Skip to Content

Fin. usluge: povećajte marže uz pomoć SAP rješenja za bank.

Ostvarite fleksibilnost neophodnu za držanje koraka sa sve većim očekivanjima korisnika, demografskim zahtjevima i potražnjom – uz pomoć SAP rješenja za bankarstvo i industriju financijskih usluga. Povećajte profitnu maržu u svim kanalima i na jednostavan način prevladajte izazove kao što su veći kapitalni zahtjevi, stroži propisi i pomak u digitalnom bankarstvu uz niz bankovnih sustava i tehnologija, najboljih u svojoj klasi.

Kako mobilne tehnologije transformiraju privatno bankarstvo
Previous

Digitalna previranja u financijskim uslugama

Digitalna previranja: u ovoj dvodijelnoj seriji videozapisa Rob Hetherington, globalni glavni direktor u industriji financijskih usluga u poduzeću SAP, priča o utjecaju tehnologije na industriju financijskih usluga.

U kojoj je mjeri vaša banka usmjerena na klijente?

Osiguravanje dosljednog korisničkog iskustva nije jednostavno. No financijske ustanove koje ne mogu koordinirati i personalizirati interakcije kupaca u svim kanalima riskiraju izgubiti od drugih banaka. Želite li se usporediti s kolegama?

Next

     

Postati banka budućnosti već danas

Korištenjem digitalnih tehnologija koje transformiraju način pružanja maloprodajnih i komercijalnih usluga korisnicima – i davatelje usluga – banke budućnosti izgledat će potpuno drugačije od današnjih banaka. Kako se onda industrija financijskih usluga može pripremiti za ovaj korjeniti pomak? Ti resursi mogu vam pomoći ponovno osmisliti svoje poslovanje i modele poslovanja kako biste mogli preživjeti i uspijevati u novom okruženju.
Previous

Digitalna banka koja je spremna za budućnost

Kako banke odgovaraju na digitalne poremećaje u bankarskoj industriji? Kojim se poslovnim modelima koriste? I koji je nijhov odnos prema financijskim tehnologijama? Pronađite odgovore u ovoj e-knjizi koja se temelji na anketi korporacije IDC u kojoj je sudjelovalo više od 500 direktora iz 250 banaka diljem svijeta.

Financijske usluge postaju osobne

Saznajte kako banke u cijelom svijetu zauzimaju pristup „banka za jednog” kako bi pružile kontekstualne i personalizirane usluge. Ovdje saznajte kako rješavaju postojeće izazove - i bolje ispunjavaju potrebe klijenata u sve konkurentnijem okruženju.

Next
Previous

Pet načina za prelazak na digitalno poslovanje i pobjedu

Nove tehnologije transformiraju način na koji kupci pristupaju bankarstvu i prkose tradicionalnoj ulozi banaka. Saznajte više o pet karakteristika digitalne banke – i pogledajte kako biste ih mogli usvojiti te iskoristiti mogućnosti u digitalnom dobu.

Zamišljanje banke budućnosti

Saznajte na koji način neki od naših globalnih bankarskih klijenata napreduju kako bi ispunili očekivanja digitalnih korisnika – od usvajanja pristupa „digitalno je sve” do jamčenja besprijekornih iskustava u operativnoj jedinici, jedinici za nadzor i analizu te jedinici za potporu.
Next

Pogledajte što kažu naši korisnici...

Previous

Gartner ponovno pozicionira SAP kao lidera

Devetu je godinu zaredom Gartner pozicionirao SAP kao lidera u izvješću Magic Quadrant za globalno osnovno bankarsko poslovanje sa stanovništvom. SAP je ustvari rangiran kao tržišni lider u svim kategorijama.

Digitalna transformacija u bankarstvu

Falk Rieker, rukovoditelj Industry Business Unit Banking, govori o izazovima s kojima se banke u današnje vrijeme suočavaju u digitalnom gospodarstvu i što im treba da ostanu konkurentne.

Next

   

Previous

Novi pristupi digitalnoj transformaciji u bankarstvu

Pogledajte glavne nalaze IDC-ova globalnog istraživanja u području bankarstva o usvajanju digitalne transformacije i ključnih strategija za uspjeh.

EIU: kako digitalna tehnologija utječe na IT?

The Economist Intelligence Unit postavio je višim rukovoditeljima financijskih usluga pitanja o digitalnoj tehnologiji i njezinu utjecaju na njihovu djelatnost. Njihovi odgovori, kao i uvidi EIU-a, daju odgovore na to kako IT pokreće digitalni program ove djelatnosti.

Next

Dobijte novu perspektivu od stručnjaka u bankarstvu

Previous

Hoće li tehnologija Blockchain donijeti revoluciju u bankarstvo?

Tijekom posljednjeg desetljeća tehnologija je donijela revoluciju svakoj industriji zahvaljujući iznenadnim jakim silama u digitalnom gospodarstvu. Učinci digitalizacije doveli su do velikih izmjena poslovnih modela, cijena i načina potrošnje kupaca.

Rješavanje izazova za financijsko uključivanje pomoću rješenja Industry 4.0  

Financijsko uključivanje globalni je izazov visokog prioriteta. Nove inicijative usmjerene na bankovno poslovanje za one koji nemaju svoju banku – korištenje ponude mobilne tehnologije i debitnih kartica ili mobilnog novčanika (mWallet) – odličan su prvi korak. No vrijeme je za nešto više.

Digitalizacija: neka vas ne zaslijepi sjaj pristupnog sučelja

Ako se dobro implementira, digitalizacija će ukinuti potrebu za ljudskom interakcijom u transakcijama, temeljit će se na informacijama u stvarnom vremenu i pomoći će smanjiti rizike. Kada se to dogodi, koje će biti posljedice za interakciju između klijenata i voditelja odnosa s klijentima? 

Next

SAP obuka i obrazovanje

Povećajte svoje znanje o SAP rješenju, razvijte nove vještine i ostvarite višu razinu stručnosti u svojem poduzeću. Naš cjeloviti paket tečajeva za obuku i edukaciju o rješenju te certifikati mogu vam pomoći potpuno iskoristiti snagu SAP rješenja.

Back to top