih ishoda. Kako biste uistinu razumjeli taj potencijal, istražite mogućnosti koje imate na raspolaganju da se opremite odgovarajućim znanjem i vještinama uz pomoć SAP-ovih ponuda za obuku i osposobljavanje.

Istražite naše ponude

Previous Next

Otkrijte okvir za kontinuirano učenje

Pogledajte smjernice za nove implementacije te za obuku novih korisnika i proširivanje vještina u postojećim aplikacijama u našem okviru od pet koraka.

Registrirajte se za tečaj

Pregledajte naš internetski dućan kako biste otkrili najnovije dostupne tečajeve, pronašli lokacije za obuku koje su vam najbliže, potražili šifre tečajeva ili se usredotočili na određen program obuke.

Istražite SAP Learning Hub

Osigurajte si trenutan pristup na bazi oblaka u širok raspon SAP-ovih sadržaja za učenje i mrežnih učionica uz mnoštvo mogućnosti prilagođavanja vašim poslovnim potrebama. 

Steknite SAP-ov certifikat

Potvrdite svoju stručnost u upotrebi SAP-ovih rješenja i budite sigurni da ćete zadovoljiti zahtjeve novih uloga i odgovornosti tako da završite SAP-ove certifikacije. 

Iskoristite besplatnu obuku za SAP

Uživajte u fleksibilnom, zabavnom i zanimljivom iskustvu učenja kroz igranje i vježbajte kad god, gdje god i kako god želite – besplatno – uz openSAP. 

Koliko je obuke dovoljno?

Usluge savjetovanja o obrazovanju

Previous Next

Brže ostvarite ciljeve obuke o softveru uz pomoć stručnjaka koji procjenjuju vaše obrazovne potrebe, stvaraju strateški plan obuke i pružaju izravnu pomoć.

Dodatni resursi

Previous Next

Learning Journey

Optimirajte učenje uz pomoć interaktivnog vodiča Learning Journey u kojem je prikazan preporučeni program za stjecanje potpune kompetentnosti za neku SAP-ovu inovaciju. 

Pronađite lokalne partnere za obrazovanje za SAP

Pretražite više od 200 registriranih partnera za obrazovanje za SAP koji vam mogu pomoći da bolje shvatite svoje jedinstvene potrebe za obukom i stvorite prilagođeni plan obuke.

SAP University Alliances

Pridružite se globalnoj mreži obrazovnih institucija i poslužite se resursima za učenje o SAP-ovim rješenjima kako biste pomogli učenicima da steknu vještine potrebne za digitalnu budućnost.

SAP sljedeće generacije

Pristupite zajednici koju obilježava namjera da omogući poduzećima, partnerima i sveučilištima da se povežu i stvaraju inovacije sukladne Globalnim ciljevima Ujedinjenih naroda.

Connect with us

SAP Education on Facebook

SAP Education on Twitter

Povratak na vrh