Preskoči na sadržaj
Kontakt
Kontakt
Pošaljite e-mail sa komentarima, pitanjima ili povratnim informacijama.

SAP podrška

Očuvajte vrhunsko funkcioniranje svojih sustava — i bolje iskoristite svoj novi i postojeći SAP softver — uz usluge SAP podrške. Nudimo širok raspon usluga službe za podršku, uključujući dugoročne planove, timove za ugrađenu podršku, tehnološku podršku na daljinu, self-service portal i još puno toga. Naši stručnjaci mogu vam pomoći sa svime od implementacije i održavanja SAP rješenja do poboljšanja sustava i strategija za inovaciju. 
Prethodno

SAP Preferred Success

U planu SAP Preferred Success spojeno je sve što SAP može ponuditi kako bi vam zajamčio uspjeh u oblaku: ekskluzivni pristup resursima za ubrzavanje usvajanja rješenja, učenje zasnovano na ulogama te bolje upravljanje slučajevima za korisnike koji trenutačno upotrebljavaju SAP SuccessFactors, SAP S/4HANA Cloud i SAP Cloud for Customer.

SAP Preferred Care

SAP Preferred Care nudi tehnološku podršku na osobnoj razini. U okviru ovog plana surađujemo s vama kako biste proširili znanje o vlastitim proizvodima, poboljšali procese rješavanja problema te očuvali vrhunsko funkcioniranje svojih sustava.

SAP Enterprise Support

Neovisno o načinu na koji primjenjujete svoje IT rješenje — na lokaciji, u oblaku ili u hibridnom scenariju — SAP Enterprise Support nudi proaktivnu podršku na daljinu od samog početka. Ovaj plan pokriva cjelokupni životni ciklus rješenja. 
Sljedeće
Posjetite SAP Support Portal i SAP ONE Support Launchpad — gdje SAP-ovi korisnici i partneri mogu pretraživati našu bazu znanja, pronaći rješenja za probleme, prijaviti problematične slučajeve i još puno toga.

Pronađite rješenja

Pretražite našu bazu podataka kako biste pronašli rješenja za izazove s kojima se možete susresti u vezi sa svojim SAP proizvodima. 

Kontaktirajte podršku

Prijavite slučaj Podršci za proizvode ako na internetu ne možete pronaći rješenje za svoj problem. 

Preuzmite softver

Posjetite SAP centar za preuzimanje softvera — središte za preuzimanje ili naručivanje SAP softvera. 

Upravljajte korisnicima

Jeste li administrator? Upravljajte pristupom S-korisnika aplikacijama svog poduzeća uz pomoć našeg self-service alata. 
image
Pristupite najnovijim informacijama u vezi s instalacijom, nadogradnjama, raspoloživosti proizvoda i još mnogo čime putem servisa SAP Help Portal.
image
Ostanite u toku putem aplikacijeWhatsApp. Primajte novosti iz servisa SAP Product Support na svoje mobilne uređaje. 

SAP Digital Business Services

Digitalna tehnologija na svakom je koraku — i poduzeća se moraju prilagoditi novoj tržišnoj stvarnosti ili riskirati i zaostajati za drugima. Otkrijte kako vam portfelj SAP Digital Business Services može pomoći na svakom koraku transformacijskog puta — od strategije do implementacije tehnologije pa nadalje. 

SAP Solution Manager

Jednostavno upravljajte svojim SAP aplikacijama, kao i onima koje nisu SAP-ove, tijekom njihova cjelokupnog životnog ciklusa — uz rješenje SAP Solution Manager. Ono se temelji na ugovoru za servis SAP Enterprise Support i uključuje sve procese, alate i usluge koji su vam potrebni kako biste sada i ubuduće održavali svoje IT okruženje. Najnovije izdanje 7.2 može vam pomoći i u povećanju vrijednosti digitalizacije koju omogućuje SAP S/4HANA. 

Povratak na vrh