Skip to Content

Sudjelovati kupce u ovom trenutku s SAP maloprodaji softver

Dajte potrošačima proizvode, informacije i personalizirana iskustva kupovine koja žele – kada i gdje ih žele – uz pomoć SAP rješenja za maloprodajno i omni-channel trgovanje. Iskoristite mišljenja korisnika u stvarnom vremenu i iskustva s prodajnih mjesta (POS), doprite do kupaca bilo kojim kanalom (uključujući mobilne uređaje) i ostvarite potrebnu vidljivost za optimizaciju svih elemenata, od marketinga na prodajnom mjestu do vaše logistike nabave.

Preuzmite sažetak o SAP Retail rješenju

Registriraj se za SAP Future of the Food Forum

Previous

EKN: budućnost maloprodajne analitike?

U ne tako dalekoj budućnosti maloprodajna će analitika integrirati uvide kupaca u sve segmente poslovanja. Ona će biti toliko prodorna da će utjecati na svaki postupak donošenja odluka na svim razinama.

8 % maloprodajnih trgovaca

može kontekstualno angažirati kupce i jamčiti personalizirane ponude. Želite li se usporediti s drugim trgovcima?

Next

Pogledajte što kažu naši korisnici...

Previous

Povežite marketing i marketing na prodajnom mjestu

Maloprodajni trgovci trebaju premostiti jaz između marketinškog planiranja i planiranja marketinga na prodajnom mjestu – no to nije tako lako, a digitalni kanali proširuju jaz. Pročitajte ovu publikaciju poduzeća Retail Systems Research kako biste saznali koje konkretne mjere možete poduzeti za rješavanje problema.

Želje kupaca nasuprot mogućnostima maloprodajnih trgovaca

Otkrijte na koji način možete biti korak ispred promjenjivih želja kupaca i maloprodajnih trendova – i u konačnici poduprijeti budućnost svojeg poduzeća. Preuzmite ovo istraživanje i saznajte kako razviti inovativne marketinške strategije koju vam mogu pomoći reagirati na napredak u industriji.

Osnove maloprodaje za omni-kupce

Saznajte sve o maloprodaji za omni-kupce, koja kupcima nudi blisku povezanost s robnom markom koju oni i žele. Ona služi za personalizaciju i jednostavan pristup robnoj marki – bez obzira istražuju li kupci određeni proizvod ili obavljaju kupnje preko raznih uređaja. 

Next

Dobijte novu perspektivu od maloprodajnih stručnjaka

Previous

Povežite se sa stručnjacima u
maloprodaji  

Istražite korisne resurse i bitne informacije za pomoć vašoj organizaciji u implementaciji i radu s rješenjima SAP for Retail.

Prodaja i marketing: 5 načina za
upotrebu mreža

Timovi za nabavu nisu jedini koji imaju poteškoće s korištenjem poslovnih mreža kako bi se uključili u današnje umreženo gospodarstvo…

6 razloga zašto je Instagram ključan za modne i fitness robne marke

Od demokratizacije mode tako što je čini dostupnom većem broju ljudi do provođenja inovativnih, pametnih marketinških kampanja, Instragram dodaje modnoj industriji vrijednost na nekoliko načina.

Next

Malo maloprodajno poduzeće? Proširite svoje vidike

To je moguće uz rješenje SAP Anywhere. Otvorite vlastitu internetsku poslovnicu u nekoliko minuta i prodavajte na digitalnim tržištima kao što su Amazon i eBay. Sinkronizirajte svoje zalihe automatski i gledajte kako vaši prihodi rastu.

Prehr. i farm. ind. te trgovine mješovitom robom

Krenite isprobavati analitiku i aplikacije na vrhu bogatog skupa omni-channel maloprodajnih podataka, te krenite prema dolje preko različitih ključnih pokazatelja uspješnosti (KPI) kako biste bolje razumjeli poslovanje i cijeli put korisnika.

Maloprodaji prijeti nestašica talenata

Kako rukovoditelji ljudskih resursa mogu odgovoriti na nikad viđene, sve veće izazove radne snage u maloprodaji? Oxford Economics proveo je anketu na stotinama direktora i zaposlenika kako bi to saznao.

Back to top