Skip to Content

Iskoristite svaki trenutak s našim digitalnim rješenjima za marketing

Poboljšajte angažman klijenata u svakoj fazi prodajnog ciklusa – uz pomoć novog i inovativnog, digitalnog marketinškog SAP rješenja. Naša rješenja u oblaku i na lokaciji podržavaju sve, od marketinga preko društvenih mreža, e-pošte i sadržajnog marketinga do marketinške automatizacije i napredne analitike. Razumijte namjere svakog kupca u stvarnom vremenu i dinamično jamčite individualizirana i relevantna omni-channel iskustva.

Pročitajte sažetak rješenja

Serija videozapisa:


Otkrijte SAP-ov oblak za marketing

Previous

Besplatna probna verzija: SAP S/4HANA Marketing Cloud

Probna verzija SAP S/4HANA Marketing Cloud – besplatno 30 dana. Isprobajte nove digitalne marketinške mogućnosti koje olakšavaju stjecanje dubljeg uvida, angažiranje klijenata, izgradnju vjernosti robnoj marci i stvaranje uspješnih kampanja.

Usporedite svoju strategiju personalizacije

Kad se radi o individualizaciji marketinga, kakva je vaša organizacija u usporedbi sa sličnim organizacijama? Odgovorite na četiri jednostavna pitanja kako biste saznali odgovor – i dobit ćete prilagođene preporuke koje će vam pomoći preteći konkurenciju.

Next

Pogledajte što kažu naši korisnici...

Možete li ponuditi personalizirano iskustvo?

Napravite našu online procjenu kako biste ocijenili rezultate svojih aktivnosti na angažmanu korisnika u svakoj fazi puta korisnika. Preuzmite svoje personalizirano izvješće s rezultatima i preporukama koje ćete podijeliti sa svojim timom.

Previous

Zahtjev kontekstualnog marketinga

Prema novom istraživanju poduzeća Forrester postoji jaz između očekivanja potrošača u vezi s individualizacijom i onoga što prodavači stvarno isporučuju. Saznajte kako upravljanje podacima, informacije dobivene od korisnika u stvarnom vremenu i integracija rješenja mogu premostiti taj jaz.

Izazovi kontekstualnog marketinga 

Kontekstualni marketing obećava dublje razumijevanje potrošača i relevantnije prenošenje poruka, ali također predstavlja nove izazove i rizike. U ovom stručnom članku EIU-a ispituju se prepreke koje se pojavljuju u planiranju i provedbi marketinških kampanja "u pravom trenutku". 

Next

Najbolja praksa za nadmašivanje očekivanja

Koliko vjerno današnje tehnologije marketinških platformi prenose individualizirana iskustva što su ih korisnici počeli očekivati? Saznajte više o tome – u ovom novom izvješću o istraživaju Vijeća CMO-a.

Digitalni marketing za mala poduzeća? Može.

Stvorite personalizirane kampanje zbog kojih se kupci stalno vraćaju – uz rješenje SAP Anywhere. Pogledajte kako vam ovaj softverski paket za mala poduzeća može pomoći privući kupce i prodati im proizvode u vašoj maloprodajnoj trgovini, i to putem vaše web-stranice za e-trgovinu te na digitalnim tržištima.

Dobijte novu perspektivu od marketinških stručnjaka

Previous

Budućnost angažmana klijenata i trgovanja

Ostanite u toku s aktualnim marketinškim trendovima, istražujte pametne i stvarne kampanje – i dobijte uvid u budućnost
angažmana klijenata i trgovanja.

SAP Hybris Marketing zajednica: pridružite se razgovoru

Imate li pitanja o našim rješenjima SAP Hybris Marketing? Pronađite odgovore u ovim videozapisima, člancima na blogu, pregledima proizvoda i ostalim resursima zajednice.

Nemojte upasti u zamku strategije "suludog marketinga"

Savršeni primjer marketinškog ludila? Nastavak pružanja masovne ponude lišene svakog oblika personalizacije za koju se i dalje očekuje da će posjetitelja pretvoriti u kupca.

Next

Što je rješenje za digitalni marketing?

Rješenje za digitalni marketing upotrebljava se za privlačenje, angažiranje i osvajanje korisnika na elektroničkim uređajima – osobnim računalima, tabletima i mobilnim telefonima. Ono pomaže poduzećima u upotrebi kanala kao što su marketing sadržaja, marketing putem e-pošte, društveni mediji, SEO i online oglašavanje za povezivanje s pravim potrošačima u pravo vrijeme. Rješenje omogućuje korisnicima stvaranje i lansiranje omni-channel marketinških kampanja, njihovo praćenje u stvarnom vremenu i prilagođavanje u hodu. U 2016. godini doslovno sve marketinške strategije imaju bar neke digitalne elemente – i rješenje za digitalni marketing može vam pomoći u njihovom upravljanju.

Back to top