Skip to Content

SAP podrška

Neka vaši sustavi funkcioniraju vrhunski – i pritom stvorite veću vrijednost iz svoga novog i postojećeg SAP softvera – uz SAP podršku. Nudimo širok raspon usluga službe za podršku, uključujući dugoročne planove, timove za ugrađenu podršku, tehnološku podršku na daljinu, portal za samopomoć i još puno toga. Naši stručnjaci mogu vam pomoći sa svime od implementacije i održavanja rješenja SAP do poboljšanja sustava i strategija za inovaciju. 
Previous

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care nudi tehnološku podršku na osobnoj razini. Pomoću ovog plana vaš voditelj zadržavanja klijenata surađuje s vama kako biste proširili znanje o vlastitim proizvodima, poboljšali procese rješavanja problema te kako bi vaši sustavi funkcionirali vrhunski . 

SAP Enterprise Support

Neovisno o načinu na koji primjenjujete svoje IT rješenje – na lokaciji, u oblaku ili u hibridnom scenariju – SAP Enterprise Support nudi proaktivnu podršku na daljinu od samog početka. Ovaj plan pokriva cjelokupni životni ciklus rješenja. 
Next
Posjetite SAP portal za podršku i početnu platformu SAP ONE Support Launchpad – gdje SAP korisnici i partneri mogu pretraživati našu bazu znanja, pronaći rješenja za probleme, prijaviti slučajeve i još puno toga.

Pronađite rješenja

Pretražite našu bazu podataka kako biste pronašli rješenja za izazove s kojima se možete susresti u vezi s vašim SAP proizvodima. 

Kontaktirajte podršku

Prijavite slučaj Podršci za proizvode ako na internetu ne možete pronaći rješenje za svoj problem. 

Preuzmite softver

Posjetite SAP centar za preuzimanje softvera – središte za preuzimanje ili naručivanje SAP softvera. 

Upravljajte korisnicima

Jeste li administrator? Koristite se našim self-service alatom kako biste upravljali mogućnostima pristupa s-korisnika aplikacijama vašeg poduzeća. 
image
Pristupite najnovijim informacijama u vezi s instalacijom, nadogradnjama, raspoloživosti proizvoda,
i još puno toga na SAP portalu za pomoć.

SAP Digital Business Services

Digitalna tehnologija na svakom je koraku – a poduzeća se moraju prilagoditi novoj tržišnoj stvarnosti ili riskirati i zaostajati za drugima. Otkrijte kako vam rješenje SAP Digital Business Services može pomoći na svakom koraku vašega transformacijskog puta, od strategije do tehnološke implementacije i još puno toga.  

SAP Solution Manager

Jednostavno upravljajte svojim SAP aplikacijama, kao i onima koje nisu SAP-ove, tijekom njihovoga cjelokupnog životnog ciklusa –pomoću rješenja SAP Solution Manager. Ono se temelji na ugovoru SAP Enterprise Support i uključuje sve procese, alate i usluge koji su vam potrebni kako biste sada i ubuduće održavali svoje IT okruženje. Najnovije izdanje 7.2 također vam može pomoći u povećanju vrijednosti digitalizacije koju nudi rješenje SAP S/4HANA. 

Back to top