Skip to Content

Izbacite na tržište potrošačke proizvode za kojima kupci žude

Uskladite svaki aspekt svog poslovanja s potrebama potrošača sljedeće generacije – od razvoja proizvoda do maloprodaje – uz SAP rješenja za proizvodnju robe široke potrošnje (CPG). Naše rješenje može vam pomoći predvidjeti, planirati i upravljati potražnjom za inovativnom robom široke potrošnje i potrošačkim proizvodima te premašiti očekivanja čak i najiskusnijih kupaca.

Ovdje možete vidjeti pregled SAP for Consumer Products
Previous

Proizvodite tražene proizvode – brže

Ubrzajte vrijeme stavljanja na tržište proizvoda koje potrošači žele – kada i kako ih žele. Saznajte kako vam SAP rješenja za potrošačke proizvode mogu pomoći brže odgovoriti na dinamičku potražnju kupaca uz istodobno optimiziranje vaših ulaganja u promociju prodaje i upravljanje robnim markama.

15 % poduzeća potrošačkih proizvoda

prati angažiranost pojedinačnih korisnika u stvarnom vremenu. Želite li se usporediti sa sličnim poduzećima?
Next

Potrošački proizvodi: nanovo osmišljeni za novo gospodarstvo

Kako bi u digitalnom dobu stvarali trajni angažman i vjernost, poduzećima potrošačkih proizvoda potrebna je sposobnost stvaranja i održavanja „živih robnih marki”. One bi trebale besprijekorno nuditi milijune krajnje personaliziranih iskustava u svakom trenutku – i naposljetku dati klijentima ono što žele na način i u trenutku u kojemu to žele. Saznajte više o digitalnoj transformaciji u industriji potrošačkih proizvoda – i kako vam SAP može pomoći nanovo osmisliti vaše poslovanje i poslovne modele za uspjeh u novom gospodarstvu. 
Previous

Digitalno gospodarstvo usmjereno na korisnika

Korisnici su glavni, više nego ikada. Otkrijte pet prijelomnih tehnoloških trendova – i naučite kako se njima možete koristiti za pomak u svojim poslovnim modelima i procesima te na radnom mjestu kako biste zadovoljili današnje korisnike usmjerene na ishode i iskustvo. 

Digitalno poduzeće usmjereno na kupca

Prijeđite s kolica na srca. Potrošači više ne traže proizvode, već žele radije da ih inspirirate, usmjeravate i obrazujete, što u njima izaziva osjećaje radosti,  ugode, sigurnosti i kontrole. Bacite pogled na način na koji se industrija potrošačkih proizvoda mijenja. 
Next
Previous

Anketa: Procijenite svoju digitalnu spremnost

Jeste li spremni ispuniti potrebe digitalnog potrošača? Saznajte tako što ćete odgovoriti na pitanja iz kratke ankete koja obuhvaća sve od nabave i prodaje do marketinga i proizvodnje. Osim toga, možete dobiti prilagođeno izvješće koje procjenjuje vašu digitalnu spremnost. 

IoT i digitalna transformacija

Malo je tehnologija s većim potencijalom za transformiranje angažmana klijenata od Interneta stvari (IoT). Pročitajte ovo izvješće korporacije IDC i saznajte kako IoT donosi revoluciju u potrošačkim proizvodima, maloprodaji, zdravstvenoj skrbi i određenim proizvodnim industrijama.
Next

Pogledajte što kažu naši korisnici...

Nove perspektive stručnjaka za potrošačke proizvode

Previous
 
Prema procjenama poduzeća International Data Corporation, trećina od 20 lidera s najvećim tržišnim udjelom, koji dolaze iz većine industrija, bit će znatno pogođena zbog pojave novih konkurenata ili konkurenata s novim idejama do 2018.
 
Internet stvari (IoT) na dobrom je putu da do 2020. dosegne broj od očekivanih 50 milijardi povezanih uređaja – i pri tome nam zauvijek promijeni živote.
 
Jedan od zaštitnih znakova poduzeća potrošačkih proizvoda koja prosperiraju u digitalnom gospodarstvu jest njihova sposobnost donošenja korisničkih iskustava u pravom trenutku.

 

Next
Previous

Pratite SAP za industriju potrošačkih
proizvoda na Twitteru

Dođite u kontakt s najnovijim vijestima iz industrije, informacijama i rješenjem za robu široke potrošnje za razvoj, proizvodnju, logistiku nabave, marketing proizvoda te još puno toga.

Povežite se sa SAP LinkedIn grupom za potrošačke proizvode

Pridružite se našoj grupi na LinkedInu, umrežite se i povežite s drugim profesionalcima u proizvodnji robe široke potrošnje – i uronite u nove spoznaje i mogućnosti.

 

 

Posjetite našu zajednicu za potrošačke proizvode

Pridružite se razgovoru na našoj društvenoj mreži, koji se odnosi na industriju proizvoda s markom. Pročitajte koje su spoznaje i viđenja stručnjaka te sudjelujte na SAP-ovim mrežnim forumima.

Next
Back to top