Skip to Content

Prodajte pametnije, bilo kada i bilo gdje, uz pomoć naših naprednih CRM prodajnih rješenja

Iskoristite temeljiti uvid i mogućnosti za uključivanje, kao i automatizaciju glavnih funkcija prodajnog tima kako biste stvorili novi odnos s klijentima. Opremite svoje prodajno osoblje vještinama koje su im potrebne za ubrzanje produktivnosti i uspješnosti prodaje, dobivanje potrebnih uvida za brzo donošenje poslovnih odluka, zaokružen pogled na svoga kupca te besprijekoran prelazak s ponude na prodaju. Vaši prodajni timovi prodavat će pametnije - u uredu, na terenu te čak i kada su offline.

Rješenje za prodaju koji radi kao i vi – u oblaku

Pogledajte seriju videozapisa kako biste saznali na koji vam način rješenje SAP Hybris Cloud for Sales može pomoći pametnije prodati, surađivati i sklopiti više poslova s bilo kojeg mjesta – na bilo kojem uređaju.

Previous

Prodajte pametnije

Kao prodavač svakodnevno morate donijeti važne odluke – odluke koje utječu na vaš tim, kupce i obitelj. Otkrijte rješenje za prodaju koje vam pomaže donijeti ispravne odluke.

Prodajte s bilo kojeg mjesta

Gdje se nalazi vaš ured? Uz rješenje SAP Hybris Cloud za prodaju on je tamo gdje ste i vi. Ova aplikacija donosi uvid i agilnost na svakom uređaju – zbog čega možete raditi i surađivati s bilo kojeg mjesta.

Surađujte

U prodaji nitko ne pobjeđuje sam. Radite s timom – od specijalista za proizvode do pravnika – kako biste uradili više i brže sklapali više poslova. Odaberite rješenje za prodaju koji se temelji na suradnji.

Sklopite više poslova

Zabava pri prodaji ne završava zaključivanjem posla. Odlučite se za prodajnu aplikaciju koja uklanja administrativne poslove – kako biste više vremena mogli provesti slaveći svoju pobjedu.

Next

Istražite SAP rješenja koja su više od upravljanja odnosima s klijentima u prodaji 

Previous

Sedam strategija za pametniju prodaju

Analitičari zaključuju da se prodaja mijenja, stoga je vrijeme da vi i vaš tim učinite korak dalje od jučerašnjeg CRM rješenja. Vrijeme je da se uključite i ostvarujete pobjede na kupovnom putu klijenata.

Može li vaša prodajna organizacija biti konkurentna?

Organizacije koje prate potencijalne klijente te istražuju faze i statuse kod potencijalnih kupaca u stvarnom vremenu sklope posao s 26 % više kvalificiranih potencijalnih kupaca godišnje.* Kakvo je vaše poduzeće u usporedbi s drugima?

Next

Vodite li važne razgovore u pravo vrijeme?

Pokrenite našu online evaluaciju kako biste analizirali učinkovitost svojih aktivnosti za angažman klijenata u svakoj fazi puta korisnika. Preuzmite naše personalizirano izvješće s rezultatima i preporukama koje možete podijeliti sa svojim timom.

Pogledajte što kažu naši korisnici

Besplatna probna verzija - pametnija prodaja, bilo kada i bilo gdje

Trebate rješenje SAP Hybris Cloud for Sales kako biste pametnije prodavali s bilo kojeg mjesta. Počnite se danas koristiti rješenjem SAP Digital CRM koje je osmišljeno za manje prodajne timove, a ipak nudi puno istih mogućnosti kao i naša verzija za poduzeća SAP Hybris Cloud for Sales.  Postavite ga i počnite se njime koristiti za nekoliko minuta te prije kupnje isprobajte neke prodajne značajke za poduzeća, i to besplatno u trajanju od 30 dana. Počnite još danas i javite nam svoje mišljenje!

Previous

Istražite budućnost prodaje

Stecite uvid u budućnost prodaje, uključujući nove trendove i strategije – iz ovog izvješća s istraživanjem zasnovanim na stajalištima 1220 svjetskih poslovnih kupaca. Shvatite promjenjivu dinamiku odnosa između kupca i prodavača i saznajte kako povećati prodaju.

5 najboljih provedbenih strategija u maloprodaji za 2015.

Saznajte kako osvojiti trgovačke police i alternativne kanale uz pomoć pet ključnih provedbenih strategija u maloprodaji. Ovo novo izvješće o istraživanju koje je proveo EKN objašnjava razloge i načine provedbe strategija – i pokazuje na koji ih način proizvođači upotrebljavaju u svoju korist.

Pametnija prodaja i angažman za pobjedu

Saznajte više o rješenju SAP Hybris Cloud for Sales – i kako vam ono može pomoći u prevladavanju prodajnih izazova u sve složenijem svijetu. Veće razumijevanje vlastitih kupaca, zajedno s njihovim jedinstvenim izazovima, industrijama i poslovnim ciljevima.  

Next

Povećanje djel. prod. U doba poznavanja potreb. infor.

Pročitajte ovo IDC-ovo izvješće kako biste saznali više o najnovijim tržišnim trendovima – i otkrijte način na koji možete primijeniti nove strategije i suvremena rješenja kako biste povećali svoju prodajnu učinkovitost u doba informacija, mobilnosti i društvenog poslovanja.

Istražite najaktualnije teme u prodaji i angažmanu klijenata

Previous

Budućnost angažmana klijenata i trgovanja

Nemojte propustiti saznati koji su najnoviji trendovi, uvidi i razvoji u e-trgovini i angažmanu klijenata. 

Suradnja u prodaji + uvid kupaca = uspjeh

Iskorištavanje svih informacija vaših kupaca jedini je način da se u današnje vrijeme poluči uspjeh u svijetu B2B prodaje. Ako imate prave alate na raspolaganju, bit će vam lakše.

Je li "internet generaciji" doista stalo do digitalnog video marketinga?

Možda postoji 77 milijuna parova očiju koji vide vaše sadržaje, no gledaju li oni doista? Dopiru li vaše marketinške poruke doista do publike kojoj su namijenjene?

Next

Malo poduzeće nikako ne bi trebalo značiti malu prodaju

Potaknite veću prodaju uz pomoć rješenja SAP Anywhere, paketa za e-trgovinu izrađenog posebno za mala poduzeća. Opremite svoje ljude vještinama za prognoziranje prodaje, prodaju putem društvenih mreža i alatima za upravljanje odnosima s klijentima koji im pomažu prodavati više, brže – gdje god se nalazili.
Back to top