Skip to Content

Usmjerite se na kupce pomoću našeg rješenja za osiguranje

Zadovoljite današnje vrlo povezane kupce u svim kanalima, uključujući mobilni – uz pomoć SAP rješenja namijenjenog osiguranju. U našim se rješenjima primjenjuje najnovija tehnologija koja vam pomaže u olakšavanju upravljanja potraživanjima, pojednostavljenju provedbe pravila i proaktivnom upravljanju rizicima i usklađenošću s propisima. Ubrzajte razvoj proizvoda – i koristite se vrhunskim CRM-om za osiguranja kako biste potakli prodaju i pojačali marketinške napore.

Saznajte više o našem rješenju za osiguranje

Pogledajte videozapis: Digitalno osiguranje - prelazak sa zaštite od rizika na sprječavanje rizika

Previous

Upravljanje potraživanjima pomoću SAP-a

Pogledajte kako vam ovo fleksibilno rješenje omogućava upravljanje zadacima procjenitelja štete i obradu promjena u skupu resursa kako bi se smanjio rizik, a klijenti istovremeno ostali zadovoljni.

U kojoj ste mjeri usmjereni na kupce?

11 %* institucija koje pružaju financijske usluge imaju sveobuhvatan prikaz svojih klijenata te su u mogućnosti pružiti im dosljedno omni-channel iskustvo za sve proizvode. Želite se usporediti s kolegama?

Next

Digitalno osiguranje – od zaštite do sprječavanja rizika

Nove tehnologije pokreću korjenite promjene u industriji osiguranja. Ponovno se osmišljavaju poslovni modeli, procesi se nanovo planiraju, a zaposlenike se osnažuje podacima u stvarnom vremenu i mobilnim aplikacijama. U ovom ciklusu o idejnom predvodništvu istražuju se učinci tih sveobuhvatnih promjena – te što osiguravatelji mogu napraviti kako bi ostvarili koristi od digitalnog osiguranja.

Vaš putokaz za digitalno osiguranje

Koje snage pokreću promjenu u osiguravateljskoj industriji? I kako osiguravatelji mogu u potpunosti iskoristiti tehnologije kojima se stvaraju nova pravila? Iz našeg putokaza možete saznati kako postati digitalni osiguravatelj.

Stvaranje osiguravatelja budućnosti

Pogledajte u sažetom obliku kako digitalno gospodarstvo preoblikuje osiguravateljsku industriju. U ovoj infografici prikazane su nove vrste konkurencije, kao i pet značajki koje će osiguravateljima trebati da bi bili uspješni.  

Nove tehnologije za osiguranje

Konferencija SAPPHIRE NOW uvijek vrvi novim idejama i saznanjima o transformativnoj moći tehnologije. Saznajte koji je zaključak dviju senzacionalnih sesija o osiguravateljskoj industriji.

Priprema za digitalnu revoluciju

Spremni ste postati digitalni? U ovome izvješću navodi se pregršt resursa potrebnih za početak. Saznajte kako uspostaviti osnovni digitalni okvir, transformirati poslovne modele, procese i radnu snagu – i još mnogo toga.

Pogledajte što kažu naši korisnici...

Previous

Tehnološke promjene u globalnoj osiguravateljskoj industriji

Na globalnu osiguravateljsku industriju tijekom posljednjeg su desetljeća utjecale do sada neviđene tržišne sile. One uključuju sve obuhvatniji i složeniji nadzor provođenja propisa, golemi pomak u očekivanjima korisnika, brz porast tržišta u nastajanju i napredovanje novih tehnologija.

Osiguranje u doba približavanja korisnicima

Saznajte kako se društva koja pružaju osiguranje života te imovine i osiguranje od nezgoda koriste digitalnim tehnologijama kao što su Big Data analitika i internet stvari – te ostvaruju pomak prema pristupu koji kupca stavlja na prvo mjesto. Kako biste saznali pojedinosti, pročitajte ovo izvješće Economist Intelligence Unit (EIU).

EIU: na koji način digitalna tehnologija utječe na IT?

The Economist Intelligence Unit postavio je višim rukovoditeljima financijskih usluga pitanja o digitalnoj tehnologiji i njezinu utjecaju na njihovu djelatnost. Njihovi odgovori, kao i uvidi EIU-a, daju odgovore na to kako IT pokreće digitalni program ove djelatnosti.

Next

Dobijte novu perspektivu od stručnjaka za osiguranje

Previous

Kako će previranja dovesti do promjena u osiguravateljskoj industriji

Digitalna transformacija mijenja naš svijet, a osiguravateljska industrija ne može sjediti prekriženih ruku i izbjegavati promjene. Očekuje se da će digitalno korisničko iskustvo u sljedećim godinama uvelike utjecati na profitabilnost.

Zašto će osiguravateljska industrija biti veća — i nevidljiva — za 20 godina

Možda ćete si htjeti predočiti kako osiguranje izgleda jer djeca rođena danas možda će postati prvi naraštaj koji neće znati što osiguranje jest. Razlog tomu nije zaj što osiguranje neće postojati; ono će samo izgledati drugačije za 20 godina.

Korisnici osiguranja današnjice zahtijevaju jednostavnost, individualiziran pristup i iskustva

Korisnici zahtijevaju jednostavan, neometan način komunikacije s osiguravateljem kojeg odaberu, često i znatno prije prvog susreta. Kako osiguravajuća društva današnjice zadovoljavaju zahtjeve klijenata za hiper-povezanošću i personaliziranim iskustvima u stilu života?

Next
Previous

Pripremite se za mobilne osiguranike

Otkrijte kako se mobilnim tehnologijama stvaraju nove veze između osiguravatelja i njihovih osiguranika. U ovoj infografici istražuje se kako mobilne aplikacije i podaci daju osiguravajućim društvima mogućnost da ponude personalizirane usluge na zahtjev kojima se pomažu smanjiti rizici i gubici. 

Preobražaj života uz digitalno osiguranje: Kirtlandova priča

Otkrijte zašto Kirtland od svog osiguravatelja očekuje da bude jednostavan, povezan i djelotvoran.

Next
Back to top