Preskoči na sadržaj

Obuka i osposobljavanje za inteligentno poduzeće

Dobra obuka jednako je važna kao dobra tehnologija. SAP softver osmišljen je tako da dovodi do transformativnih poslovnih ishoda. Kako biste uistinu razumjeli taj potencijal, istražite mogućnosti koje imate na raspolaganju da se opremite odgovarajućim znanjem i vještinama uz pomoć SAP-ovih ponuda za obuku i osposobljavanje.

Istražite naše ponude

Otkrijte okvir za kontinuirano učenje

Pogledajte smjernice za nove implementacije te za obuku novih korisnika i proširivanje vještina u postojećim aplikacijama u našem okviru od pet koraka.

Registrirajte se za tečaj

Pregledajte naš internetski dućan kako biste otkrili najnovije dostupne tečajeve, pronašli lokacije za obuku koje su vam najbliže, potražili šifre tečajeva ili se usredotočili na određen program obuke.

Istražite SAP Learning Hub

Osigurajte si trenutan pristup na bazi oblaka u širok raspon SAP-ovih sadržaja za učenje i mrežnih učionica uz mnoštvo mogućnosti prilagođavanja vašim poslovnim potrebama. 

Steknite SAP-ov certifikat

Potvrdite svoju stručnost u upotrebi SAP-ovih rješenja i budite sigurni da ćete zadovoljiti zahtjeve novih uloga i odgovornosti tako da završite SAP-ove certifikacije. 

Iskoristite besplatnu obuku za SAP

Uživajte u fleksibilnom, zabavnom i zanimljivom iskustvu učenja kroz igranje i vježbajte kad god, gdje god i kako god želite – besplatno – uz openSAP. 

Koliko je obuke dovoljno?

Shvatite širinu i snagu prednosti koje organizacije ostvaruju zbog toga što imaju dobro obučeno osoblje koje implementira, održava i upotrebljava tehnologiju poduzeća u svakodnevnim poslovima.

Softver za učenje i razvoj

Nadahnite kulturu kontinuiranog učenja uz pomoć rješenja u rasponu od smjernica unutar aplikacija i e-učenja do profesionalnog razvoja i planiranja nasljeđivanja.

SAP Enable Now

Omogućite zaposlenicima koji upotrebljavaju SAP-ova rješenja pristup poslovnoj obuci koja im je potrebna – bilo kad i bilo gdje. Pojednostavite stvaranje i uvođenje pomoći za korisnike ovisne o kontekstu, dokumentacije o transakcijama, simulacija za obuku, predložaka ispita te materijala za učenje na radnome mjestu. 

SAP User Experience Management by Knoa

Prikupite podatke u stvarnom vremenu izravno s radnih površina korisnika kako biste točno ustanovili u čemu su problemi te kako biste mogli odrediti i provesti najdjelotvornije rješenje.

Usluge savjetovanja o obrazovanju

Brže ostvarite ciljeve obuke o softveru uz pomoć stručnjaka koji procjenjuju vaše obrazovne potrebe, stvaraju strateški plan obuke i pružaju izravnu pomoć.

Dodatni resursi

Learning Journey

Optimirajte učenje uz pomoć interaktivnog vodiča Learning Journey u kojem je prikazan preporučeni program za stjecanje potpune kompetentnosti za neku SAP-ovu inovaciju. 

Pronađite lokalne partnere za obrazovanje za SAP

Pretražite više od 200 registriranih partnera za obrazovanje za SAP koji vam mogu pomoći da bolje shvatite svoje jedinstvene potrebe za obukom i stvorite prilagođeni plan obuke.

SAP University Alliances

Pridružite se globalnoj mreži obrazovnih institucija i poslužite se resursima za učenje o SAP-ovim rješenjima kako biste pomogli učenicima da steknu vještine potrebne za digitalnu budućnost.

SAP sljedeće generacije

Pristupite zajednici koju obilježava namjera da omogući poduzećima, partnerima i sveučilištima da se povežu i stvaraju inovacije sukladne Globalnim ciljevima Ujedinjenih naroda.

Pogledajte kako su uspješni korisnici SAP-a

Obrazovni sadržaj dostupan 24x7

Otkrijte kako IT organizacija za podugovaranje United VARs pomaže svojim članovima da se brzo upoznaju s najnovijim materijalima o SAP-u.

Zajednica za SAP obuku i obrazovanje

Blogovi o obuci

Novosti o SAP platformi za učenje

Povratak na vrh